Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Η παπαδιά και βουλευτής Αθηνά Λινού επικαλέστηκε τον μεγάλο αιρετικό και ομοφυλόφιλο Ζηζιούλα!

 

Με τα λόγια ενός μεγάλου  αιρετικού θεολογούντος  της εποχής μας, ο οποίος εκοιμήθη πριν έναν χρόνο, του άνευ επισκοπής  Μητροπολίτη Περγάμου κυρού Ιωάννου, ξεκίνησε την τοποθέτησή της η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι σύζυγός του π. Δημητρίου Λινού, Αθηνά Λινού.

“Θα ξεκινήσω με τα λόγια ενός από τους πιο σημαντικούς Θεολόγους του αιώνα μας, σύμφωνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο αλλά και τον Πάπα Φραγκίσκο. Ο Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης Ζηζιούλας, Καθηγητής σε Ελληνικά και Αγγλικά Πανεπιστήμια, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, είχε πει πριν μερικά χρόνια δημόσια: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να ταπεινώνουμε και να θυσιάζουμε την εικόνα του Θεού. Είναι ανάγκη οι σεξουαλικές μειονότητες να προστατεύονται από κάθε είδους διάκριση και αδικία». Αυτή η δήλωση με εκφράζει απόλυτα. Για το νομοσχέδιο, σαφώς και είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε τα δικαιώματα, όπως είναι και ο απόλυτος σεβασμός, η αγάπη αλλά κυρίως η ισότητα και η προστασία των συνανθρώπων μας, και βέβαια των ομόφυλων ατόμων”, είπε.

 

 Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα Κατά του μεγάλου αιρετικού Ζηζιούλα!. Εδω

8 σχόλια:

  1. Η Λινού είναι γνωστή για τις αντιορθόδοξες απόψεις και πρακτικές, όπως κ ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν μασκοφορεμένος στην χειροτονία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχεδόν δεν χρειάζεται πια να έρθει το σφράγισμα του ανάποδου,
    η γνώμη, η στάση και η θέση του καθενός μας,
    σε σχέση με την παρανομία που σχεδιάζουν για τους ομοφυλόφιλους,
    διαχωρίζει ήδη τους ανθρώπους σε Χριστιανούς και μη

    η ειδοποιός διαφορά,
    πως ίσως κάποιοι αργότερα και πολύ αργά,
    να μετανοιώσουν για την τωρινή τους θέση,
    ενώ με το σφράγισμα, η μετάνοια αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σφράγισμα είναι και η ταυτότητα.
      Όσοι και όσες δεν ψηφίσουν ΟΧΙ σε αυτό το ξεφτιλισμένο νομοσχέδιο δεν νομίζω να υπάρχει μετάνοια για αυτούς, θα αναλάβει ο δαίμονας.

      Διαγραφή
  3. Στην Ορθόδοξη Εκκλησία μέχρι τώρα μόνο τρείς φέρουν επίσημα τον τίτλο του Θεολόγου.Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος,Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος και Άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός είναι αγάπη και έχει Μακροθυμια και ανέχεται τους πάντες τους πορνους τους μοιχους,τους ειδωλολάτρες ,τους αιρετικους και την πονηρή μισάνθρωπη προαίρεση την χρησιμοποιεί για να ντροπιαζεται ο διάβολος και να σώζονται οι πιστοί.
    Γι'αυτό έχει δώσει χρόνο μετανοίας στον καθένα,και χρόνο στον οποίο θα αποδώσει για τον καθένα.
    Όταν όμως,το κακό το χρησιμοποιούμε ως καλό,έχουμε μάθει από τους αγίους Πατέρες,τότε αντί να κατακρίνουμε τους εαυτούς μας που δεν φροντίσαμε να μάθουμε την αλήθεια,ρίχνουμε το φταίξιμο στον Δημιουργό.

    Καλό είναι όσα από Τον Θεό μας δόθηκαν,να υπηρετούμε τον πλησίον και την αλήθεια,για να μη κατακριθουμε.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι ο ο π. Ευάγγελος Παπανικολαου έχει αποκαλέσει την Λινού " μυροφόρα" γιατί επί " πανδημίας" είχε πει ότι ο " υιός 19" δεν μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία. Σημείο των καιρών η σύγχυση και η παραπλάνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έριξα μια ματιά στο γούγλ για την εποχή που ψηφίστηκε ο νόμος για αμβλώσεις το 1986.Αρχές Ιουλίου 86 λέει ψηφίστηκε ο νόμος.Σεπτέμβριο 86 έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Καλαμάτα και μερικούς μήνες αργότερα τον Μάρτιο του 87 έγινε η μεγάλη κρίση 87 με την τουρκία.

    Τυχαία γεγονότα θα έλεγε κανείς,αλλά ίσως να ενεργεί και έτσι ο πνευματικός νόμος.Πάντως μελετώντας στη Παλαιά Διαθήκη,όταν οι Εβραίοι εκτρέπονταν από τον νόμο του Θεού, ο Θεός επέτρεπε μέχρι και να σέρνονται σκλάβοι σε άλλα έθνη,μαζί με τους προφήτες που προειδοποιούσαν τους ομοεθνείς στους σε μετάνοια,παιδαγωγούμενοι έως να μετανοήσουν.
    Σκέφτομαι ότι τόσες δεκαετίες στην Ελλάδα με 200-300 χιλιάδες εκτρώσεις καθε έτος χάθηκε άλλη Μια Ελλάδα σε πληθυσμό.Μόνοι μας εξοντώσαμε το γένος μας.Δεν χρειάστηκε κάν "Θεία τιμωρία".
    Τώρα με τα νέα ήθη που θα νομοθετήσουν άραγε πως θα είναι η Ελλάδα σε 2 γενιες.
    Σκέφτομαι ότι μέχρι που έφυγαν από τον κόσμο τούτο οι ταιλευταιες μεγάλες μορφές αγιότητος,Άγιος Πορφύριος Άγιος Παΐσιος Άγιος Ιάκωβος και άλλοι και με ταιλευταίο ίσως τον Όσιο γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας,τα σχέδια της ΝΤΠ κάπως είχαν συγκρατηθεί.Από το 2019 η κατάσταση πήρε δρόμο...Για να δούμε που θα μας βγάλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...ὁ Θεός νὰ σκεπάζει τὴν πατρίδα μας κι ἐμᾶς

    κατά τὸ Μέγα του Ἔλεος…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή