Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Τρισάθλια αποβράσματα.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Έχθες ή Î’Î¿Ï…Î…ή ψήφισε διακομματικά την κόλαση τών παιδιών. Σήμερα ή <<τυφλή>> μας είπε ότι ή <<συνεύρεση>> μέ ένα 11χρονο παιδί δέν είναι βιασμός. Κι ό <έρωτευμένος>> βιαστής καί μαστροπος είναι άθώος, γιατί είναι καλος Νεοδημοκράτης. Καί την άθώωση (καί όχι μόνο αύτη) την πρότειναν προηγουμένως2.155.322 2.155.322 έντιμότατοι. Καλωσορίσατε στά Σόδομα τών Βαλκανίων! Καλό θειάφι!"

4 σχόλια:

  1. και προσθέτουμε : ισόβια στη μάνα που τόλμησε να το καταγγείλει ώστε να περάσει το μήνυμα : αν σου βιάζουν το παιδί, μην μιλάς γιατί θα βρεθείς στη φυλακή . Ανάποδος κόσμος , το ανήλικο ασέλγησε με παρότρυνση της μάνας , να πληρωθεί και ψυχική οδύνη στο βιαστή και μαστρωπό που κατά δήλωσή του είχε ερωτευτεί το παιδί !

    Απαλλαγή σε όλους τους διεστραμμένους, Γεωργιάδηδες, Λιγνάδηδες, Μίχους , σε όλους τους μαζικούς δολοφόνους Καραμανλήδες , μέσα όμως η μάνα της βιασμένης , μέσα ο σταθμάρχης που ήταν διορισμένος με ρουσφέτι στα 59 του χρόνια χωρίς τη κατάλληλη τεχνική εκπαίδευση .

    Δικαιοσύνη τυφλή και κομματοποιημένη ! Κοινωνία σε ομηρία και χιλιοπροδομένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο είναι μια κλίκα παιδοφθόρων κανίβαλων.
    Το πρόβλημα λύνεται ΜΟΝΟ με το σπαθί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εισήγηση της εισαγγελέως, εκτός από τα παραπάνω που πολύ σωστά αναφέρετε, προωθεί και τις ηλικιακές προτιμήσεις του ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή