Σάββατο 4 Μαΐου 2024

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ::Ιεροσόλυμα 2024

Το θαύμα που επαναλαμβάνεται κάθε Μέγα Σάββατο από τον Πανίερο Ναός της Αναστάσεως στην Αγία Γη, στην Ιερουσαλήμ.

10 σχόλια:

Νεκτάριος είπε...

Καλή ευλογημένη Ανάσταση, ως την καρδιά, ως το μεδούλι...

Λευκή είπε...

Στόν καλό μας Τρελλογιάννη καί σέ όλους τούς συμμετέχοντες στήν ωραία αυτή συντροφιά, εύχομαι έκ μέσης καρδίας Καλήν Ανάσταση καί κάθε ευλογία παρά Κυρίου τού Θεού ημών.

Α.Κ. είπε...

Αμήν.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Χριστός Ἀνέστη!
ἀδερφοί...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Χριστός Ανέστη!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Χριστός Ανέστη!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Χριστος Ανέστη!
πατέρες, αδερφοί και συνοδοιπόροι...

καλήν οδοιπορία στην ογδόη ημέρα!

Βασίλειος είπε...

Tον ευσεβή Πρόξενον της Ελλάδας - που έτυχε να γνωρίσω - μετά της ευλαβούς συζύγου του και του μικρού τους υιού που ανεβαίνει και στο αναλόγιο , εμπόδισαν οι αρχές του Ισραήλ να μεταβεί από το Πατριαρχείον στο Πανίερο Ναό της Αναστάσεως για να παραστεί στο Μέγα Θαύμα του Αγίου Φωτός που κάνει τους αντίχριστους όπου κι αν βρίσκονται - δυστυχώς και μέσα στην ίδια μας τη Πατρίδα - να αφηνιάζουν και να λυσσομανούν .
Έφθασαν στο σημείο να συλλάβουν τον φρουρό τους και να τον προπηλακίσουν εντός του ναού και μετά να τον μεταφέρουν σηκωτό σε αστυνομικό τμήμα της Ιερουσαλήμ.
Για να καταλάβουμε το μέγεθος της προσβολής και του απύθμενου θράσους , φανταστείτε να έκαναν κάτι αντίστοιχο οι ελληνικές αρχές εις βάρος του Πρόξενου του Ισραήλ μέσα σε εβραική συναγωγή στην Ελλάδα !
Φυσικά η επίσημη Ελλάς θα κάνει τα στραβά μάτια και σε αυτό , όπως έχει εγκαταλείψει εδώ και δεκαετίες τους μοναχούς που φυλάνε τα Ιερά Προσκυνήματα ( γύρω στους 80 έχουν μείνει ) ,τους Ελληνορθόδοξους μόνιμους κατοίκους και τους Έλληνες προσκυνητές που δεν αφήνουν στρατιώτες και αστυνομικοί εβραίοι να πλησιάσουν τον Ναό της Αναστάσεως με μπάρες και με χρήση βίας για την απώθηση όποιου προσπαθεί να πλησιάσει κάθε 20 μέτρα σε μια ακτίνα χιλίων μέτρων περιμετρικά του Ναού.
Ανησυχούν γιατί φοβούνται μην δουν το Θαύμα οι νέοι κυρίως που δεν είναι ακόμα πολύ πωρωμένοι και φανατισμένοι και αρχίσουν να σκέφτονται μήπως τελικά σταύρωσαν τον αληθινό Μεσσία . Οπότε έβαλαν σε εφαρμογή και το plan B που προβλέπει να σπείρουν μέσα στην Ελλάδα τον σπόρο της αμφιβολίας και άρχισαν να μιλούν για αναπτήρες bic και άλλες γελοιότητες.
Τα κανάλια που μετέδωσαν αυτές τις βλασφημίες κατά του Αγίου Πνεύματος δεν πρέπει να τα ξαναδεί μέσα στο σπίτι του κανείς Έλληνας και Ελληνίδα Ορθόδοξος. Eternal delete !
Χριστός Ανέστη !

Νεκτάριος είπε...

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ἁληθῶς Ἀνέστη!



----------------------------
κανάλια... ἤ μᾶλλον ὀχετοί,

βρωμίζουν συνειδήσεις

ροκανίζοντας ὕπουλα
τὰ ἤθη καὶ τὰ ἔθιμα ἑνός λαοῦ
ποὺ ἐκατάντησαν ἀγνώριστο πλέον
("ὡς μὴ ἔχοντα ποιμένα")

ἔτσι, στριμωγμένος στὴν γωνία...
ϕορτώνει θυμό
κι ἀπελπισία...
ἀγνοώντας τὴν Ἀνάσταση
(ἀϕοῦ τὴν τὴν ἔχει γιὰ μαγειρίτσα μόνο καὶ... κοψίδι)

ἄχρι καιροῦ...