Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

«Ἐμεῖς θέλουμε Χριστό καί Ἑλλάδα!»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Ἐσμικρύνθημεν παρὰ πάντα τὰ ἔθνη. Πετάξτε τὶς ἁλυσίδες καὶ φωνάξτε: «Ἐμεῖς θέλουμε Χριστὸ καὶ Ἑλλάδα!». Ἕλληνες, σηκῶστε ἱερὸ πόλεμο καὶ διῶξτε ὅποιον κάνει ἔργο διαβόλου σ᾽ αὐτὴν τὴν ματωμένη χώρα. Δὲν σηκώνει ἄλλο. Ἐξεγέρθητε καὶ μὴ ὑπνῆτε, γιατὶ ἐγγὺς τὸ τέλος, ὄχι τοῦ κόσμου, ἀλλὰ τῆς Ἑλλαδίτσας.
(†) Μακαριστός Γεροντας Γρηγόριος.

 

3 σχόλια:

  1. Ο μακαριστός αναφερόμενος Γέροντας Γρηγόριος, είχε γράψει σε μερικά δημόσια γραπτά κείμενα του, εμμέσως αλλά ΣΑΦΩΣ, ότι προχωρούμε προς την εποχή του Αντίχριστου της Αποκάλυψης του Ιωάννη (με το σύμβολο 666), στην οποία θα υπάρξουν και δολοφονίες κάποιων συνειδητών Χριστιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά είχε πει επίσης ότι ο μοναχισμός θα ανθίσει και γι αυτό ακόμη χτίζουν κελιά στο Δοχειάρι. Και ότι ο Χριστός θα επέμβει και ό,τι κάνει θα το κάνει για τα μικρά παιδιά, τα μικρά Ελληνόπουλα, που σωρό τα βάπτιζε στη Θεοσκεπαστη στο Σοχό, το γυναικείο μετόχι. 27 Γρηγορακια πήραν το όνομά του. Έχουμε κι εμείς ενα τέτοιο. Ας μη βιαζόμαστε. Ναι μεν οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα, αλλά και οι κόποι των πατέρων μας δεν θα πάνε χαμένοι. Πιστός ο Λόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή