Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Πικρές μνήμες

 Διώκτες την περίοδο της πλανδημίας και των διαβολίων ,δεν υπήρξαν μόνο κρατούντες.Υπήρξαν και αρκετοί επίσκοποι και ιερείς ...Ιερείς των εσχάτων χρόνων.

 

Η πιο κλασική περίπτωση είναι αυτή(Μεσσηνία ),γιατί βγήκε σε βίντεο.Υπήρξαν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις δυστυχώς. Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι ιερείς και μοναστήρια γυναικεία κ αντρικά που κράτησαν την Ορθοδοξία ,δεν λύγισαν και στήριξαν τον κόσμο.

 Ρητορικό το ερώτημα:Ποιος δεν πιστεύει ότι αυτοί οι τύποι δεν θα "ευλογήσουν" οτιδήποτε και αν τους ζητηθεί;Και σαρίκι μουσουλμανικό θα φορέσουν ως ιμάμηδες  ..

4 σχόλια:

  1. Τι μας τον θύμισες αυτόν τον καραγκιόζη, καλά τον είχαμε ξεχάσει.

    Αυτός κάνει κουμάντο είπε.
    Είναι ο δίκαιος κριτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλοι τους αξιολυπητοι.Η κατάντια τους.Εδειξαν ποιοι είναι με την υποτιθέμενοι πανδημία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την παρέλευση 3 ετών από την πανδημια-κοροιδία τους, μετά τα όσα πλέον έχουν αποκαλυφθεί περί της πανδημίας τους, μετά τα όσα τους έχουν διαψεύσει από τους θανάτους...
    και βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο ο συγκεκριμένος ιερέας και οι υπέρμαχοι όμοιοι της μασκοφόρος και του εμβολιασμού, πως άραγε θα αισθάνονται και τι θα νοιώθουν;;;
    Μήπως γονυπετής θα πρέπει να ζητήσουν το έλεος του Θεού για την στάση τους;;;
    Για συγνώμη πρός το εκκλησίαμα δεν κάνω λόγω.
    Διότι όση συγνώμη εχει ζητήσει ο παπάς ο ποιος ζει στην πλάνη και την αίρεση ,άλλη τόση και περισσότερη πιθανόν να ζητήσει και ο ίδιος.
    Η έπαρση και ο εγωισμός τους δυστυχώς δεν τους αφήνουν να δούμε πέρα από την μύτη τους.
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή