Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Το σφράγισμα του χαράγματος.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Καλά και άσχημα νέα.
Τα καλά νέα είναι ότι η Βασιλεία του Θεού, είναι επί θύραις.
Τα άσχημα νέα, είναι ότι μπαίνουμε στην τελική και πλέον επώδυνη δοκιμασία, όπου αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία των up date, των ενημερώσεων λογισμικού του ανθρώπινου DNA με τις δόσεις, ετοιμάζεται η ενεργοποίηση σύνδεσης των ατόμων με το σύννεφο, με σκανάρισμα του σώματος και καταχώρηση των δεδομένων σε τερματικό με την μορφή κάρτας, η οποία ενεργοποιούμενη θα πιστώνεται με ψηφιακό νόμισμα.
Τι θα συμβεί με όσους δεν έχουν κάνει update, είναι προφανές.
Δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί η κάρτα τερματικό, και δεν θα μπορεί να πιστωθεί σε αυτήν ψηφιακό χρήμα.
 
Τα δεδομένα:
Ο  Δημήτρης Καζάκης του ΕΠΑΜ, σε πρόσφατο άρθρο του, μίλησε ευθέως για επικείμενη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.
 
Ο  Γιάνης Βαρουφάκης επίσης σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για το σχέδιο Δήμητρα που θα αντιμετωπίσει την κατάρρευση των τραπεζών με ψηφιακό ευρώ. Αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το έχει ήδη έτοιμο.
Μάλιστα επικαλέστηκε τον Πιερακακη και την τεχνολογική δυνατοτητα που διαθέτει για την εφαρμογή του.
 
Τέλος όλα αυτά, τα ευαγγελίζονται ως δήθεν σωτηρία οι (Τραμπ)αρίφες. 
 
Ο  Δημήτρης Γάκης , σε πρόσφατη εκπομπή του, αποκάλυψε ότι με παγκόσμια συνθήκη, η οποία αναμένεται να κυρωθεί μέσα στις εκλογές, χωρίς καμία ενημέρωση, εκχωρείται η αρμοδιότητα λήψης μέτρων, για περιπτώσεις πανδημιων, από τα κράτη, σε έναν υπερεθνικό οργανισμό, ο οποίος θα δεσμεύει υποχρεωτικά τα κράτη με αναστολή του διεθνους δικαίου.
Θεσπίζονται λοκ ντάουν, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, ψώνια σε απόσταση δύο χιλιομέτρων, απαγόρευση αντιθετης έκφρασης, και κυρώσεις για οποιαδήποτε άρνηση ή αντίσταση με βαριές ποινές.
Απώλεια στοιχειωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
 
Το δίκτυο δορυφόρων της Tesla, που πολλοί αφελείς πίστεψαν ότι κατασκευαστηκε για να έχουν ταχύτερο ίντερνετ, είναι προφανές ότι θα διαχειρίζεται έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, στον ρόλο ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος, και ελέγχου, με δυνατοτητα απενεργοποίησης των ανυπάκουων, που θα αντικαταστήσει το παλιό κατεστημένο των τραπεζών που πλέον δεν θα υπάρχει.
Κι έτσι επιτυγχάνεται η κατάργηση της Θεόδοτης ελευθερίας της βούλησης, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ανθρώπινου όντος.
Αυτά, τα σχέδια δεν θα ολοκληρωθούν, όμως, καθώς "...ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα ταῦτα γένηται. 35 ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ λόγοι μου οὐ μὴ παρέλθωσι...." Ματθαίος 24.
Δηλαδή αυτή, η γενιά των ανθρώπων δεν θα χαθεί, έστω κι ένας αρνητής να μείνει, και δυστυχώς γι αυτούς, δεν είναι ένας, είμαστε πολλοί, παρά πολλοί!
 Ιάκωβος Τίγκας
 
σχολιο:Παραμύθια της χαλιμάς για ψεκασμένους ή όχι; Που κρύβεται η υπερβολή ;Τελικά όσοι μιλούσαν για τα σκευάσματα τρία  χρόνια τώρα επιβεβαιώθηκαν οι μπαγάσηδες στο ακέραιο  και ψεύτες και απατεώνες αποδείχθηκαν οι ..ειδικοί με χιλιάδες θανάτους και αναπηρίες. "Αναμένεται στο ακουστικό σας λοιπόν.."

7 σχόλια:

GeorGRE είπε...


Προσοχή:
Τεχνολογικώς είμαστε κατά
95% έτοιμοι γι'αυτά που
αναφέρει το άρθρο.

ΟΜΩΣ...

λόγω του γεωπολιτικού και
οικονομικού κατακερματισμού:
BRICS, διμερείς συμφωνίες
Ρωσίας - Κίνας, ΗΠΑ σε
κατάσταση κατάρρευσης,
επέκταση του πολέμου...

τα του άρθρου
ΔΕΝ προβλέπονται στο
προσεχές μέλλον.



Εύα είπε...

Μακάρι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

The Cave Dweller είπε...

Η Ορθόδοξη θέση απέναντι σε όλα τούτα :

''Διεγέλα τὰ πάντα, γέλωτος ὁρῶν ἄξια τὰ τοῖς πολλοῖς σπουδαζόμενα...''

~ Ἅγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Ανώνυμος είπε...

Α μπράβο βρε παιδιά, επαναφέρατε τα ανώνυμα σχόλια. Δεν ξέρω τι θα γίνει μ' αυτά που λέει το άρθρο. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Γενικά όταν ακούω ότι είναι όλα τεχνολογικώς έτοιμα γι' αυτό ή το άλλο μεγάλο σχέδιο, κρατάω μικρό καλάθι. Έχω δουλέψει στο παρελθόν στο χώρο της τεχνολογίας και έχω δει αρλουμπολόγους, λουφαδώρους, ευθυνόφοβους, ρεκλαματζήδες που υπόσχονται 1000 πράματα στον πελάτη ενώ το σύστημα κάνει καλά 10, ελαττωματικά άλλα 100 και τα υπόλοιπα καθόλου κλπ. Μη νομίζει κανείς ότι είναι όλα μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Αυτό που έγινε με τα εμβόλια, που άλλο είπαν ότι κάνουν, άλλο κάνουν και τίποτα δεν κάνουν και κανείς δεν ξέρει τι κάνουν, μη νομίζετε ότι είναι μία μοναδική περίπτωση. Αυτό που λέει κι ο φίλος ο GeorGRE πιο πάνω, κι αυτό παίζει, και να το πω κι εγώ με δικά μου λόγια: το ενδεχόμενο να τσακωθούν οι "οικοδομούντες" ποιος θα πάρει το ρετιρέ στον πύργο της Βαβέλ και κάπου εκεί να γκρεμιστεί κι ο πύργος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό καλό και κακό, κι αυτό παίζει. Και τέλος πάντων Χριστός Ανέστη Τρελογιάννη, είχες κόψει τα ανώνυμα βρε "ψυχή", δεν μπορούσα να στείλω εόρτιες ευχές!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Εκ πεποιθήσεως είμαστε εννοείτε υπερ όλων των σχολίων και επωνύμων και ανωνύμων .Εκείνο που μας αναγκάζει καποιοες φορες να αλλάζουμε τακτική ειναι η βλακεία και η παραφροσύνη κάποιων περαστικών που βλέποντας ελεύθερα τα σχόλια γράφουν "βρίζοντας και βλασφημώντας" ακόμη απλα έτσι ..για χαβαλέ.Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να σβήνουμε τις ανοησίες του κάθε ψυχακια,και ειναι πολλοί!..όταν ομως φτανει το πραγα μα στο μη παρέκει επεμβαίνουμε..

Ανώνυμος είπε...

Βρε δικό σας το ιστολόγιο, ό,τι θέλετε κάνετε και δε ρωτάτε. Δεν είπα κακώς κόψατε τα ανώνυμα, είπα χαίρομαι που τα επαναφέρατε. Έχει διαφορά :). Βεβαίως ψυχάκηδες υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί. Ουουουουου, που έλεγε κι ο Ντίνος Ηλιόπουλος.