Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Άγιοι αρχιερείς, ιερείς, μοναχοί, μοναχές, λαϊκοί!

Είπατε «το εμβόλιο, είναι θέμα ιατρικό και όχι πνευματικό. Άλλο η πίστη και άλλο η υγεία. Η υγεία πάνω από όλα. Θα σεβαστούμε την επιστήμη». 

Τι κάνατε; 

Θέσατε όρια στην κυριαρχία του Θεού πάνω στη κτίση και την ιστορία. Από την στιγμή που το κάνατε αυτό, μουρνταρέψατε την Αληθινή Πίστη, την Ορθοδοξία. Θέσατε εαυτούς εκτός Εκκλησίας.

Είπατε ότι «και στο Ναό μολύνεσαι». 

Που το είδατε; 

Πότε το είδατε; 

Μολύνομαι στο Ναό τη μία ώρα που μπαίνω και όχι όπου αλλού τις 23 ώρες που κυκλοφορώ; 

Τι κάνατε; 

Διαχωρίσατε αισθητά σύμβολα με νοητές πραγματικότητες, σπάσατε ως δυτικοί αιρετικοί και σχολαστικοί (λογικό αφού εκεί σπουδάσατε), τα αισθητά από τα νοητά, διαχωρίσατε σύμβολα και αλήθεια, διαχωρίσατε σύμβολα και πραγματικότητα. Από τη στιγμή που το κάνατε αυτό, μιάνατε την Αληθινή Πίστη, την Ορθοδοξία. Θέσατε εαυτούς εκτός Εκκλησίας.

Χρησιμοποιήσατε πολλές άγιες λαβίδες. Βλασφημία καθαρή. Και όσοι δεν το κάνατε, αλλά δεν διαμαρτυρηθήκατε, σιωπώντας συμφωνήσατε. Από τη στιγμή που το κάνατε αυτό, μιάνατε την Αληθινή Πίστη, την Ορθοδοξία. Δεν ανήκετε πλέον στην Εκκλησία.

Τι θα ακολουθήσει;

Δαυῒδ λέγει· γενηθήτω ἡ τράπεζα αὐτῶν εἰς παγίδα καὶ εἰς θήραν καὶ εἰς σκάνδαλον καὶ εἰς ἀνταπόδομα αὐτοῖς· σκοτισθήτωσαν οἱ ὀφθαλμοὶ αὐτῶν τοῦ μὴ βλέπειν, καὶ τὸν νῶτον αὐτῶν διὰ παντὸς σύγκαμψον. (Ρωμ. 11,9-10) Το ζούμε ήδη με τις αποφάσεις σας, τα λόγια σας, τα έργα σας που δεν διαφέρουν από αυτά των αντιχρίστων, των αθέων, των ασεβών.

Η προσευχή του λαού όμως θέλει ο Θεός να δώσει σε όλους όσους παρασύρθηκαν και έθεσαν εαυτούς εκτός Εκκλησίας, ακόμη μία ευκαιρία!. 

Τουλάχιστον ετοιμασθείτε εν μετανοία! 

Αποδείξτε την μετάνοιά σας και στο ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας! 

Αυτό το πλήρωμα διακονείτε! 

Δεν σας διακονεί! 

Εσείς (οφείλετε να) το διακονείτε!

 Αυτός ο λαός επικυρώνει ή ακυρώνει κάθε λόγο και έργο σας.

Κρεμάστε το πετραχήλι σας και αυλισθείτε στην έρημον δια να παύσει η οργή του Κυρίου που έρχεται με ηχηρό καλπασμό!
Μετανοήσατε έμπρακτα και εξομολογηθείτε.

 Σιωπήστε και νηστεύσατε πολύ!

 

Φινεές

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: