Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Για πέσμας ρε Φειδία πόσα "βγάζει" ένας ευρο (βο)υλευτής;

12 σχόλια:

  1. ... γειά σου ρε Φειδία...

    άρχοντα τών μεγάλων διαδρομών,

    που βρέθηκες στους... "διαδρόμους"

    και σύν Θεώ
    θα τούς διαβείς κι αυτούς
    αρχοντοπερπατώντας τους...


    ο Θεός να σκέπει...
    όλα τα... αύριό μας... !
    (τίς ελπίδες μας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φειδίας μας λέει πόσα βάζει στην τσέπη ένας ευρωβουλευτής, όμως επειδή αυτό το σύστημα είναι σοφό, εκ των σοφών της Σιών, και αυτοί οι Σιωνιστές πληρώνουν αδρά, όμως και ζητούν από αυτούς αδρά.
    Για πιο λόγο λοιπόν πληρώνουν τόσα πολλά τους βουλευτές;
    Ποίες ευθύνες απορρέουν από ετούτα τα βαριά ποσά;
    Δεν μας τα είπε αυτά ο Φειδίας, και δεν νομίζω να μας τα πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα λύσει ολες τος απορίες μας και τις νοταξιτικες πονηριές ο Φειδίας ,ομως εχει τσαγανο και θα δουμε πολα επεισοδια τουλαχιστον θα παρουσιαστούν πτυχές που δεν γνωρίζουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... όποιος δεν προσεύχεται για τους φειδίες μας...
      τους όποιους φανερούς και στο προσκήνιο...
      και τους αφανείς ολους...
      στα μετοπισθεν και εν αναμονή...

      είναι κιοτής...

      (εντάξει... το παράπα τσεκουράτα ...

      πάντως...
      αυτά τα παιδιά,

      είναι το αύριο
      κι έχουνε πολύ δρομο να τραβήξουνε μπροστά τους...

      και ατέλειωτα
      κ ο υ ρ ά γ ι α
      για να κάνουνε...!)

      Διαγραφή
  4. "Η αρχή είναι το ήμιση του παντός"
    Ο λόγος στον Φειδία, αφού θέλει να τα πει άς τον ακούσουμε, έχει ενδιαφέρον και επίσης αρκετό κέφι στις παρουσιάσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι για τους Κύπριους. Οι Ελλαδίτες παίρνουν άλλα νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι, πέρα από την βουλευτική αποζημίωση, τα υπόλοιπα είναι τα "ταβάνια" που δικαιουσαι με αποδείξεις! Για παράδειγμα, βρήκες γραφείο με 2.500€ το μήνα, δεν σημαίνει ότι θα πάρεις 5.000 που έχεις δικαίωμα! Άρα, δεν πρέπει να συνυπολογίζονται όλα ως εισόδημα. 8.000 είναι πολύ καλά αλλά δεν είναι 60.000! Α, μάλλον παίρνουν και ένα ποσό κάθε φορά που παρευρίσκονται σε συνελεύσεις του Ευρωκοινοβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μην νομζεις Α.Κ. τα χρήματα που παιρνουν οι ευρωβουλευτές ειναι κοινά για όλους σε ολες τις χώρες ,αν δεν ξερεις κατι να μην σχολιαζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψα "έχω την εντύπωση". Με διορθωσες και ευχαριστώ. Για τα υπόλοιπα που έγραψα έχεις κάποιο σχόλιο; Κατά προτίμηση χωρίς επιθετικότητα και στυλ "να μην σχολιάζεις".

      Διαγραφή
  8. Μερικές σκέψεις και συμπεράσματα θέλαμε να μοιραστούμε . Με την περίπτωση αυτής της ψυχής από την Κύπρο μας ,πραγματικά μπορέσαμε να καταλάβουμε το τι σημαίνει ψεκασμένος και ηλίθιος Χριστιανοταλιμπάν.ΝΑΙ !οι ορισμοί αυτοί στην πλήρη τους εκδήλωση.

    Η αφορμή φυσικά οι ανώριμες παιδικές επιπολαιότητες του Φειδία και οι άφρονες πράξεις του ,όμως, το να καθεσε να δίνεις μεταφυσικη ερμηνεία και να ερμηνεύεις κάθε κίνηση κάθε λόγο δείχνει οτι τοχεις κάψει εντελώς .Εχουν καει τα κυτταρα του μυαλού σου και απλά τρεφεσαι με καθε αφορμη για να δικαιολογείς την αρρωστημένη ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ !

    Και αναρωτιόμαστε όλοι αυτοί οι τύποι που βγάλανε την χολή τους και την ακρίβεια τους σε ενα παιδί έτσι αντιλαμβάνονται και υπόλοιπα θέματα;

    Νομίζουμε απερίφραστα δυστυχώς ΝΑΙ !

    Τι εμπιστοσυνη μπορεί να τους εχεις λοιπον ; ΚΑΜΙΑ!

    Και αν τρέφεσαι εσυ αναγνωστα μου με τετοια σκατά τι γυρεύεις στην παραγκκα μας και θέλεις να μεταφέρεις εδώ τις ακαθαρσίες τους ;Λίγη ντροπή δεν βλάπτει ...

    Κομπλεξικοί τύποι ,ανέραστοι καθηγητάδες θολολογούντες ,κυράτσες με ιστολόγια και δυσωδία εθνικοφροσύνης και ψευτο πατριωτισμοί βρήκαν στο πρόσωπο του Φειδία τον Αντίχριστο !

    Ο ορισμός της ηλιθιότητας και της κατώτερης νοημοσύνης η ξεφτίλα όλων μας ...

    Δυστυχώς φέρουμε και ευθυνη διότι καποιον που πρωτοστάτησε στις μαλακίες τον προβάλαμεστα ιστολογιά μας ως ευσυνείδητο και πνευματικό άνθρωπο και παρασυραμε πολλους..ας ειναι και εμεις μαθαίνουμε.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα καλά. (Ελπίζω να αναφέρεσαι σε εμένα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή