Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Νέα αταξία πραγμάτων.!. Λατρεία στον Σατανά Καρναβάλι 2023

 

Μετά ;

13 σχόλια:

  1. Τι 'ν' αυτά ρε παιδιά; Πάτρα προχτές αυτές οι εικόνες; Εντάξει, λέγαμε πάντοτε έθιμα προ-χριστιανικών ειδωλολατρικών καταβολών, άλλα άλλο που ντυνόμασταν καουμπόηδες και βασιλιάδες Αρθούροι στο δημοτικό, άλλο αυτό το πράμα. Δεν είχαμε τέτοια στον καιρό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φωτογραφίες δεν είναι από την Ελλάδα, αλλά από όπως φαίνεται από πινακίδα του κτιρίου στη δεύτερη φωτογραφία, από τη Γερμανία.Οχι ότι δεν είναι βδελυρό το θέαμα,αλλά δεν είναι από την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά;

    Μετά ο κόσμος θα ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ από τον ανθρωποκτόνο σατανά, τον οποίο σατανά αποδεικνύει πολύ συχνά (όχι μόνο στο καρναβάλι) ότι αγαπά και προτιμά.
    Ο ανθρωποκτόνος σατανάς δεν θα χαλάσει το χατίρι στους ανθρώπους, αλλά θα τους κυβερνήσει κανονικότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ κυρία Ασημίνα, είπα κι εγώ, τόσο πολύ πια να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που ήμασταν παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. π.Θεωνάς Κουμγιουτζίδης1 Μαρτίου 2023 στις 4:32 μ.μ.

    Η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο σοβαρη απο το να δειχνουν απομιμησεις δαιμονων, στην πατρα παρουσιάστηκε δρώμενο ζευγαρι ομοφυλοφυλων ντυμενο με ιερατικες στολες να λεεει και να κανει τα ανυποτα και ο λαος ααχ ο λαος απο κατω να χειροκροτεί,το κακο ειναι συμπαντικό βρε ότι κανω εγω εσυ ως αμαρτια εχει παγκοσμιες διαστασεις λενε οι αγιοι.Ο θεος να φωτιζει να υπαρξει αληθινη μετανοια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρουμε ποιοι σκοτώθηκαν, μπορεί ο Θεός να μάζεψε μερικούς δικούς του, να γέμισε τον Παράδεισο και να έστειλε και την όποια προειδοποίηση σε μας τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρώτο βίντεο είναι από Βραζιλία. Δυστυχώς κι εδώ, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ο κόσμος που ήρθε στην Πάτρα, ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά και όλοι ήρθαν με τη διάθεση να κάνουν ό, τι μπορούν με απίστευτη μανία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το παιδί που βούτηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου. Απορώ πως δεν υπήρχαν κι άλλα περιστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρελογιάννη, είναι καιρός να ξυπνήσει ο δεσπότη της περιοχής! Να σηκωθεί επάνω γρήγορα και να οργανώσει λιτανεία στα Τέμπη, απ' άκρη σ' άκρη! Και επιπλέον να κάνει και αγιασμούς και εξορκισμούς! Αυτό το μέρος είναι το κρυφό βασίλειο των δαιμόνων! Εκεί έχουν γίνει τα πιο φοβερά δυστυχήματα της πατρίδας μας!
    Επιτέλους, ανανήψατε, ιεράρχες, που καταντήσατε κοινωνικοπολιτικοί, μάλλον, παρά εκκλησιαστικώς ηγούμενοι του λαού του Θεού!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://agonasax.blogspot.com/2023/03/blog-post_45.html
    ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετα απο αυτα,παρολο που δεν ηταν στην Ελλαδα,ερχονται τα τραινα....

    Κλαη μετανοια σε ολους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    https://www.fosonline.gr/podosfairo/kypello/article/234636/kypello-elladas-pros-m-evdomada-12-13-aprilioy-pane-oi-agones-olympiakos-aek-kai-lamia-paok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να πειτε και για τους φαλλους στον Τυρναβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή