Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Όταν είσαι Επίσκοπος του Χριστού και δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα.

*Επιεικέστατα ακατάλληλοι (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) είναι όσοι δεν προστάτευσαν τους ανήμπορους ηλικιωμένους από τα πειραματικά σκευάσματα που σήμερα θερίζουν κόσμο.

*Η μία ‘αδικία‘ που ενδεχομένως να δημιουργήσει η Πολιτεία προσλαμβάνοντας προσωρινά εργαζόμενους για να κλείσει κενά, δεν ακυρώνει την πρότερη, την καραμπινάτη, όταν μάλιστα πρόκειται για ανθρώπους που εργάζονταν σε αυτές τις θέσεις όλη τους την ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν στον δρόμο.

*Η «κοινωνική προσφορά», το «κοινό καλό» και παρόμοιες έννοιες είναι ‘κτήμα’ όλων και ‘τόπος’ κοινός όλων. Δεν ανήκουν οι έννοιες αυτές σε μία ηγετική κάστα που θα τις ορίζει όπως αυτή θέλει. Όταν συμβαίνει αυτό μιλάμε για ολοκληρωτικά καθεστώτα.

*Οι ουσίες που θα εισέλθουν μέσα στο σώμα του κάθε ανθρώπου δεν είναι κάποιο συντεχνιακό θέμα, είναι θέμα που αφορά όλους τους ανθρώπους.

*Η ολοκληρωμένη ενημέρωση και η ελεύθερη συγκατάθεση για την τέλεση ιατρικής πράξης αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν ανήκει αυτό στα «πολύχρωμα δικαιώματα» της νέας α-ταξίας. «Κάθε ιατρική πράξη που πραγματοποιείται χωρίς έγκυρη συναίνεση του ασθενούς, ασχέτως αν γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής, [σ.σ. φαντάσου να μην γίνεται κιόλας] αποτελεί αυθαίρετη ιατρική πράξη και επιδέχεται δικαστική επίλυση (αστικά και ποινικά)».[εδώ]

*Ο Κύριος είπε: ἐρευνᾶτε τὰς γραφάς, ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· 
Τί θα πει ο Κύριος σε όλους αυτούς που έκλεισαν μάτια και αυτιά πεισματικά στον εύλογο επιστημονικό αντίλογο, εμμένοντας στο πολιτικά ορθό αφήγημα που έθετε την ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο;

Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να εξηγήσουμε τα προφανή και ότι δεν είμαστε ελέφαντες!

 η συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου