Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Κύπρος: "Άναψε φωτιές"στα μυαλά των διεστραμμένων , το βιβλίο Βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου γιατι μιλάει για την αγνότητα την εγκράτεια και την αποχή από τη σεξουαλική δραστηριότητα προ του γάμου ως τρόπους αντισύλληψης...

Δείτε το ρεπορτάζ των εσκοτισμενων δημοσιοκάρφων εδώ!

 σχόλιο :Πόσο θλιβερό είναι το κατεστημένο της φασιστικής«πολιτικής ορθότητας» και τα παπαγαλάκια του! 

Πόσο ρατσιστικά και κομπλεξικά είναι αυτά τα παπαγαλάκια, που στριγκλίζουν και κάνουν υπουργεία και κυβερνήσεις να υποκλίνονται και να σπεύδουν να απολογούνται και να ενεργούν για να συμμορφωθούν στις επιταγές τους! 

Πόσο λυπηροί και μικροί είναι οι αχυράνθρωποι που μας κυβερνούν, όταν συμπεριφέρονται έτσι, αντί να ορθώσουν ανάστημα εκεί που πρέπει! Δεν τα γράφουμε αυτά με μίσος ή περιφρόνηση, αλλά με πραγματικό πόνο και θλίψη, καθώς και με κάποια αηδία, για την οποία παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε. 

Το κατεστημένο στοχοποιεί το σχολικό βιβλίο, όχι επειδή γράφει ανακρίβειες, αλλά επειδή αντιτίθεται στην ιδεολογική γραμμή που οδηγεί στον «θαυμαστό καινούργιο κόσμο» της παράνοιας και της αυτοκαταστροφής των παιδιών και μελλοντικών ενηλίκων. Ακόμη και οι λέξεις εγκράτεια και αγνότητα ενοχλούν! Όχι επειδή δεν είναι αλήθεια ότι προσφέρουν πλήρη προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά επειδή η αναφορά σ' αυτές «δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα και στις συνθήκες του 2023», αφού έρχεται από το... «μακρινό 2014» (!!!) και φυσικά αντιτίθεται στη νομοθεσία «για την ολιστική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία», η οποία κατά τους φωστήρες της «κριτικής σκέψης» είναι προοδευτική και ωφέλιμη για τα παιδιά και για την κοινωνία ολόκληρη.  Πρέπει λοιπόν να εξαφανιστεί και ένα τελευταίο απομεινάρι του παλαιού κόσμου, που ίσως είχε κατορθώσει από κεκτημένη ταχύτητα να επιβιώσει, ώστε το σχολείο να οδηγεί τα παιδιά του κόσμου στην πρόωρη σεξουαλικότητα, σε εφήμερες σχέσεις «sans famille» (χωρίς οικογένεια), και μετά να τρέχει «έκπληκτο», επιστρατεύοντας ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, να προλαβαίνει ή να επιδένει τα ψυχικά - ή και σωματικά - τραύματά τους! 

 Ντροπή! Ας συνέλθει όποιος δεν είναι ακόμη εντελώς πωρωμένος από τα ψυχικά ναρκωτικά της «μοντέρνας εποχής»... Όσο υπάρχει ακόμα καιρός. Το λέμε χωρίς φανατισμό, αλλά με σοφία και περίσκεψη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου