Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Συντήρηση-κονσερβοποίηση χυμών και φρούτων χωρίς ζάχαρη

Συντήρηση: κονσερβοποίηση χυμών και φρούτων χωρίς ζάχαρη
 

Παρασκευή και συντήρηση φρούτων χωρίς ζάχαρη από την Ελισσώ Μητράκου και τον Παναγιώτη Μανίκη στο εργαστήρι για τη τροφή από το το www.cob.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μην με πείτε κακιά, αλλά δεν συμφωνώ με το βίντεο.

τα τρόφιμα θέλουν επεξεργασία πρίν τα βάλουμε στα βάζα,

και η επεξεργασία διαφέρει ανάλογα το είδος.

δηλ. εάν γνωρίζεις πως να κονσερβοποιήσεις αρακά και το ξέρεις σωστά,
αυτό δεν ισχύει για όλα τα υπόλοιπα λαχανικά....