Παρασκευή και συντήρηση φρούτων χωρίς ζάχαρη από την Ελισσώ Μητράκου και τον Παναγιώτη Μανίκη στο εργαστήρι για τη τροφή από το το www.cob.gr
μην με πείτε κακιά, αλλά δεν συμφωνώ με το βίντεο.τα τρόφιμα θέλουν επεξεργασία πρίν τα βάλουμε στα βάζα, και η επεξεργασία διαφέρει ανάλογα το είδος.δηλ. εάν γνωρίζεις πως να κονσερβοποιήσεις αρακά και το ξέρεις σωστά,αυτό δεν ισχύει για όλα τα υπόλοιπα λαχανικά....
μην με πείτε κακιά, αλλά δεν συμφωνώ με το βίντεο.
ΑπάντησηΔιαγραφήτα τρόφιμα θέλουν επεξεργασία πρίν τα βάλουμε στα βάζα,
και η επεξεργασία διαφέρει ανάλογα το είδος.
δηλ. εάν γνωρίζεις πως να κονσερβοποιήσεις αρακά και το ξέρεις σωστά,
αυτό δεν ισχύει για όλα τα υπόλοιπα λαχανικά....