Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Μη μας υποτιμάτε τη νοημοσύνη...


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Έγραφε  ο μεγάλος Έλληνας δημοσιογράφος
 Γιάννης Μαρίνος , "Η τρίτη επίθεση του Ισλάμ", 
στο Βήμα την 14/8/2005

 "τα σήμερα εγκατεστημένα στην Ευρώπη εκατομμύρια των μουσουλμάνων άλλοτε προσπαθούν να προσαρμοστούν στις διαφορετικού πολιτισμού κοινωνίες και άλλοτε αντιστέκονται στην αφομοίωση στις νέες πατρίδες τους. Διατηρούν πάντως πεισματικά τη δική τους θρησκεία, η οποία συνιστά και τρόπο ζωής αλλά έρχεται σε σύγκρουση με τις αξίες της δημοκρατίας, της ισότητας των δυο φύλων, το οικογενειακό και κληρονομικό δίκαιο, πολλά ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες"



Όλοι εσείς οι πονόψυχοι, αυτόκλητοι σωτήρες και δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έχετε πάρει εργολαβία τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη και τα έχετε μετατρέψει σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.
Όλοι εσείς που μας ενοχοποιείτε, κουνώντας μας επιδεικτικά το δάχτυλο σαν δικτατορίσκοι και φιμώνεται αυταρχικά οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη και εκφράζει τις επιφυλάξεις του για το ποιόν κάποιων ανθρώπων.
Όλοι εσείς που δεν ανέχεστε και αγανακτείτε με τον περίεργο γείτονα σας ή την πεθερά σας, ανεχτείτε και δεχτείτε άφοβα στα πλαίσια της "ανοιχτής προοδευτικής κοινωνίας" τους ισλαμιστές τυχοδιώκτες, τους μουλάδες από τα βάθη της Ασίας και τους βιαστές της τζιχάντ, και σαν έντιμοι και καλοί επαγγελματίες ανθρωπιστές-δικαιωματιστές, ρωτήστε τους αν θέλουν οι ίδιοι να αφομοιωθούν, και όταν πάρετε την απάντηση που σας ικανοποιεί και συμφωνήσετε μαζί τους, ελάτε μετά να μας κάνετε μαθήματα ανθρωπισμού, δικαιωμάτων και φοβίας.
Μη μας υποτιμάτε τη νοημοσύνη...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την αλλη μεριά, το να
μη θέλουν οι ισλαμογενείς
να αφομοιωθούν
στην δ υ τ ι κ ή κουλτούρα,
δείχνει την κατάντια
της δύσης
που ακόμα κι οι μουσουλμάνοι(ότι πιό χυδαίο σε επίπεδο θρησκειας-φιλοσοφίας ζωής)

να την αποστρέφονται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ/ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.
προ ημερων αναρτηθηκε η ομιλια του Μορφου σχετικα με αγιο γεροντα ισαξιο Παϊσιου και Πορφυριου ο οποιος ειπε: μη φοβαστε τους προσφυγες, οι περισσοτεροι ειναι καλοπροαιρετοι. ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ στη ρωμιοσυνη, οι αλλοι θα φυγουν.
[με την επιφυλαξη οτι στον ορο προσφυγες βαζει και τους μεταναστες ή οχι?]
οποτε τρελοιωαννη δεν μπορεις να εισαι και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφυλαξ, και με τον ναυτη και με τον καντηλαναφτη.
προτιμας Μαρινο κλπ πλειστους οσους ομοφρονες του απο τον επισκοπο Μορφου και τον αγιο γεροντα; ή εισαι φανατικος γκουρμε της ρωσσικης σαλατας (βαλτους ολους μαζι);;;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Λεβέντη χαλάρωσε, δεν μας εμποδίζει τίποτα να ακούμε,να μοιραζόμαστε κάθε φωνή της ξερής λογικής ,της γεωστρατηγικης ,ακόμη και αναλυτές που εμπιστευόμαστε κάποιες φορές αλληλοσυγκρουονται οι απόψεις τους
…Ε ΚΑΙ ;; εμπιστευόμαστε όμως τον προφητικό λόγο λ.χ. τον Μορφου και αλλων.
Υπαρχουν ομως ερωτήματα αναπάντητα,γιατί πρέπει να σιωπούμε ;
Αυτήν την ώρα συντελείτε αλλαγή πληθυσμού κάτι ας πούμε που δεν έχει αναφέρει ο προφητικός λόγος ,δεν υπάρχει απάντηση…
Για ποιους πρόσφυγες μιλάνε οι προφητείες ότι θα αφομοιωθούν;;
Το 90 της εκατό οι λαθραίοι είναι σκληρο σουνιτικο ισλάμ!
Οπότε πιάσε την σκέψη μας άν οχι τουμπεκί ...