Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

 Σκληρά προφητικά λόγια ...

3 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ επαληθευτούν τα λόγια του Γιώργου Φίλη, ΠΡΕΠΕΙ να επαληθευτεί η προφητεία (των δυο Οσίων, Ευμενίου Λαμπάκη και Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη) σχετικά με τον ΔΙΩΓΜΟ εναντίον της Εκκλησίας στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το πρέπει δεν το καταλαβαίνω. Κανείς δεν γνωρίζει τον χρόνο της εκδήλωσης της προφητείας. Και δεν υπάρχει νομιζω αντίρρηση ότι ήδη διωκομαστε ιδιοτυπα. Με το φανάρι ψάχνουμε να βρούμε σωστό παπά και ναό να αγιαστούμε.. Διωγμός είναι κι αυτός. Διωγμός και καταλήστευση της ορθόδοξης διδασκαλίας και του ήθους..

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι είναι προφανές, η χρήση της λέξεως προφητεία από τον κύριο Φίλη είναι περίπου ειρωνική. Τι λέει; Οι πωλητικοί και τα τσιράκια τους αφιονίζουν εδώ και δεκαετίες το λαό ώστε να μην έχει αντιστάσεις, οψίμως λέγεται ότι ατύπως αποστρατιωτικοποιούν τα νησιά επειδή στέλνουν τα βαρέα όπλα στον ζελεδάκια, οι δε τούρκοι γαβγίζουν. Όταν κάνουν το ντου οι Τούρκοι, σε μερικούς μήνες το υπολογίζει, αν τα νησιά βρεθούν απροστάτευτα και πέσουν περίπου αμαχητί, οι πωλητικοί και τα τσιράκια τους δε θα μπορούν να σταθούν στην εξουσία και πιθανότατα θα φύγουν από τη χώρα. Όπως δεν μπορούσαν να σταθούν το '74 αυτοί που είχαν αποσύρει τη μεραρχία από την Κύπρο και επέτρεψαν στον Ατίλα να προελάσει όπως προήλασε. Δε χρειάζεται να είσαι προφήτης για να τα καταλάβεις αυτά, αυτό λέει ο άνθρωπος. Αν έχει δίκιο δεν ξέρω, αναλύσεις είναι αυτές, δεν πέφτουν πάντα μέσα, και τι γίνεται στο στράτευμα και με τον εξοπλισμό των νησιών επίσης δεν ξέρω καθότι δεν είμαι στο χώρο. Αλλά ακούγονται πολλά ανησυχητικά. Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την κυρία Μάχη, οι παντογνώστες προφητολόγοι του διαδικτύου ας μαζευτούν καλύτερα. Στην πρώτη - δεύτερη καραντίνα τότε που ανακάλυψα αυτό το ιστολόγιο, η ατμόσφαιρα στα σχόλια ήταν πολύ πιο ανθρώπινη και φιλική. Τελευταία πολύς διδακτισμός έχει πέσει. Δε φταίνε οι διαχειριστές. Καλημέρα παιδιά, συνεχίστε ακάθεκτοι. Εκείνος ο Δον κιχ ο τις τι κάνει, γράφει ακόμα; Συμπαθέστατος μου ήταν, μπορούσες και να τον πειράξεις ή να τον ψιλοδιορθώσεις ήπια, δε θύμωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή