Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

χωρίς λόγια...

 Μπορεί να είναι εικαστικό

7 σχόλια:

  1. ... ὄταν ο Βικέντιος ἔκοψε τὸ αυτί του,
    και το ταχυδρόμησε σε μὶα πόρνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε τώρα κι αν μας αποτρέλλανε,
    πόσο γρήγορα τα βρίσκει,
    πού τα βρίσκει
    και πόσο όλα τόσο σωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοιάζει στον Πούτιν, ολίγον τσαντισμένος, ή μου λολοστεφανοφαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... ἔχει βάλει τὴ φάσα τοῦ Τράμπ...

      τώρα τὸ πρόσεξα, τὸ στραβάδι...

      Διαγραφή
    2. Πίνακας ζωγραφικής, κατάλληλα επεξεργασμένος, στην υπηρεσία απόδοσης έκτακτων γεγονότων?

      Διαγραφή
  4. Πάει γάντι το μοντάζ με την απόπειρα της ΕΡΤ NEWS να δείξει τον ίδιο τον Τραμπ ως υπεύθυνο για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του. Σύμφωνα με τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ που πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες μέσα από τους λογαριασμούς ρεύματος - παγκόσμια πρωτοτυπία - ο Τραμπ βιώνει τα αποτελέσματα της πολιτικής του αφού τάσσεται κατά της απαγόρευσης πώλησης όπλων.

    Μετά το μένουμε σπίτι και εμβολιαζόμαστε με πειραματικά σκευάσματα , μετά τη συστηματική προπαγάνδα υπέρ της woke ατζέντας , το κρατικό κανάλι τρύπησε ακόμα και το πάτο της άθλιας προπαγάνδας που ονομάζει ως ενημέρωση .

    Ο απολυταρχικός έλεγχος των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα με τη πλήρη κομματικοποίηση της κρατικής, δημόσιας τηλεόρασης και την αντισυνταγματική και παράνομη χρηματοδότηση των ιδιωτικών μέσων με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων με διάφορα προσχήματα όπως αντιμετώπιση υγειονομικής κρίσης ή ενημέρωση για την επιστολική ψήφο, παραπέμπει σε καθεστώτα σταλινικής ή ναζιστικής μορφής. Τέτοια περιστατικά τους ξεβρακώνουν και δείχνουν σε τι είδους δημοκρατία ζούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή