Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Άνθρωποι πέθαναν με καρδιακές βλάβες από το εμβόλιο mRNA, νέα γερμανική μελέτη παρέχει άμεσες αποδείξεις.

Η ευθύνη των τριπλά εμβολιασμένων επισκόπων της Ελλαδικής Εκκλησίας  κολάσιμη ,να κρεμάσουν τα ωμοφόριά τους μας είπε με πόνο  διακριτικός Γέροντας και να κλαίνε για το κακό που έκαναν και συνεχίζουν ακάθεκτοι ως πειραγμένοι πλέον, στον απλό λαό του Θεού !Να κλάψουν όσο ο καλός Θεός του δώσει χρόνο ώστε με την Μετάνοια να μην κολασθούν...

Πως να ξεχάσουμε μια σημειολογική τους κίνηση με μια  φωτογραφία που δείχνει την  φασιστική και δαιμονική παρέμβαση τους; 


Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ 

Των Jennifer Margulis, Ph.D. και Joe Wang, Ph.D.

Παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης δημοσίευσαν στοιχεία που δείχνουν πώς πέθαναν οι άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί μετά τον “εμβολιασμό” με mRNA. Όπως διερευνά η εν λόγω ομάδα έξι επιστημόνων στη μελέτη της, οι ασθενείς που εμβολιάστηκαν με mRNA υπέφεραν από καρδιακή βλάβη επειδή οι καρδιές τους δέχθηκαν επίθεση από τα ίδια τα ανοσοποιητικά τους κύτταρα. Αυτή η αυτοάνοση επίθεση στα δικά τους καρδιακά κύτταρα οδηγεί στη συνέχεια τις κατεστραμμένες καρδιές τους να χτυπούν τόσες πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο που, μόλις άρχισε απροσδόκητα η ταχυκαρδία, πέθαναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Η μελέτη με τίτλο “Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination” (Ιστοπαθολογικός χαρακτήρας της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2) δημοσιεύθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2022 στο περιοδικό Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η ερευνητική ομάδα πραγματοποίησε νεκροψία σε 25 θύματα διαφόρων ηλικιών που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό. Εξέτασαν τον καρδιακό ιστό τους στο μικροσκόπιο για να διαπιστώσουν γιατί οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από καρδιακή ρυθμική διαταραχή, ενώ δεν είχαν εμφανή υποκείμενη καρδιακή νόσο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Έχω ΕΝΤΟΝΕΣ υποψίες, ότι σχετικά με τους κληρικούς στην Ελλάδα, ΔΕΝ τα είδαμε ακόμα όλα.

    Διευκρινίζω: Η κυρία Κυριακή (μαθήτρια της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας), στην οποία παρουσιάστηκε ΔΥΟ φορές η Παναγία και της μίλησε για την ασθένεια του κορωναϊού, είπε (η κυρία Κυριακή) στα τελευταία της λόγια στο σχετικό βίντεο που μιλά:
    ΔΕΝ θα υπάρχουν παπάδες να τους θάβουν.

    Τα προηγούμενα λόγια προφανώς δεν είναι τυχαία, αλλά μπορούν να δεχτούν τις δυο επόμενες παράλληλες ερμηνείες:
    1) Λόγω του ΔΙΩΓΜΟΥ που θα προκύψει εναντίον της Εκκλησίας στην Ελλάδα, θα μειωθεί αισθητά ο αριθμός των κληρικών.
    2) Κάποιοι εμβολιασμένοι κληρικοί, θα υποστούν (κατά παραχώρηση του Θεού) τις βλαπτικές συνέπειες των εμβολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή