Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

ΓΙΑ ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΟΤΙ ΛΈΜΕ ΚΑΙ ΛΈΓΑΜΕ 《Από ανάρτηση γιατρού》

 

 Θα σας διηγηθώ μία μικρή ιστορία του παρελθόντος μου , για να δείτε γιατί έχω φρικάρει με τους εμβολιασμούς αυτούς. Το 2017 , καλοκαίρι ήταν , επισκέφτηκα έναν αδελφικό μου φίλο (δεν μπορώ να μην το πω , ξέρεις εσυ ...) , σε ένα χωριό του Ηρακλείου. Πήγα για δύο ημέρες , έμεινα σπίτι του. Την επόμενη ημέρα της παρουσίας μου εκεί μου λέει ότι έχει μία συζήτηση σε ένα σπίτι , και προκειμένου να μην μείνω μόνος , με κάλεσε και εμένα μαζί του. Ήθελε να αγοράσει ένα ακίνητο και πήγαμε να συζητήσει διαφορά επί πλέον πράγματα για την συναλλαγή αυτή. Πηγαίνουμε στο σπίτι , μας καλωσορίζει ο οικοδεσπότης και πάνε μέσα να συζητήσουν. Κάθισα στο σαλόνι μία ώρα περίπου και έπινα το ποτό μου. Τελειώνουν τη κουβέντα , καθόμαστε για φαγητό και χτυπάει μετά από 20 λεπτά περίπου η πόρτα. Με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω έναν (γνωστό σε όλους) , πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ συγγενή του οικοδεσπότη ο οποίος είναι και "τέκτονας" ... 
Οι τέκτονες "καθορίζουν" ., το μέλλον. Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω το όνομα του. Πιάνω την κουβέντα μαζί του με την έννοια των οικονομικών στο μυαλό μου λέγοντας του : " πως βλέπετε το μέλλον κύριε υπουργέ ; " Μου απαντάει : "δυσοίωνω" ... Από ποια άποψη των ρωτάω ξανά : Γιάννη η γη μέχρι το 1900 είχε 1,5 δις ανθρώπους , τώρα το 2017 έχει 7,5 δις από τα οποία τα 3 με 4 είναι "υπερκαταναλωτές" ... θέλεις (μου λέει) , τα πετρέλαια σου , τα ξύλα από τα δένδρα , τα κρέατα σου , τα τσιγάρα σου , τα πλαστικά σου. Μολύνουμε τον πλανήτη , έχουμε γίνει πολλοί! {Εδώ εγώ ακόμη δεν έχω πάρει χαμπάρι τι θέλει να μου πει} , Τι θέλετε να πείτε κύριε υπουργέ ;; Είσαι μου λέει μέσα σε μια βάρκα με 500 ανθρώπους. Πνιγόμαστε! Πρέπει οι 300 να πεταχτούν στο νερό για να ζήσουν οι 200. Αλλιώς θα πνιγούμε όλοι. Ποιο είναι (μου λέει) , το ηθικόν ;; Είναι μακάβρια η ερώτηση σας κύριε υπουργέ του απαντώ.Πολύ δύσκολη η ερώτηση. Έχεις δίκιο (μου λέει) , που την χαρακτηρίζεις "μακάβρια" ... Αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Τι θέλετε να πείτε κύριε υπουργέ (ακόμη εδώ.. δεν έχω καταλάβει) ;; Άκουσε να δεις Γιάννη , σε 4 με 7 χρόνια περίπου... θα λένε οι τηλεοράσεις για έναν ιό ότι σκοτώνει για να φοβηθεί ο κόσμος , για να κάνει ένα εμβόλιο που θα τον "σκοτώσει" ... 
Υπό ποια έννοια (ρωτάω ξανά) , θα τον σκοτώσει κύριε υπουργέ ;; Το εμβόλιο αυτό θα διαλύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και εκεί που ο ένας θα πέθαινε σε 30 χρόνια θα φύγει σε 4. Εκεί που ο άλλος θα έφευγε σε 10 θα φύγει σε 1. ΚΟΚ Δεν σπουδαιολόγησα ιδιαίτερα την συζήτηση αυτή , είχα και άλλα στο μυαλό μου ειδικά εκείνο τον καιρό. Περνάνε τα χρόνια και πριν 1 χρόνο και κάτι βλέπουμε όλο αυτό. 
 
 ΥΓ Εσείς , εάν βρισκόσασταν στη θέση μου δεν θα είχατε φρικάρει ;;;
Αα


4 σχόλια:

 1. «Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους»! (δηλαδή επιστήμονες??)
  Μήπως έχουμε εκπλήρωση της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού?
  Τα εμβόλια δηλαδή και ό,τι άλλο προσπαθούν να επιβάλλουν μέσω της "αυθεντίας" των διαβασμένων επιστημόνων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η απόλυτη διαστροφή,
  Καταρχήν άστοχη η ερώτηση με το καράβι και τους επιβάτες....
  Εγώ θα απαντούσα ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
  Αλλά το να θυσιάσω τους πολλούς για να ζήσουν οι μερικοί αυτό και μόνο δείχνει άνθρωπο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ο οποίος και να τα καταφέρει να ζήσει πάλι θα ζητήσει να θανατωθούν όσοι σώθηκαν για να μείνει μόνος του απλά διότι δεν αγαπά την ζωή.
  Και στο κάτω κάτω ποιός είσαι εσύ που αποφασίζεις ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει ρε μπαγλαμά μασόνε....
  Ας σκεφτούμε τώρα και την στάση ημών των ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ'' πιστών και επισκόπων....
  Ρίχνουμε νερό στον μύλο τους κάνοντας πιό εύκολο το έργο τους.
  Η στάση μας καθορίζει τα πάντα για το μέλλον.
  Και θα πληρώσουμε τον ωχαδελφισμό, την αδιαφορία, την αγαπολογία, το προτεσταντικό αυτό πνεύμα επιβίωσης που πέρασαν στην εκκλησία και στην κοινωνία μας οι ''πτυχιούχοι'' Άγιοι Επίσκοποι οι γνωστοί οργανωσιακοί κύκλοι.
  Και αυτή η στάση είναι που θα βάλει οριστικά ταφόπλακα στο Έθνος μας, απλά τώρα είμαστε στο νεκροστολισμό....τα ομορφότερα προσεχώς.
  Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ερώτημα προϋποθέτει
  τήν ανυπαρξία Θεού...

  αφού μόνο το κακό υπάρχει...
  ως ...δήθεν λύση...
  πράγμα άτοπον...

  Οι δύσκολες στιγμές
  όπου το κακό φαντάζει μονόδρομος
  υπάρχουν μόνον
  ώστε...στρεφόμενοι στον Θεό...
  να δεχτούμε κα την άνωθεν
  ε υ λ ο γ ί α...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το όνομα γιατί δεν το λέει, φοβάται μη πάθει τίποτα;
  Να το στείλουμε στα κομμούνια που το παίζουν επαναστάτες να το κάνουν ερώτηση στο κυνοβούλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή