Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Οι διαδικασίες ψηφιοποίησης του κράτους τρέχουν πιο γρήγορα κι απ' τις... μεταλλάξεις του ιού. Εκεί κρύβεται ο πραγματικός "ιός".

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Όλα έρχονται και κουμπώνουν υπέροχα.
Τα "διαβατήρια ελευθερίας", τα "πράσινα πιστοποιητικά" πολιτικού και κοινωνικού φρονήματος, το qr code ανά χείρας, η "πράσινη ανάπτυξη", οι αναστολές εργασίας, το να αρχίσει να συνηθίζει η κοινωνία τους φασιστικούς διαχωρισμούς στο όνομα της "ασφάλειας" και της "υγείας".
Στην κάρτα, στο έγγραφο, στο κινητό, στο smart watch, στο χέρι, σε αυτά χάνεται το παιχνίδι όσο πέφτουν τα "αντισώματα" αντίστασης, λόγω του φόβου, της συνήθειας και της εξάρτησης στα υλικά αγαθά.
Το μικρό "τέρας" της γραφειοκρατίας, αντικαθίσταται από το Θηρίο του Τεχνοφασισμού. Αλυσοδένει με αριθμούς, για όσο θα πουλά κανονικότητα.
Αυτό είναι το μεγάλο παγκόσμιο στοίχημα της "επανεκκίνησης".

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ & ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!»

«…ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!»

«ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ• ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: «ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.»

«ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ & ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
& ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΩΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !

https://www.google.com/amp/s/www.kathimerini.gr/economy/561451264/taxis-aade-exedide-lanthasmena-ekkatharistika-foroy-diorthothike-to-techniko-provlima/amp/