Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί !Η Γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι δεν υπήρξε πανδημία.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "GERMAN GOV'T: 'THERE WAS NO PANDEMIC Bundeskanzler Olaf Scholz @Bundeskanzier +.* Covid was psy-op to test compliance with mRNA and lockdowns. There was no pandemic. German Gov't Admits There Was No Pandemic"
Τεράστια είδηση από τη Γερμανία καθώς η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι λεγόμενοι "συνωμοσιολόγοι" είχαν δίκιο για τα πάντα κατά τη διάρκεια της δήθεν "πανδημίας Covid19".
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης δεν υπήρξε καμία πανδημία. 
Απλά υπήρξε μια αυστηρά χορογραφημένη στρατιωτικού επιπέδου ψυχολογική επιχείρηση για την πλύση εγκεφάλου των μαζών, ώστε να αποδεχθούν ένα πειραματικό εμβόλιο με καταστροφικές για την ανθρώπινη υγεία συνέπειες.
Αυτά τα απόρρητα έγγραφα της γερμανικής κυβέρνησης που αποκτήθηκαν μέσω ενός αιτήματος Ελευθερίας της Πληροφορίας και της επακόλουθης αγωγής έχουν ξεσκεπάσει τα ψέματα της παγκοσμιοποιητικής Δυτικής ελίτ για την "Covid19".
Ο Paul Schreyer και το περιοδικό Multipolar οι οποίοι ξεκίνησαν την αίτηση για την Ελευθερία της Πληροφορίας και στη συνέχεια ξεκίνησαν αγωγή εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης, όταν αυτή προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να κρατήσει τα μυστικά έγγραφα κλειδωμένα.
Όπως εξηγεί ο καθηγητής Steven Homburg τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και αποτελούν πλήρη δικαίωση για όλους όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν το αφήγημα των lockdowns, της μάσκας-φίμωτρο και των εντολών εμβολιασμού.
Τα μυστικά κυβερνητικά έγγραφα -και οι 2.000 σελίδες τους- αποκαλύπτουν ότι είχαμε δίκιο σχεδόν σε όλα και ότι η λεγόμενη "πανδημία" ήταν μια καλά στημένη απάτη!