Παρά την κρύα και αβέβαιη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, μια παρέα αισιόδοξων και ενδεχομένως ελαφρώς αφελών φίλων τολμά μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα στη Σαντορίνη.
Ένας Σέρβος ζυθοποιός, ο Boban Κrunic, ένας Άγγλος οινέμπορος και home-brewer aficionado, ο Steve Daniel, μια πολυτάλαντη Αμερικανίδα, η Majda Anderson και ένας Έλληνας οινολόγος οινοπαραγωγός, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, συνθέτουν το πολυπολιτισμικό μείγμα εταιρικό σχήμα της νεοσύστατης Μικρό-Ζυθοποιίας Σαντορίνης ελπίζοντας να προσθέσουν κάτι διαφορετικό στην ομολογουμένως βαρετή ελληνική σκηνή των άχρωμων και άοσμων lager…
Στον παραδοσιακό οικισμό της Μέσα Γωνίας της Σαντορίνης στήθηκε το πολύ μικρό αυτό ζυθοποιείο που πιστεύουμε ότι πρέπει να το επισκεφθείτε στην πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί. Εκεί, οι δύο ζυθοποιοί θα εξηγήσουν στους επισκέπτες πώς συνδυάζουν το νερό του ηφαιστειακού νησιού με τα προσεκτικά επιλεγμένα είδη βύνης από την Γερμανία και την Αυστρία, με τα πραγματικά σπάνια είδη Λυκίσκου από τη Νέα Ζηλανδία, το Όρεγκον, την Τσεχία και τη Σλοβενία και με μαγιές από το Βέλγιο και την Αμερική δημιουργώντας τις ιδιαίτερες αυτές μπίρες με σήμα τον γαϊδαράκο...
Το έργο τους υποστηρίζεται απόλυτα από έναν εξαιρετικό εξοπλισμό αιχμής από την Αυστρία (Flecks Brauhaus 300) και την Ολλανδία. Η ποιότητα του εξοπλισμού, το ταλέντο των ζυθοποιών και οι σπάνιες πρώτες ύλες θα κάνουν τελικά τη διαφορά...
Πολυεθνικό ...team...
ΑπάντησηΔιαγραφήναι...
φυσικά...
πολυπολιτισμικό...
...why...?
je...vois pas d'raison a ça...mon vieux...
δε δένει λογικά με τή φάση
ο μοδάτος όρος...
αφού η ομάδα έχει σαφέστατο
πολιτισμικό... μπαγκράουντ...
νομίζω...
(sorry...)