Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Δες τε πόσο μίσος το τσόκαρο αυτό, έχει για την Ελλάδα!

  Ο Νατσιός ξεμπροστιάζει τα  σχολικά βιβλία και η  απάντηση της Ελληνόφωνης Γραικύλας υφυπουργού  (Α)παιδείας Δόμνας Μιχαηλίδου

 

σχόλιο:Τι σκύλα είναι αυτή ρε φίλε..

5 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... αλίμονο, ζούμε την εποχή τών τσόκαρων...
τών ...προσόψεων
τής... τιποτολογίας

τού φτηνιάρικου
εντυπωσιασμού ...

...

σαν ...καλογυαλισμένος δικηγοράκος,
η ....υφυπουργοκυριούλα

αράδιασε ένα σωρό
σ π ο υ δ α ι ο φ α ν ε ί ς
κουβεντούλες

και η ...
τάχα ....δ η μ ο κ ρ α τ ι κ ή
διαδικασία...ολοκληρώθηκε...
ενώ ...ο
τάχα...κραταιός ...δήμος

ο και ..κυρίαρχος λαός καλούμενος

κάπου ...αλλού...
θρονιασμένος στήν δικαιωματική του ...ιδιωτεία

ταίζεται -πρόθυμα- τον σανό
τού πρωινάδικου

κουρασμένος ..
αηδιασμένος...
αδρανοποιημένος...

...ένα ηφαίστειο

που σιγοβράζει...!


V.p είπε...

Δεν έχω λόγια!!! "Μετατροπή της πραγματικότητας ";;;;; Ανάποδος κόσμος παντού, χωρίς να μου κάνει εντύπωση, διότι το έζησα στο πετσί μου, όταν ήμουν και είμαι ακόμα και τώρα που μιλάμε, η μοναδική μητέρα που εντοπιζε τις ίδιες αηδίες των βιβλίων, η μοναδική που μάλωνε με διευθυντές και δασκάλους, η μοναδική ανάμεσα σε τόσες άλλες, που έστελνα κάθε λίγο επιστολές, απαιτώντας να πρωτοκκοληθουν, προς γνώσιν και συμμορφωσιν! Κανένας γονιός δεν νοιάζεται (με εξαιρέσεις πάντοτε μιλάω),! Οι μανάδες μόνο πως και που θα πιουν τον πρωινό καφέ τους και θα φουμαρουν τα τσιγαρακια τους νοιάζονται! Φανταστείτε, ότι η ίδια είμαι καπνίστρια, αλλά δεν βάζουμε ποτέ και κανένα πάθος μας προτεραιότητα και πάνω από τα παιδιά μας, την οικογένεια, τις αξίες και τα ιδανικά μας! Δυστυχώς, είμαστε λίγοι όμως... Όσο γ'αυτό το υποκείμενο την βουλευτή, τις εύχομαι μια μέρα να αντιμετωπίσει πρώτη τους ανθρώπους που η ίδια θέλει με αυτά τα συστήματα να γαλουχησει και να είναι τα παιδιά της!!

V.p είπε...

Νεκτάριε, πολύ μας λυπάμαι, αλλά περισσότερο τα παιδιά μας δίπλα σε αυτούς! Ιδίως αυτά που ξεκινούν τώρα την παιδαγωγική σχολική τους ζωή.Δεν φαντάζεσαι, πόση διαφορά είχε η ένταση επιρροής μέσα σε δύο χρόνια διαφορά που έχουν τα παιδιά μου! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και στο πρώτο, δεν χρειαζόταν να συμβουλεύω, να προβληματιζω καθημερινά.... Απλά είχε ήδη διαμορφώσει προσωπικότητα και άποψη (δεκαέξι ετών φέτος). Ενώ το δεύτερο, που είναι τώρα δεκατέσσερα, δεν είχε εδραιωθεί η προσωπικότητά του και κάθε μέρα είχα και έχω, ράβε - ξήλωνε. Ευτυχώς όσο περισσότερο μιλάμε οι γονείς, τόσο λιγότερο το κακό που γίνεται!

Θαλασσινός είπε...

Για λύπηση η Κυρά Κατίνα που παπαγαλίζει ένα γενικόλογο κείμενο που στην ουσία την ξεβρακώνει και την απομειωνει ως ένα τσόκαρο που μπήκε σε ένα βρώμικο ποδι της ασχημονούσας εξουσίας. Πράγματι την λυπάμαι γιατί θέλοντας να είναι η ουρά του συστήματος, έρχεται η ώρα που το ίδιο το σύστημα που τους έχει αναλώσιμα υλικά θα φάει την ουρά του.
Και τότε θα κάνει το ταμείο της και τα καταλάβει την μπόχα της και τη δυσωδία της ψυχής της.

Δημήτριος Χρυσός είπε...

Αγαπητοί
Ωραίο το θεατράκι που έπεξαν.
Ο πρώτος πούλησε την δευτερολογια του ενώ δεύτερη που δήθεν χωρίς να γνωρίζει τι θα έλεγε ο πρώτος ομιλητής ψέλλισε η μάλλον διάβασε μερικές πανεπιστημιακού τύπου μαγειρεμένες γενικότητες και μπουρδολογιες από αυτές που ξεστομίζουν κάποιοι ξιπασμενοι που παριστάνουν τους μορφωμένους.