Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ. 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τα παιδιά της άτυχης 68χρονης - Είχε εμβολιαστεί με Pfizer - Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα

8 σχόλια:

  1. Αφού συναινεις πώς δεν θα κινηθείς νομικά, τό εμβολιο είναι σε πειραματικό στάδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτήματα που δεν είναι ρητορικά αλλά δεν τα θέτουν ούτε οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι - παπαγάλοι , ούτε οι επιδοτούμενοι από τις πολυεθνικές - φαρμακοβιομηχανίες επιστήμονες :

    1. Γιατί η Κίνα εδώ και 8 μήνες δεν έχει πια κρούσματα, ούτε μεταλλάξεις, ούτε θανάτους από κόβιντ , ενώ το θέμα εμβολιασμού είναι εκεί σε δεύτερη μοίρα και δεν υποχρεώνονται οι Κινέζοι ούτε άμεσα , ούτε έμμεσα να εμβολιαστούν αλλά γίνεται μια απλή σύσταση ?

    2. Γιατί πέρυσι τέτοιο καιρό εν μέσω καραντίνας δεν είχαμε στην Ελλάδα ούτε χιλιάδες θανάτους, ούτε μεταλλάξεις του ιού , παρά μόνο κάποιες περιπτώσεις θετικών και ελάχιστους θανάτους σε βαθμό που η κυβέρνηση κοκορευόταν πόσο καλή ήταν ? Τυχαίο ότι τότε δεν φορούσαμε μάσκες και δεν γινόταν μαζικός εμβολιασμός ?

    3. Τι ρόλο έχει παίξει η παρατεταμένη φετινή καραντίνα- η μακροβιότερη και αυστηρότερη στο κόσμο - στην εξάπλωση του ιού και των θανάτων ( πρώτη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα με 11.000 νεκρούς σε σχέση με τον πληθυσμό ) ? Τι ρόλο έχει παίξει η υποχρεωτική μασκοφορία ? Τι ρόλο έχουν παίξει οι μαζικοί εμβολιασμοί ?

    4. Γιατί δεν έρχονται ακόμα στην Ελλάδα τα φάρμακα - μονοκλωνικά αντισώματα - τα οποία έχουν πάρει έγκριση στις ΗΠΑ από τον Νοέμβρη 2020 , αλλά και στην ΕΕ εδώ και 2-3 μήνες , τα οποία σύμφωνα με τον φαρμακολόγο και καθηγητή του ΑΠΘ κον Δημήτρη Κούβελα αλλά και άλλους επιστήμονες , θεραπεύουν τους ασθενείς κόβιντ σε ποσοστό 87/100 αν τους χορηγηθούν στα πρώτα και όχι στα τελικά στάδια της ασθένειας ? Γιατί οδηγήθηκαν με αυτό τον τρόπο χιλιάδες Έλληνες στο θάνατο ενώ πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να είχαν σωθεί και μάλιστα υπάρχει και η βεβήλωση νεκρών αφού τα γνωστά παπαγαλάκια των πολυεθνικών λένε με απύθμενο θράσος ότι δεν θα είχαν πεθάνει αν είχαν εμβολιαστεί ? Είναι δυνατόν να μην έρχονται τα φάρμακα για να εκβιαστούν οι άνθρωποι να εμβολιαστούν ? Ή εμβολιάζεσαι και είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις ή δεν εμβολιάζεσαι και σε απειλούμε με απόλυση, ταξιδιωτικούς περιορισμούς και αν αρρωστήσεις με κόβιντ θα πας με το πρωτόκολο κόβιντ ...

    5. Γιατί αποσυνδέουν τους θανάτους αυτών που έχουν εμβολιαστεί από πιθανή δράση του εμβολίου και γιατί δεν υπάρχουν ανεξάρτητες από την κυβέρνηση ή τις φαρμακοβιομηχανίες αρχές που θα παρακολουθούν την εξέλιξη των πειραματικών εμβολίων και των παρενεργειών τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσθέσω στο προηγούμενο σχόλιο με τα ερωτήματα που δεν γίνονται μια παρατήρηση :
    λένε τα παπαγαλάκια- ψεκαστήρες ότι στο περσινό λοκντάουν δεν είχαμε έξαρση κρουσμάτων και θανάτων γιατί το τηρούσαμε , ενώ φέτος δεν συμμορφωθήκαμε όπως πέρυσι ( μια νέα εκδοχή του "μαζί τα φάγαμε ").

    Σε αυτό απαντάμε εμπειρικά : πέρυσι καθ'όλη τη διάρκεια της καραντίνας άτομο της οικογενείας μου εργαζόταν ως ταμίας σε κεντρικό μεγάλο σούπερμαρκετ της Αθήνας χωρίς να φοράει μάσκα, χωρίς προστατευτικό τζάμι και ερχόμενο σε πολύ κοντινή επαφή με τους πελάτες που επίσης δεν φορούσαν μάσκα. Όταν ρώτησα γιατί δεν φορούσε μάσκα , μου απάντησε ότι ο προϊστάμενος του σούπερμαρκετ τους διάβασε ένα έγγραφο που είχε έρθει από τους λοιμοξιολόγους που έλεγε ότι η μάσκα δεν προστατεύει από το συγκεκριμένο ιό και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

    Τότε δεν κόλλησε κανείς υπάλληλος . Φέτος με τις μάσκες και τα εμβόλια έχουν κολλήσει κάποιοι που μετά μπήκαν σε καραντίνα. Τυχαίο ? Μπορεί . Αλλά και στη περσινή καραντίνα γνωρίζω περιοχές στην Ελλάδα όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και δεν υπήρξε πρόβλημα εξάπλωσης του ιού. Πέρυσι η καραντίνα ήταν τελείως αχρείαστη σύμφωνα με τους ανεξάρτητους επιστήμονες , όπως τον κον Ιωαννίδη . Φέτος όμως με τη διάρκεια που κράτησε για να οδηγηθούν οι Έλληνες στο μαζικό εμβολιασμό , η καραντίνα λειτούργησε ως ψυχαναγκαστικό μέτρο και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πάλι ο κος Ιωαννίδης που μιλούσε για χιλιάδες νεκρούς.

    Το τελικό ερώτημα είναι : στους πόσους χιλιάδες νεκρούς επεμβαίνει ο Εισαγγελέας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "στους πόσους χιλιάδες νεκρούς επεμβαίνει ο Εισαγγελέας"
      Εξαρταται αγαπητε αν ανηκουν σε συγκεκριμενες περιουσιες φυλες, ευπαθεις ομαδες και αλλα κουλα....

      Διαγραφή
    2. Ειαγγελέας...

      Ανεξάρτητη δικαιοσύνη...

      Δημοκρατία...

      ...ολο το χρόνο καρναβάλια...

      ...

      Βγάλτε τή μάσκα σας
      και προσδεθείτε...
      -στον Μόνο Σίγουρο και Σταθερό,
      όσο υπάρχει ακόμη καιρός-

      αναμένονται αναταράξεις...

      Διαγραφή
  5. Nα βγάλουμε τη μάσκα μας ? Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να πιεστούν
      οι... ανευθυνουπεύθυνοι
      να κάνουν την δουλειά τους...

      φυσικά και μακάρι...!

      Αλλά, προσωπικά,
      δεν ελπίζω
      ο ύ τ ε μιά
      σ τ ά λ α

      από όλα αυτά τα κοσμικά μουτσουναριά...

      είτε κοστουμαρισμένα
      είτε
      μιτροφορούντα...

      και φυσικά δεν
      αναφέρομαι στό κάθε ξεχωριστό πρόσωπο...

      πού τούς θεωρώ,καλυτερούς μου...
      αλλά, τραγικά μπλεγμένους...

      Αναφέρομαι
      στίς ανόσιες
      δ ο μ έ ς,

      που φθείρουν
      υπόγεια και αποδυναμώνουν

      τα φαινόμενα ώς
      τάχα φιλικά στον άνθρωπο

      σ υ σ τ ή μ α τ α
      ε ξ ο υ σ ί α ς

      που καλύπτουν,

      τούς πραγματικούς

      υ π ε ύ θ υ ν ο υ ς...

      Διαγραφή