Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Τί κάνει ένας εκπαιδευτής Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής αγωγής;

 

Παραθέσαμε αυτή τη μαρτυρία για να δείξουμε τί σημαίνουν και πως εφαρμόζονται στη πράξη οι θέσεις των «εκπαιδευτών» που λαμβάνουν οδηγίες από το διεθνές τμήμα της Planned Parenthood,  την IPPF όπως γίνεται και στις δικές μας μετεκπαιδεύσεις.

Όταν διδάσκουν πως όλες οι μορφές σεξουαλικής συνεύρεσης είναι ισότιμες είναι για να δικαιωθούν όλες οι σεξουαλικές επιλογές και να κατηγορείται ως ομοφοβικός αυτός που αντιδρά.

Όταν διδάσκουν πως τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα προλαμβάνονται αυτό δεν σημαίνει άλλο από το ότι σε μαθαίνουν να ζεις με αυτά.

Όταν διδάσκουν πως  προλαμβάνεται η εγκυμοσύνη αυτό σημαίνει σε μαθαίνουν την άμβλωση.

Όταν λένε πως προλαμβάνεται η έκτρωση, σημαίνει πως μπορείς να τη κάνεις με χάπια και όχι χειρουργείο. 

Όταν διδάσκουν να λένε τα παιδιά τα γεννητικά όργανα με το όνομά τους, είναι για να τους φύγει κάθε ίχνος συστολής και ντροπής.

Όταν λένε πως με την CSE  κατοχυρώνεται η «αξιοπρέπεια των γυναικών», αυτό σημαίνει πως καλύπτεται η γυναικεία κακοποίηση και θεωρείται φυσιολογική η πορνεία.

Όταν διδάσκουν τη συναίνεση, σημαίνει πως πρέπει να λες σε όλα «ναι», αλλιώς είσαι επιθετικός και προσβλητικός.

Όταν σου μαθαίνουν την ανοιχτή επικοινωνία, σημαίνει πως μάλλον δεν θα κάνεις ποτέ μια προσωπική ιδιαίτερη σταθερή σχέση, αλλά θα είσαι για χρήση από όλους.

 Όταν λένε πως προγραμματίζεις την οικογένειά σου, σημαίνει σε μαθαίνουν πώς να πετάς τα παιδιά σου και να περιφρονείς την/τον σύντροφο άμα τον βαρεθείς.

 Όταν σου λένε πως γίνεσαι μοντέρνος, σημαίνει πως ξεφεύγεις από την εμπειρία που έκανε ευτυχισμένους άπειρους ανθρώπους, για να γίνεις πειραματόζωο σε μια θεωρία που φύτρωσε πριν λίγα χρόνια

Η Cline εγκατέλειψε τη θέση εκπαιδεύτριας  στη Planned Parenthood και τη CSE, πίστεψε στο Θεό, παντρεύτηκε και ίδρυσε ένα οργανισμό που στοχεύει στην ενίσχυση των οικογενειών ενάντια στις δυνάμεις που τις καταστρέφουν. Καιρός να ξυπνήσουμε και εμείς εκπαιδευτικοί, γονείς και νέοι για να σώσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Να σώσουμε τα παιδιά και τις οικογένειές μας.

η συνέχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: