Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Π. Ἰουστῖνος Πάρβου: Θά ἔλθει ἡ ὧρα πού οἱ ποιμένες σας θά σᾶς πουλήσουν.


Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα είναι πολύ δύσκολα. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπερδεμένοι και περιμένουν να τους πει κάποιος, να ξεκαθαριστεί μια για πάντα ότι αυτή η εποχή του μικροτσίπ είναι η εποχή του Σατανά. Και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η πνευματική μας ζωή δέχεται επίθεση.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την παραχώρηση κάποιου εδάφους μας, κάποιου τμήματος της Ρουμανίας. Στο παρελθόν εκχωρήσαμε την Βεσσαραβία, την Μπουκοβίνα, τμήματα της Ντομπρουτζάς. Αυτήν την φορά δεν πρόκειται για την παραχώρηση κάποιου εδάφους μας ή για την απολαβή κάποιου υλικού ή οικονομικού οφέλους. Αυτήν την φορά έχει να κάνει με την υποταγή ενός ολόκληρου έθνους 20 εκατομμυρίων Ορθοδόξων κατευθείαν στην Κόλαση, στον πνευματικό θάνατο.

Γι’ αυτό πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Εάν δεν σας λένε τίποτα στην Εκκλησία για αυτά τα πράγματα τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν πληρωθεί να παραμείνουν σιωπηλοί. Κι εσείς ως απλοί άνθρωποι, με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος, ορθώς αισθάνεστε ότι από το μικρό ποίμνιο έρχεται πολύ περισσότερη αλήθεια παρά από τον ποιμένα.

Θα έλθει η ώρα που οι ποιμένες σας θα σας πουλήσουν. Θα παρακολουθούν να σας ξεσκίζουν τα άγρια ζώα και δεν θα έλθουν να σας βοηθήσουν.

Να γνωρίζετε ότι αυτά είναι στους αποκαλυπτικούς καιρούς που πρόκειται να μας χτυπήσουν άσχημα.

Μία αμερικανική ταινία στο τέλος έγραφε το εξής συμπέρασμα: μικροτσιπ = σκλαβιά. Σημαίνει ψηφιακή σκλαβιά. Δεν ζεις άλλο. Δεν ανήκεις στον εαυτόν σου. Είσαι σκλάβος σε εκείνους στους οποίους ανήκεις.

 

 

Μετάφραση Φαίη.

1 σχόλιο:

 1. Πρώτα ο Θεός, κι αν είναι θέλημα Θεού, θέλω να γράψω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα.

  Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μας Διδάσκει:
  “Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Ἰω. η΄ 32)

  Από τι, θα μας ελευθερώσει η αλήθεια;
  Από την άγνοια, είναι ο χειρότερος εχθρός της Πίστεως μας.

  Διαβάζουμε.
  Π. Ἰουστῖνος Πάρβου:
  Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα είναι πολύ δύσκολα. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπερδεμένοι και περιμένουν να τους πει κάποιος, να ξεκαθαριστεί μια για πάντα ότι αυτή η εποχή του μικροτσίπ είναι η εποχή του Σατανά.

  Κι εσείς ως απλοί άνθρωποι, με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος, ορθώς αισθάνεστε ότι από το μικρό ποίμνιο έρχεται πολύ περισσότερη αλήθεια παρά από τον ποιμένα.

  Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί πολεμάνε μόνο τους Ορθόδοξους, και όχι τους μωαμεθανούς, τους βουδιστές, ινδουιστές, και δεν συμμαζεύεται;

  Η απάντηση είναι πολύ απλή, γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι ο Μεσσίας έχει έρθει και είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, και δεν περιμένουμε άλλον (μεσσία).

  Οπότε γνωρίζουν οι αντίχριστες δυνάμεις ότι, όταν θα έρθει ο ψευτομεσσίας τους, ( ο αντίχριστος) εμείς δεν θα τον προσκυνήσουμε, γιατί δεν περιμένουμε άλλον (μεσσία).
  Και θα αντιδράσουμε σθεναρά, οπότε θα τους είμαστε εμπόδιο, και για αυτό πρέπει να φύγουμε από την μέση.
  Πριν έρθει ο αντίχριστος και τους χαλάσουμε τα σχέδια.

  Πρώτα ο Θεός θα επανέλθω πολλές φορές σε αυτό το θέμα.
  Ευλογημένε Ιωάννη ανέβαζε τέτοια αφυπνιστικά άρθρα από τους θεοφόρος Πατέρες.
  Σήμερα όλοι μιλάνε, εκτός από μας τους Χριστιανούς Ορθόδοξους.
  Δυστυχώς έχουμε γίνει μουγγόΘοδωροι.

  Ο ΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΟΥ ΔΕΔΕΤΑΙ.
  Δεν μπορούν να σταματήσουν τον Λόγο του Θεού,
  και αν ακόμα εμείς σταματήσουμε να ομιλούμε,
  ΟΙ ΛΊΘΟΙ ΚΕΚΡΆΞΟΝΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή