Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

"Δεν πρέπει να πέσουν οι υγειονομικοί" που είναι στην πρώτη γραμμή, σημαίνει ότι δεν πρέπει να υποκύψουν στον εκβιασμό! Είμαστε μαζί τους και τους ακολουθούμε , με κάθε κόστος!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΞΥΠΝΑ-ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ ពន 16. Υπάλληλος Υγειονομικός Αστυνομία Στρατος ΠΑI™ΔΙΆ Εκπαιδευτικος Δημ. Υπάλληλος Εστίαση τουρισμός" 

Όσοι υγειονομικοί έχετε οικογένειες κυριως με μικρά παιδιά μπορείτε να μας στέλνετε εδώ:trelogiannis@yahoo.gr  κάποια αποδεικτικά της οικογενειακής σας κατάστασης και της προτεραίας δουλειά σας με έναν λογαριασμό τραπέζης !

Όσοι επίσης αδελφοί θέλετε να βοηθήσουμε ,θα σας δίνουμε λεπτομέρειες ώστε να βάζετε οι ίδιοι τον οβολόν σας στις οικογένειες αυτές .

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ...

9 σχόλια:

  1. Ευχαρίστως να συνδράμουμε. Να μας πληροφορήσει περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να βοηθήσω, με όλη μου την καρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ περιμένω πληροφορίες. Άνθρωποι με παιδιά που πρέπει να αρχίσουν σχολείο σημαίνει φοβερά έξοδα. Ως μητέρα το ξέρω καλά. Λίγο ο καθένας μας θα μαζευτεί το πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την ιδεα! Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες ώστε να βοηθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεύτε οι ευλογημένοι του πατρός μου, κληρονομήσατε την ητοιμασμένην υμίν βασιλείαν από καταβολής κόσμου. επείνασα γαρ, και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα, και εποτίσατέ με, ξένος ήμην, και συνηγάγετέ με, γυμνός, και περιεβάλετέ με, ησθένησα, και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην, και ήλθετε προς με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετική πρωτοβουλία. Αλλήλων τα βάρη να στηρίξουμε. Έτσι γινόμαστε αληθινοί Χριστιανοί μιμούμενοι τον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Εύχεσθε αδερφοί, προσευχή και προσοχή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΓΑΠΗ στην πράξη
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλώ λεπτομέρειες.Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.Ο Κύριος θα ευλογήσει αυτή τη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή