Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ο Υπουργός Υγείας με τιμές και …πολυχρόνια στην μονή Βατοπαιδίου.


Μένει να ξεπλυθεί το …βδέλυγμα της Ερημώσεως και το περιβόλι της Παναγίας να μετατραπεί (επισήμως) σε περιβόλι της …Μασονίας. 

Από όσκαρ σκηνοθεσίας μέχρι …όσκαρ μακιγιάζ διεκδικούν κάποια πρόσωπα.

Κι ενώ συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε ψωμί, λόγω της αδιαλλαξίας και απανθρωπιάς του Υπουργού Υγείας, η εν λόγω μονή που ειδικεύεται στις μετακινήσεις λειψάνων (με τις υπερσύγχρονες παραγωγές και τις αμέτρητες επιχειρηματικές δραστηριότητες), αποφασίζει να φτιάξει την εικόνα του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Κι ενώ δεν ειπώθηκε μισή κουβέντα για τα δικαιώματα των υγειονομικών σε αναστολή, μας βγάλανε ευλαβή τον βλαβερό – για την Δημόσια Υγεία – Αθ. Πλεύρη. Τον υπέρμαχο των εκτρώσεων, και των μυρίων άλλων κακών.

Μέχρι και την Παναγία βάλανε στο παιχνίδι, για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα.

Ποια συμφέροντα; Άγνωστο…

Το μόνο …γνωστό, είναι ότι κάποιοι παίζουν «ἐν οὐ παικτοῖς».

 

πηγή

15 σχόλια:

  1. Αιδώς, Βατοπαιδινοί! Πού εστίν η αιδώς, απωλεσθείσα εκ των καρδιών υμών; Εκτός και αν ήρθε για να βάλει μετάνοια και να του αλλάξετε τα μυαλά! Αλλά ο λαός ξέρει πολύ καλά τι λέει και πώς το λέει:"Ο λύκος κι αν εγέρασε..."! Και συνεχίζει, ο λαός, αποκαλύπτοντας την δική σας τακτική:"Πες με Μήτσο, να σε λέω Γιάννη, για να περνάμε (εμείς) καλά"!!! Επιλεγόμενον εν κατακλείδι, και πάλιν:ΑΙΔΩΣ!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πλεύρης είναι πιθανό να είναι δωδεκαθεϊστής. Τουλάχιστον ο πατέρας του και τα κατά καιρούς μορφώματα και καμώματά του εξέθρεψαν κάμποσους τέτοιους και έπαιξαν το ρόλο τους, που σήμερα έχουμε φτάσει άμα δεις χώρο ή κίνηση που να αυτοπροσδιορίζονται πατριωτικοί, σίγουρα μέσα εκεί θα πετύχεις και κάποιον που θα σου λέει για τα "παραμύθια των Εβραίων" κλπ.

    Το βίντεο δεν άντεξα να το δω μετά το 3ο δευτερόλεπτο. Αηδία, αναγούλα. Μια ποταπή προσωπικότητα να τον λυπάσαι, να τον σιχαίνεσαι, να αναρωτιέσαι αν αυτό το πλάσμα γεννήθηκε άνθρωπος, τι έπαθε και έγινε έτσι, πώς και εάν θα μπορούσε να ξαναγίνει άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν άντεξα ως το τέλος,το έκλεισα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Μερικές φορές βλέπουμε κάτι απροσδόκητες μεταβολές σε ανθρώπους πού μετά τρίβουμε τα μάτια μας εάν πράγματι είναι αυτός πού ξέραμε, ή είναι τό...φάντασμά του! Εδώ θα έλεγα κάτι: Η επίσκεψη του Πλεύρη στο Βατοπαίδι έγινε στίς 19.11.22.

    Εάν η Παναγία βρήκε κάποιο τόπο στην καρδιά αυτού τού διώκτη τών πεινασμένων Υγειονομικών δεν θα μού φαινόταν παράδοξο να τον βάλει, να τον σπρώξει να Εξομολογηθεί στόν πατέρα Εφραίμ καί μαζί με τα όσα καί όποια άλλα ειπεί να αναφερθεί καί στούς υγειονομικούς...
    Τώρα εσείς τί λέτε; Ο π. Εφραίμ θα τού έλεγε "καλά τούς κάνεις; Βαράτε τους;" Νομίζω πώς όχι!

    Κάποια συμβουλή τουλάχιστον ανθρωπιάς θα τού έδωσε, κάτι θα έχει ακούσει κι΄αυτός για τα συλλαλητήρια των υγειονομικών...Καί το συμπέρασμα τώρα, όσο και ανάποδο μάς φαίνεται. Εάν δούμε τον Πλεύρη ερχόμενο από το Άγιο Όρος αύριο, μεθαύριο επόμενες μέρες καί αλλάξει θετική συμπεριφορά τότε κάτι μεγάλο έχει συντελεσθεί εκεί πάνω!
    Νά πούμε θαύμα; Γιατί όχι ! Η Παναγία ξέρει να μαλακώνει καρδιές άμα βρίσκει κάποια μεριά ψυχής καλή..

    Κι΄ακόμη, προχωρώ ένα βήμα παρακάτω: Ο διώκτης Πλεύρης ασφαλώς δεν κινείται μόνος του, αλλά μαζί με τον Μητσοτάκη τα κάνουν, και μη το ξεχνάμε αυτό.

    Εάν λοιπόν τον δούμε να προχωράει σε αποστασιοποίηση καί να παραιτείται μή υπακούοντας στον Κούλη τότε έχει συντελεσθεί Μέγα Θαύμα! Άς είμαστε λοιπόν σε αναμονή και σε προσευχή για τίς επόμενες μέρες πού έρχονται και βλέπουμε…

    Ζήκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντασία μου πλανεύτρα είσαι πιο μεγάλη ψευτρα

      Διαγραφή
  5. Ο Θεός να σ' έχει καλά Ζήκο, που μπορείς υπό τις παρούσες συνθήκες να βάζεις ακόμα αγαθούς λογισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν υπάρχει επιστασία στο Αγ.όρος Μπορεί να τον βάλει στην θέση του.
    Θέλουν όμως;;;
    ΑΗΔΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ή εναλλακτικά, ο Θεός να σε φωτίσει, Ζήκο, όπως και όλους μας, αλλά να μην ξεχνάμε ότι η αφέλεια δεν είναι χριστιανική αρετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζήκο, αντράκι μου.

    ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μία λέξη.
    ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.!

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/ametanoitos-o-th-pleyris-eimai-perifanos-pou-kratao-tous-anemvoliastous-ygeionomikous-se-anastoli/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Ξέπλυμα Πλεύρη στο Βατοπαίδι.


    ΟΡΓΗ προκαλεί η μονή Βατοπαιδίου, η οποία γύρισε μια ελεεινή «ταινία μικρού μήκους»! με θέμα την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Αθανασίου Πλεύρη στις 17 του Νοέμβρη. Την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει από τις ξαφνικίτιδες και αναζητεί απαντήσεις, την ώρα που επτάμισι χιλιάδες υγειονομικοί και πάνω από 15 χιλιάδες ιδιώτες πετάχτηκαν στους δρόμους και ζητούν δικαίωση, η pemptousia productions ανέλαβε να επιδιορθώσει την εικόνα του.

    Ο ηγούμενος της μονής αντί να τον επιπλήξει και να του απαγορεύσει την είσοδο τον καλοδέχτηκε και έβαλε τους μοναχούς να του ψάλλουν πολυχρόνια! Πολυχρόνια επειδή βασανίζει και στέλνει στον θάνατο τον Ελληνικό λαό!

    Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το κατάπτυστο, εμετικό πράγμα που βλέπουμε. Όλοι όσοι το έχουν δει είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ. Είναι θεομπαιξία, είναι ιεορσυλία. Είναι μεγίστη κοροϊδία και ασέβεια απέναντι στον Ελληνικό λαό. Είναι αλητεία.

    Το σενάριο της ταινίας έχει ως εξής. Πριν 7 χρόνια ο Αθανάσιος Πλεύρης αποσωληνώθηκε λέει με θαύμα της Παναγίας. Είδε ένα όνειρο που τον οδήγησε στο Βατοπαίδι! Ήτανε τόσο ζωντανό αυτό το θαύμα που για να ευχαριστήσει την Παναγία έτρεξε επί κορωνοϊού τα πρωτόκολλα του θανάτου, διασωλήνωσε χιλιάδες συμπολίτες μας και πέταξε στον δρόμο άλλους τόσους. Αυτές είναι οι αλλοιώσεις που προκαλούνε τα θαύματα μέσα στις καρδιές των ανθρώπων. Και ο ηγούμενος για να τον ενισχύσει σε αυτό το δύσκολο έργο του, του έδωσε μία εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας!

    Και σου λέει μετά γιατί η Παναγία θα σηκωθεί και θα φύγει μια μέρα από το Περιβόλι της.

    Ο πολυάσχολος ηγούμενος της μονής, που έχει εμπορευματοποιήσει τα πάντα και τώρα μοιράζει και συγχωροχάρτια, έχει ξεφύγει σε σημείο επικινδυνότητας. Όποιος προσκυνάει τα «εμπορεύματα» που βγάζει από την μονή και τρέχει από πίσω του, είναι συνυπεύθυνος για αυτήν την ασέβεια που βάλτωσε το Βατοπαίδι.

    Δώστε βάση στα αργά πλάνα της βαλτοπαιδο-productions την ώρα που ο Πλεύρης πάει να ασπασθεί το Ιερό Ευαγγέλιο ή όταν πάει να φιλήσει τα χέρια του ηγούμενου.
    ΣΚΕΤΟΣ ΕΜΕΤΟΣ.

    ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην αρχή του βίντεο 0-10'' βλέπω ένα τζίπ 4χ4 στρατιωτικής πολυτελούς έκδοσης, τύπου Hammer και οι υγειονομικοί έχουν απλήρωτοι 15 μήνες! Στον διώκτη των υγειονομικών Αθαν Πλεύρη κάνουν πατριαρχικές τιμές υποδοχής αν και όπως λέγει ό ίδιος, ήρθε ώς ιδιώτης και όχι ώς υπουργός. Τολμάω να παρακαλέσω τους αγιορείτες να μην μας προκαλούν και εν προκειμένου ο π Εφραίμ. Φτάνουν οι προδοσίες με τον ψευτοΟυκρανίας που πήγε για την ενθρόνηση και βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου τον επισκεύτικε ο σχισματικός Επιφάνιος .
    Μετά σας φταίνε οι γείτονές σας Εσφιγμενήτες ...
    Μην προκαλείτε!
    Να φοβάστε τον λαό που σας φιλούσε το χέρι γιατί μπορεί να γυρίσει να σας το δαγκώσει...
    ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσα εκατομμύρια και αν τους έταζαν, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ή ο διάδοχός του Άγιος Πρόκλος,, θα σιωπούσαν-ή πολύ περισσότερο θα τον υποδέχονταν ποτέ και μάλιστα με τιμές- μπροστά σε έναν άδικο αξιωματούχο που τηρεί σε προκλητική άμισθη διαθεσιμότητα χιλιάδες υγειονομικούς επί ενάμισυ έτος, επειδή αρνούνται να εμβολιασθούν με ένα αποδεδειγμένα γελοιωδώς αναποτελεσματικό εμβόλιο;
    Έχουν άδικο όσοι λένε πως στις μέρες μας ησυχία δεν έχουν οι "ησυχαστές";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α ρε Spielberg αυτή είναι σκηνοθεσία και τι υθοποιοι; μπράβο, μπράβο και στα Oscar.
    Υγ.
    Κάτι τέτοιοι σταυρωσαν τον Χριστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή