Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Κυπρος _Το φαινόμενο «Φειδίας» θα συνεχιστεί λένε οι πολίτες – Αντίδραση στο κατεστημένο και μηνύματα στα κόμματα!

 Πεπεισμένη ότι η εκλογή του Φειδία Παναγιώτου στο Ευρωκοινοβούλιο θα οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά την συμπεριφορά των πολιτικών ηγεσιών εμφανίζεται η πλειοψηφία της κοινής γνώμης στην Κυπρο . Το μήνυμα αυτό στέλνει μέσω της δημοσκόπησης του philenews, η οποία διενεργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Prime Consulting Ltd.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πεποίθηση αυτή εκφράζεται από την πλειοψηφία των 3.300 επισκεπτών-ψηφοφόρων της ιστοσελίδας μας, οι οποίοι απάντησαν επιτυχώς το ερωτηματολόγιο της έρευνας, όταν οι ίδιοι διχάζονται στην ερώτηση κατά πόσο κρίνουν θετική ή αρνητική την εκλογή του Φειδία Παναγιώτου.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας εκτιμά πως σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις, το φαινόμενο «Φειδίας» θα παρουσιαστεί ξανά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, εμφανίζουν οι απαντήσεις των ερωτηθέντων στο λόγο για τον οποίο πιστεύουν ότι το φαινόμενο θα συνεχιστεί, όπως και ποια ήταν τα μηνύματα τα οποία έστειλε στις ηγεσίες των κομμάτων η εκλογή του Φειδία Παναγιώτου.

η συνέχεια...