Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ σε 1 λεπτό!


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο1. Σοκ στην Καλαμάτα! Εγκεφαλικά νεκρή 45χρονη που νοσηλευόταν μετά τον εμβολιασμό!
Βαθιά θλίψη και συνάμα έντονο προβληματισμό προκαλεί η κρίσιμη κατάσταση υγείας μιας 45χρονης γυναίκας από την Καλαμάτα.
Η άτυχη γυναίκα η οποία είχε νοσήσει στο παρελθόν από κορωνοϊό, πριν από ένα περίπου μήνα έκανε μια δόση εμβολίου Pfizer, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη μέρα δεν αισθανόταν καλά και πήγε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, από όπου και την έστειλαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εκεί διαπιστώθηκε εγκεφαλική θρόμβωση και διεκομίσθει σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα και παραμένει εγκεφαλικά νεκρή…
 
2. ΣΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΜΕ RAPID ΤΕΣΤ,
ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΗΣΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...
Προ εβδομάδας έγινε στην Λαμία ένας δειγματοληπτικός έλεγχος με Rapid test, σε 3 σημεία της πόλης.
Εγιναν συνολικά 270 έλεγχοι.
Από αυτούς βρέθηκαν 6 θετικά τεστ.
Από τα 6 θετικά, οι 4 ήσαν πλήρως εμβολιασμένοι!
Δηλαδή τα 2/3 ήσαν εμβολιασμένοι και μόνο το 1/3 ανεμβολίαστοι...
Ευτυχώς και οι 6 είχαν από ήπια έως και καθόλου συμπτώματα.
 
3. Νομπελίστας Luc Montagnier: είναι υγειονομική δικτατορία.Τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, μπορεί να είναι δηλητήριο.Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται μ’αυτά. Είναι έγκλημα κατά παιδιών.Τα εμβόλια είν’ περιττά, επικίνδυνα,αναποτελεσματικά.Δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση ιού.Ο Fauci είναι αποτυχημένος εγώ βρήκα το AIDS!Αυτοί είναι συνομώτες!!
Σκληραίνει τη στάση του ο μεγαλύτερος εν ζωή Ιολόγος που απάλλαξε την ανθρωπότητα από τη μάστιγα του ΑΙDS.”Δεν είμαστε σε δημοκρατία αλλά σ΄υγειονομική δικτατορία.Αυτά τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητήριο.Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται με αυτά. Είναι έγκλημα κατά παιδιών. Τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα,αναποτελεσματικά.Δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση του ιού.Ο Fauci είναι αποτυχημένος εγώ βρήκα το AIDS!Αυτοί είναι συνομώτες!!”
 
4. 16χρονος έφηβος μαθητής από τη Σιγκαπούρη που υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη 1η δόση της Pfizer έλαβε 166.000 δολάρια ως αποζημίωση!
Έφηβος μαθητής από τη Σιγκαπούρη που υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη 1η δόση της Pfizer έλαβε 166.000 δολάρια ως αποζημίωση.
Η αντισταθμιστική πληρωμή προήλθε από το κρατικό ταμείο βοήθειας για βλάβες προκληθείσες εκ εμβολίων.
Η οικογένεια ενός 16χρονου αγοριού στη Σιγκαπούρη θα λάβει πάνω από 160.000 δολάρια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αφού διαπιστώθηκε ότι ένα εμβόλιο Covid-19 του προκάλεσε καρδιακή προσβολή.
Το αγόρι «υπέστη καρδιακή ανακοπή εκτός νοσοκομείου έξι ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης εμβολίου COVID-19 στις 27 Ιουνίου 2021», σύμφωνα με δελτίο τύπου του υπουργείου Υγείας της Σιγκαπούρης τη Δευτέρα.
Το κυβερνητικό δελτίο τύπου αναφέρει ότι το αγόρι ανέπτυξε οξεία μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο, που επιδεινώθηκε από άθληση με βάρη και την κατανάλωση δραστικών ποτών και συμπληρωμάτων με καφεΐνη.
Η αποζημίωση προήλθε από το κρατικό ταμείο βοήθειας για βλάβες από εμβόλια.
Το Bloomberg News αναφέρει ότι το αγόρι έλαβε το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech.
Το Υπουργείο Υγείας τόνισε ότι το ποσό των 225.000 δολαρίων (165.113 δολάρια ΗΠΑ) θα προέλθουν από το κυβερνητικό πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας για την πρόκληση βλαβών εκ εμβολίων, το οποίο προσφέρει οικονομική βοήθεια για να βοηθήσει τα άτομα να πληρώσουν για ιατρικές δαπάνες που σχετίζονται από βλάβη από εμβόλια. (σσ στην Ελλάδα ποιός θ΄αποζημιώσει τους μαθητές και τα παιδάκια ου μη γένοιτο;;υπάρχει σύνατξη αντίστοιχου προγράμματος;; Εδώ θα το παραδεχθούν ή θα πουν στερεότυπα και ψυχρά ασυσχέτιστο;;;Aν γίνει ανάπηρο καρδιακό το παιδί τι να τα κάνε σει τα δολάρια;;)………
 
5. ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στο Ισραήλ. Πάνω από 8.700 νέα κρούσματα σε 1 ημέρα στο πανεμβολιασμένο Ισραήλ! Αρνητικό ρεκόρ από το Γενάρη!!
ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στο Ισραήλ. 8.700 νέα κρούσματα σε 1 ημέρα στο πανεμβολιασμένο Ισραήλ! Αρνητικό ρεκόρ από το Γενάρη!!Έπιασε πάτο η ένεση .. αυτή δεν είναι σύριγγα είναι βαρίδι! Τρίτη, πάνω από 8.700 νέα κρούσματα καταγράφηκαν από τις αρχές.Σε πανικό παίρνουν νέα μέτρα την Τετάρτη.Το εμβόλιο είναι το μόνο μας όπλο που ρίχνει άσφαιρα πυρά….Αχρηστεύθηκε το υπερόπλο της Pfizer..To Yπ. Υγείας του Ισραήλ έδινε αποτελεσματικότητα του εμβολίου τελευταία 38% τώρα θα είναι στο 10%…To πείραμα απέτυχε παράδειγμα προς αποφυγή το Ισραήλ.
 
6. EKTAKTO-WELT AM SONNTAG> Κλείνουν τα εμβολιαστικά κέντρα στη Γερμανία λόγω μη προσέλευσης κόσμου
Μόνοι 29.300 γιατροί έμειναν να χορηγούν εμβόλια από τους 52.600 που εμβολίαζαν το κοινό λίγους μήνες πριν.
Όλο και περισσότεροι δημόσιοι και ιδιωτικοί γιατροί εγκαταλείπουν τα εμβολιαστικά κέντρα στη Γερμανία.
Αυτό βασίζεται σε στοιχεία του Ινστιτούτου Robert Koch που βρίσκονται στη διάθεση της WELT AM SONNTAG.
Την εβδομάδα από τις 2 Αυγούστου έως τις 8 Αυγούστου, μόνο 29.300 γιατροί και νοσηλευτές εμβολίασαν ασθενείς κατά του κορωνοϊού, σημαντικά λιγότεροι από όσους συμμετείχαν στην εκστρατεία. Από την έναρξη του εμβολιασμού, περισσότεροι από 52.600 από το υγειονομικό προσωπικό της Γερμανίας έχουν χορηγήσει εμβολιασμούς Covid-19.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα σας κάνω μήνυση που λέτε τέτοια πράγματα για τα εμβόλια.

Με αγάπη εμβολίου
Τσιτσιπαρισμενος