Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ξαφνικός θάνατος για τον βουλευτή της ΝΔ Μανούσο Βολουδάκη!

Μανούσος ΒολουδάκηςΘλίψη σκόρπισε η ξαφνική είδηση του θανάτου του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη σε ηλικία 57 ετών.Ποιος ήταν ..εδώ.

"Μαργαριτάρια" του  μακαριστού:

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "1:45 MM 88 from:@MVoloudakis εμβολι... Κορυφαία Πρόσφατα Άτομα Φωτογραφίες Μανούσο Βολουδάκης @M... 01 ÎoυÎ 21 Με τον Υπουργό Υγείας @Vkikilias στα Χανιά σήμερα, με ένα μήνυμα: #εμβολιασμος, ευθύνη και χρέος όλων μας. 94 178 36 山 ထ Μανούσος Βολουδάκης @M... 27 Δεκ 20 Αισιοδοξία! #εμβολιασμος #σηκώνουμε_μανίκια"

Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Μανούσος Βολουδάκης @M... 27 Ιουν 22 Αδιανόητο. Απάνθρωπη και θρασύδειλη πράξη. Χαρακτηρίζει αυτούς που τη διαπράττουν και αυτούς που τους στηρίζουν αμέσως ή εμμέσως. Θάνος Πλεύρης @thano... .27 Ιουν 22 Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και <<Διαδηλώνουν>> εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικου... 1 171 1" από το Twitter

Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎1:47 الاه 88 from:@MVoloudakis ψεκ Κορυφαία Πρόσφατα Άτομα Φωτογραφίες Μανούσος Βολουδάκης @M.. 06 Σεπ Ορθότατα Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων δεν επέτρεψε συγκέντρωση ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους. o ΣΥΡΙΖΑ χρεώνεται για μια ακόμη φορά το αίσχος πατά σε δύο βάρκες για τον εμβολιασμό. #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ #ΣΥΡΙΖΑ #Χανιά #ψεκ 172 山 ထ‎"‎‎ από το Twitter 

Η συνέχεια της θλίψης εδώ

6 σχόλια:

  1. Και φυσικά βεβαιος βεβαιος τουλαχιστον πεθανε μπολιασμενος ,αναρωτιεμαι ποτε θα ξεσυκωθουν οι Ελληνες οταν φτασει ο ξαφνικος θανατος στο σπιτικό τους ή και πάλι δεν θα φταίει το μπολι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει φτάσει.
      Αλλά ακόμα κοιμούνται όρθιοι στην παραλία με τα τσαρούχια και πληρώνουν ξενοδοχείο.

      Διαγραφή
  2. Να τη βράσω τη δήθεν αγάπη σας για τον συνάνθρωπο μας. Μονο το μίσος καιρό μένος βγάζετε. Αντί να προσευχόμαστε να αναπαυτεί η ψυχή του. Έννοια σας και οι ευκαιρίες του δόθηκαν όπως θα δοθούν και στον καθένα από εμάς. Το εάν θα μετανοήσουμε μόνο Εκείνος θα το κρίνει. Τα υπόλοιπα, είναι να είχαμε να λέγαμε. Σήμερα είναι το μπολι, αύριο θα είναι κάτι άλλο. Η πλάνη όμως μας έχει κυριεύσει με μπολι ή χωρίς.
    Ας μετανοήσουμε όσο προλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. π.Θεωνάς Κουμγιουτζίδης9 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:00 μ.μ.

    Κοιταξε ο τροπος που μιλας δεν σε τιμα ,κανεις δεν νοιωθει χαρα ή χαιρεκακια που νεοι ανθρωποι μα και καθε ηλικιας φευγουν καθημερινα απο τα σκευασματα θανατου! Φυσικα με πονο ευχομαστε ο Θεος να τους βαλει στην Βασιλεια του και να μην μετρησει την απερισκεψια τους ή την βλακεια τους.

    Αυτο που εισπρατουμε απο αυτες τις ενημερωσεις ειναι η ωμη πραγματικοτητα που ερχεται στο φως αυτα που ελεγαν εκατονταδες επιστημονες νομπελιστες γιατροι ,αυτα που μας ελεγαν οτι θα συμβουν και οσοι τα αναμεταδιδαμε είμασταν οι "ψεκασμενοι" και οι αποκλησμενοι .

    Και αντε οι πολιτικοι παει στο διάολο εχουν πουλησει την ψυχη τους προ πολλου .Εμας μας ποναει πολυ η σταση των εκκλησιαστικων αρχων των ποιμενων μας που ακομη και σημερα που δεν κρύβονται πια όλα ,συνεχιζουν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!!! το ιδιο παραμύθι . Το οτι ειναι αμετανοητοι οι δεσποταδες αυτο εχει επιπτωση σε ολο το σωμα της Εκκλησιας.

    Επισης να γινει παραδειγμα η καθε ειδηση θανατου προς αποφυγη, να γλυτωσει εστω και μια ψυχη απο καποια δόση του θανατου να σταματησει εκει που ειναι και αυτο κερδος για τους αδελφους μας ...

    τέλος να σου κανω μια ερωτηση μπολιασμενος εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. π. Θεωνά, με τόσες αμαρτίες που με βαραίνουν, το μπολι είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Δεν ακούω τι λέγεται εκεί έξω. Και ξέρετε γιατί ? Γιατί ακολουθώ, όσο μπορώ, τον Κανόνα μου. Εκείνον που ο πνευματικός μου αναθέτει.
    Η πλάνη είναι παντού, άλλες φορές μας εμφανίζεται ως κάτι θετικό και άλλες φορές ως αρνητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για νά καταλάβεις ευχόμαστε η Παναγία νά ακυρώσει μέσα στα σώματα οικείων , αδελφών , συγγενών , εν γένει συνανθρώπων την δημιουργία αυτής της προηγμένης ανωμαλίας στο διηνεκές . Κάτι νά κάνει η Παναγία και νά σταματήσει αυτό το κακό . Προσευχηθείτε και εσείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή