Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Δάσκαλε που δίδασκες...!

 

Πιπέρι στον στόμα ...σε καταλαβαίνουμε ,καλώς ήρθες στην πραγματικότητα .

9 σχόλια:

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μια ακόμη κουτοπόνηρη ανακοίνωση που δεν πείθει κανέναν,απλά επί της ουσίας των καταγγελλόμενων όπως και με τα εμβόλια πιουν την νήσσαν ...Δυστυχώς ο Μακρής έχει δικιο!

Γεωργιος είπε...

Εχει δικιο ο Μακρης. Δεν θα ψηφισουμε την τσοντα τσελεντη

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... ὅποιος μπλέκει μὲ τα πίττουρα... τὸν τρῶν´ οἱ κόττες

κι ὅποιος μὲ τὸν καραγκιόζ μπερντέ
(πολιτική... σκηνή... )

...δὲν τρώγεται... μὲ τὶποτα...

...


ἔχουν τὸν τρόπο τους...
οἱ... δοκοῦντες ἄρχειν...

ἄχρι καιροῦ... !

Μαρίνα 11 είπε...

Στην αρχή είχα όλο αντιρρήσεις
Γιατί δεν συνεργάζονται; Γιατί το ένα ; Γιατί το άλλο;

Μετά κατάλαβα ότι είχαν δίκιο. Οι άγιοι που συμβουλεύονται δεν κάνουν λάθος.

Τώρα που τους παρακολουθώ είναι αξιέπαινοι. Ο λόγος τους Ευαγγελικός , όπως και το ήθος τους.

Αντίθετα η εκπομπή που είδα του κ.Μακρη θα πρέπει να διδάσκεται στους καλούς τρόπους ' διαβολης ".
"Εγώ αγαπώ αυτην την προσπάθεια, την στηρίζω, την ...την , αλλά δεν ξέρω αν είναι συμμορία " κάτι ΤΕΙ
Αν ήθελε μπορούσε πολύ απλά να πει ψηφιστεί Νίκη, όλοι οι υποψήφιοι είναι πολλοί καλοί, αποφύγετε ο ως τον Τσελέντη που δεν τον ξέρουμε τόσο καλά.
Όχι εξαιτίας ενός υποψηφίου να τους καταργεί όλους!

Η Νίκη πολύ καλά απάντησε, αν από πίσω κρύβεται εμπάθεια γιατί να μπει σε μια διαδικασία διαλόγου; Ο ίδιος ο Τσελέντης θα απαντήσει, όπως και απάντησε.

Όσο για μας τους υπόλοιπους μήπως επειδή βρισκόμαστε συνέχεια σε επαγρύπνηση για τα σχέδια της ΝΤΠ , μας έχει μείνει κούτσουρο και δεν εμπιστευόμαστε κανέναν;

Βασίλειος είπε...

Δεν μας τα λες καλά δάσκαλε ! Αν δεν αποσύρεις τον Τσελέντη , νεοδημοκράτη τεχνοκράτη - ξένο σώμα , ξέχνα μας ! Ήδη έχουμε παρατηρήσει διάφορα μυστήρια πάρε - δώσε με τη νέα δικτατορία ,
έρχεται και η καταγγελία του Μακρή να δέσει το γλυκό !
Ο αντίλογός σου είναι ότι ο Μακρής ζήτησε θέση στη λίστα των υποψηφίων ευρώ - βολευτών και επειδή του αρνηθήκατε σας συκοφαντεί. Εμείς όμως θέλουμε απάντηση επί της ουσίας για τα όσα καταμαρτυρούνται περί Τσελέντη . Ήταν ή δεν ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δικτατορίας ?
Έχει κάνει ή όχι τις απαράδεκτες δηλώσεις περί εκτρώσεων και περί των γενετικών παρεμβάσεων που ονόμασαν εμβόλια μιλώντας μάλιστα ως επιστήμων και τεχνοκράτης ?
Τα άλλα όλα είναι κατινίστικα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !
Αν νομίζεις Δημήτρη Νατσιέ ότι αξίζει για τα μάτια του Τσελέντη - και όσων τον έσπρωξαν για να μπει στις λίστες σου - να χάσεις την υποστήριξη αυτών που σε στήριξαν μέχρι τώρα , καλώς ! Από αυτό θα κριθείς τώρα για να κλείσεις ή όχι στόματα που λένε ότι είσαι δεκα Νίκη του συστήματος της Νέας Δικτατορίας ( σ.σ. Νέα Δικτατορία λέγεται το απόκομμα που εξαγόρασε δικαστές - ΜΜΕ - επιστήμονες για να επιβάλλει την δικτατορία της νέας τάξης πραγμάτων της επονομαζόμενης ελίτ ) .

Θαλασσινός είπε...

".. Μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.." μας λέει ο 145ος ψαλμός, ήτοι το Παναγιο Πνεύμα.
Δεν λέει να έχετε σε λίγους εμπιστοσύνη, λέει μην, μην, και στους κανόνες τού Αγίου Πνεύματος δεν τυγχάνουν εξαιρέσεις.
Αυτό σημαίνει πως δεν εμπιστεύομαι κανέναν πολιτικό και ας έχει πνευματική πατημασιά στη Βουλή. Ο μεγαλύτερος Θεολόγος, λένε οι Άγιοι είναι ο διάβολος, οπότε επειδή μιλάνε για το Άγιο Ευαγγέλιο, δεν σημαίνει πως και ο ρόλος τους είναι χρηστός.
Και αν πράγματι ήταν του Χριστού, θα είχαν και λόγο για τις αιρέσεις. Έχεις ακούσει ποτέ, σε λόγο ή σε δράση τους, ή σε γραφή τους να καταγγέλλουν οικουμενισμό;
Εγώ δεν είδα, δεν διάβασα, δεν άκουσα.
Οι αιρέσεις, ήτοι ο φιλοπαπισμός σκλάβωσαν την Κωνσταντινούπολη και παραμένει σκλαβωμένη μέχρι σήμερα, άρα εφόσον είσαι στη Βουλή, οφείλεις και λόγο και έργω κατά των αιρέσεων, για την προστασία τού Έθνους των Ελλήνων.
Το άλλο το άκουσες πως ψήφισαν στη Βουλή τη φίμωση της ελευθερίας της άποψης του διαδικτύου;
Για πιά φίμωση μιλάμε όταν ψηφίζουν τους πούστηδες οι της κυβέρνησης; Μιλάμε μόνο για την χρηστή φίμωση.
Τον οποιοδήποτε λοιπόν που επιλέγουν να βάλουν στα ψηφοδέλτιά τους οφείλουν να τον εξετάσουν προσεκτικά, ως προς τον δημόσιο βίο τους, ως προς αυτά που πρεσβεύει και γράφει δημόσια, γιατί ουαί τω σκανδάλω.
Στα ψιλά γράμματα φανερώνεται ο διάβολος,.
Λοιπόν τι πλέον θέλεις, για να καταλάβεις πώς δεν αξίζει την εμπιστοσύνη τους.
Εγώ δεν τους έχω εμπιστοσύνη, όμως εύχομαι να κάνω λάθος, για να μην δώσω λόγο εν ημέρα Κρίσεως και για λάθος ψήφους.


Παραμυθοπαρμένη είπε...

Από τη στιγμή που άφηνε να διαδοθεί μέσω τρίτων πως είχε ευλογία από γνωστό γέροντα να κατέβει στη Βουλή και έτσι έπεισε πλήθος χριστιανικού κόσμου ( που προφανώς ήθελε να πειστεί ,για τους δικούς του λόγους ) και δεν ντράπηκε μια και πρόκειται για κατάφωρο ψέμα ( οι άντρες μπορείτε να πάτε και να ρωτήσετε τον ίδιο τον γέροντα αν αληθεύει ,η δική μου γνώση περί του ψεύδους του προέρχεται από φίλους άντρες που μίλησαν με τον ίδιο τον γέροντα επισκέπτοντάς τον στο Άγιο Όρος ) δεν έχει σταματημό ο κατήφορος ενός τέτοιου ανθρώπου .Όσοι πείστηκαν και τον ψήφισαν ,συλλυπητήρια .

Παραμυθοπαρμένη είπε...

Από τη γρηγοράδα μου έκανα ένα συντακτικό λάθος ,συγνώμη.Η ουσία ,όμως,των όσων έγραψα παραμένει.