Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Εισοδηματική φιλοτεκνία

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "η οικογένεια Αχμέτ σας ευχαριστεί πολύ Î ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ AXMET ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!! 11x 400=4.400! 4,400!" 

σχόλιο:Η «ευπαθής» πλην 11μελής (έξω οι γονείς) οικογένεια του Αχμέτ, μας ευχαριστεί, διότι κάθε μήνα «καθαρίζει» 4.400 ευρώ. Σεις με πόσα πορευόσαστε;

2 σχόλια:

  1. Έβγαλαν και παρατσούκλι στην Παναγία :

    " η Παναγία της προσφυγιάς " .
    Στον Μητροπολιτικό ναό του αγίου Νικολάου στο Βόλο φιλοξενούν " την Παναγία της προσφυγιάς " ! Σε ποιό μοναστήρι , σε ποιό ναό , πού την βρήκαν , πού είναι εφέστιος αυτή η εικόνα μέ αυτό το παρατσούκλι ? Από πού την πήραν και την έφεραν , ποιά η ιστορία της ?

    Το περασμένο καλοκαίρι , σε μία γιορτή για την Παναγία θυμάμαι κάποιο τύπο , που προσπαθούσε νά μας πείσει οτι υπάρχει η Παναγία μέ αυτό το παρατσούκλι . Ο διαβολεμένος , ο ξέρετε ποιός , δεν άφησε γιορτή για γιορτή νά μήν την μαγαρίσει μέ νεοταξίτικες αναφορές .

    Οι παπάδες άλλοι απο μοντερνιά και εξυπνακισμό , άλλοι απο άγνοια και απερισκεψία και άλλοι εσκεμμένα αντικατέστησαν την λέξη " έθνος " , όπου λέγεται στις Θείες Ακολουθίες , μέ την λέξη " γένος ". Δεν καταλάβαμε ! Αμφισβητείτε την πολιτική ύπαρξη της Ελλάδας ? Διατελούμε υπο κάποια ξενική κατοχή ?

    Όποιοι θέλουν νά περάσουν αυτό το μήνυμα οτι δεν υφίσταται πλέον Ελλαδα , τους λέμε , οτι ο Θεός " υπέγραψε την ελευθερία της Ελλάδος και δεν παίρνει την υπογραφή του πίσω " όσο υπάρχουν έστω και δέκα Ελληνες , που διατηρούν μέσα στην καρδιά τους το συνειδησιακό μαρτύριο . Εσείς αλήτες θα εξαφανιστείτε απο προσώπου γής .

    Παναγιά μου " Εθνοσωτήρα " σώσε μας απο αυτούς τους προδότες !



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισχροί, ελεϊνοί υπάνθρωποι.
    Πολιτικοί πολιτειακοί επίσκοποι, όλοι όσοι βλέπουν να αφανίζεται η ελληνική οικογένεια και αδιαφορούν είναι υπόλογοι.
    Και θα δώσουν λόγο κάποια στιγμή και στον θεό και στην κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή