Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

«Βαρεμένοι αντιεμβολιαστές» και «σοβαροί μασκοφόροι».


Ο  Σωτήριος Τζούμας σε σημερινό άρθρο υποστήριξης προς τον οικουμενιστή Νεαπόλεως Βαρνάβα, γνωστό για την συμ«προσευχή» στον Μωάμεθ! (Θεέ μου τι άλλο θα δούμε) σε μουσουλμανικό νεκροταφείο, και γνωστός επίσης για την αδιαφορία και την αδυναμία του (ή μήπως κάτι χειρότερο) να προστατεύσει το Σύμβολο της Πίστεως μέσα στην ίδια του την Εκκλησία, αποκάλεσε τους πιστούς που διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κρατική προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου που προωθούσε ο Μητροπολίτης εντός του Ναού, «βαρεμένους αντιεμβολιαστές»!

Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζει ο Τζούμας αλλά στους Ναούς εισέρχονται ΠΙΣΤΟΙ. Δεν εισέρχονται εμβολιαστές/αντιεμβολιαστές, αριστεροί/δεξιοί, μαύροι/άσπροι, μασκοφόροι/μη μασκοφόροι, παναθηναϊκάκηδες/ολυμπιακάκηδες, φουρτουνάκηδες/βρωντάκηδες. Έτσι τουλάχιστον ήταν μέχρι πρόσφατα, μέχρι που η διοικούσα Εκκλησία συνθηκολόγησε με τον Καίσαρα και καταντήσαμε να ζούμε ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.

Επειδή όμως συνθηκολόγησαν οι δεσποτάδες, δεν σημαίνει ότι συνθηκολόγησε και ο λαός. Οι πιστοί που διαμαρτυρήθηκαν μέσα στους Ναούς διαμαρτυρήθηκαν διότι η προπαγάνδα προσέκρουε στην Πίστη τους, έθιγε την Ορθόδοξη Πίστη τους. Δεν διαμαρτυρήθηκαν επειδή έχουν ενταχθεί συνειδητά σε κάποια αντιεμβολιαστική ιδεολογία!

ΖΕΙ η Πίστη. Δεν πέθανε η Πίστη. Μην κάνετε πως δεν την βλέπετε για να μετατρέψετε την Εκκλησία σε γήπεδο. Η Ορθόδοξη Πίστη ενώνει. Όλα τα άλλα διχάζουν. Ακούτε εσείς οι αγαπούληδες;

Οι άνθρωποι πήγανε στην Εκκλησία για να λειτουργηθούνε, δεν πήγανε να παρακολουθήσουνε το ΣΚΑΪ ! Παραμένουνε πιστοί κύριε Τζούμα, και όχι αυτό που θέλετε εσείς να είναι. Όχι αυτό που συμφέρει την διχαστική πολιτική ορθότητα. Έξω επιτέλους από την Εκκλησία τα διχαστικά σλόγκαν του Μητσοτάκη και της επικοινωνιακής του προπαγάνδας.

Μία διχαστική πολιτική ορθότητα μάλιστα η οποία έρχεται μετά εκ νέου και καλεί σε μία ανίερη «ενότητα». Μία σαθρή «ενότητα» με τους δικούς της όρους, πάνω σε αυτές ακριβώς τις διχαστικές βάσεις και τα νεόφερτα διλήμματα που δημιούργησε ο Καίσαρας (για να είναι αυτός τώρα κεφαλή), και όχι πάνω στην Ορθόδοξη Πίστη. Ας το προσέξουν αυτό κάποιοι Γεροντάδες εκεί στο Άγιον Όρος που μας τα μπερδεύουν τώρα τελευταία πιπιλίζοντας ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ την λέξη «ΕΝΟΤΗΤΑ».

Δεν μας ενώνουν τα ψευτο-διλήμματα του Καίσαρα και του κάθε μασόνου. 

Η Κεφαλή μας ενώνει, ο Ζωοδότης Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. 

Και ούτε θα υποβαθμίσουμε την ιερότητα των Ναών, ούτε θα βλασφημήσουμε το Άγιο Πνεύμα για να ικανοποιήσουμε κάποιον γελοίο δείκτη μιας πολιτικά ορθής «σοβαρότητας» που μας θέλει μασκαρεμένους.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστός ο Τζούμας από την πολεμική του εναντίον του μητροπολίτη Κυθήρων με αφορμή το θέμα της πανδημίας.
Επίσης, το ιστολόγιό του δεν φαίνεται να διακρίνεται για την ποιότητά του.

hpt300@gmail.com είπε...

Ποτέ δε μου γέμισε το μάτι αυτός ο αυτοκλητος (κοντοπηθαρος) σχολιαστής στα της Εκκλησίας.Σιγα- σιγά όλοι ξεσκεπάζονται....

Λευκή είπε...

Εξαιρετικό! Εύγε! Έτσι καί τότε, επί ενωτικών καί ανθενωτικών στήν Ρωμαίϊκη Αυτοκρατορία μας, ο απλός, πιστός λαός ήταν αυτός πού αντιστάθηκε κατα τής μιαράς ενώσεως, με μόνη κεφαλή τόν Άγιο Εφέσσου.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...ο... το πάλαι...
άρχων επικοινωνιολόγος...

που... πήρε τελικά στο λαιμό του
-αντάμα με όλην την αλητοπαρέα -
τον... ίσως καλών προθέσεων, πρώην
Αθηνών...

λυμαίνεται, ύπουλα, από άλλο πιά λημέρι
την... μάνα μας εκκλησιά...

Ο Θεός, να τού χαρίζει μετάνοια...!

Σταύρος Πετράκης είπε...

Να σας θυμίσω, ότι ο Τζούμας, είχε εισηγηθεί στον Χριστόδουλο να μην κάνει τον Σεραφείμ επίσκοπο, επειδή, όπως έλεγε, ήταν φιλομόναχος! Τελικά ο Χριστόδουλος δεν τον άκουσε και πολύ καλά έκανε. Θυμάστε, τον Τζούμα τον είχε ο Χριστόδουλος δίπλα του, τον συμβουλευόταν, και αντιδρούσε τότε ο Καλλίνικος, μιλούσε για παντελονάδες που επηρεάζουν τον Χριστόδουλο, και κάτι τέτοια. Και δυστυχώς, κάτι τέτοιους άκουσε ο Χριστόδουλος, και έγιναν τα όσα έγιναν με τον πάπα τότε που ήρθε στην Αθήνα. Είχε συμβουλευτεί και τον π. Γεώργιο Καψάνη τότε ο Χριστόδουλος, και του είχε πει ο Γέροντας, μακριά Μακαριότατε. Δυστυχώς ο Χριστόδουλος άκουσε τον Τζούμα σε αυτή την περίπτωση!

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Πόσο δίκιο έχεις αδελφέ!!!
Ήμουν στην μονή Γρηγορίου,το καλοκαίρι του 2001, ο μακαριστός πατήρ Γεώργιος ,εξομολογήθηκε δημοσίως πώς είχε αδικήσει τόν ήδη μακαριστό αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, που σε θέματα πίστεως δεν είχε κάνει εκπτώσεις. Έδειχνε τόσο απογοητευμένος από τον τότε αρχιεπίσκοπο...

Χρήστος είπε...

Τον Τζούμα δεν τον γνωρίζω αλλά ο δελφινος Βαρνάβας έχει τόσο πλούσιο βιογραφικό που θα τον ζήλευε και ο Βαρθολομαίος.

Πριν απο τον κορονοϊο την ημέρα που γιορτάζει η Εκκλησία μας μαζί, τους Αποστόλους Βαρνάβα και Βαρθολομαίο.

Το τηλεοπτικό κανάλι 4Ε έδειχνε απευθείας την Θεία Λειτουργία από το Φανάρι, αφού γιορτάζει ο Βαρθολομαίος.

Και την Θεία Λειτουργία από τον Βαρνάβα την κατέγραψε και θα την έδειχνε μαγνητοσκοπημένη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Όμως τι συνέβη στην μητρόπολη Νεαπόλεως;

Διαβάστε το άρθρο:

Ανακοίνωση αναγκάστηκε να εκδώσει η Μητρόπολη Νεαπόλεως μετά το θόρυβο που προκάλεσε η απερίσκεπτη ανάγνωση του συμβόλου της Πίστεως με την αιρετική προσθήκη του φιλιόκβε από το βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Μητροπόλεως Νεαπόλεως.

Την ημέρα εκείνη, όπου εόρταζε τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας, την στιγμή που οι ψάλτες πήγαν να απαγγείλουν το «Σύμβολο της Πίστεως », δόθηκε η εντολή από τον Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα να συνεχίσει την απαγγελία ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, συνέχισε την απαγγελία προσθέτοντας και το Άγιο Πνεύμα «το εκ του Πατρός εκπορευόμενον και εκ του Υιού», αλλοιώνοντας ένα σημαντικό σημείο του Συμβούλου της Πίστεως .

Και συνεχίζω..
Πρωτοστάτησε και σε αυτό, να άλλαξει το Σύμβολο της Πίστεως μας. Μετά το ντόρο που έγινε, είπανε στο τηλεοπτικό σταθμό 4Ε, το απόγευμα που μετέδωσε μαγνητοσκοπημένη τη Θεία Λειτουργία, να αφαιρέσουν την στιγμή που απαγγέλθηκε το Πιστεύω. Δηλαδή δείξανε Θεία Λειτουργία χωρίς (Πιστεύω).

Και για το σημερινό άρθρο δείτε το βίντεο που ανέβασε το ιστολόγιο Αγώνας Αγωνιζομένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

https://youtu.be/kFpoLr1OBF8

Οπότε ότι και να δείτε από αυτόν τον Μητροπολίτη... ένα να ξέρετε.

ΕΊΝΑΙ ΜΑΘΗΜΈΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΆ ΑΠΌ ΤΑ ΧΙΌΝΙΑ. Οπότε δεν πτοείται με τίποτα.