Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΣΟΚ.Ακρωτηρίασαν το πόδι τ. Παγκόσμιου πρωταθλητή του Τάε Κβον Ντο που προσβλήθηκε από μυστηριώδη λοίμωξη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca!!!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "STAR DAILY CORONAVIRUS FOOTBALL NEWS SHOWBIZ TV SPORT LIFE &STYLE Get The Daily Star delivered FREE for 6 weeks BUY PAPER FUNERAL NOTICES SHOP HOROSCOPES STAR WINS CASINO OUR News Latest News Coronavirus Ex-taekwondo champ catches mystery infection that made leg 'explode' Dave Mears developed an infection that got progressively worse until his "leg exploded" and doctors at Cambridge's Addenbrooke's Hospital were forced to "chop below the knee" SHARE 1COMMENTS By Emma Parker 13:53, UPDATED 13:58 MAY 2021 NEWS ADVERTISEMENT DID YOU LEAVE PENSION IN THE UK?"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάθεται και νοσοκομείο


Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο ο Dave Mears υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό κάτω άκρου-ποδιού αφότου εμβολιάστηκε με AstraZenecca.O Dave Mears, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό, άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα ψευδογρίπης πριν το πόδι του πρηστεί σοβαρά και μετά αναφλέγηκε στην κυριολεξία.
Ο πρώην πρωταθλητής taekwondo προσβλήθηκε από μυστηριώδη λοίμωξη που έκανε το πόδι να «αναφλεγεί»
Ο Dave Mears ανέπτυξε μια λοίμωξη που χειροτέρευσε σταδιακά μέχρι το “πόδι του” να αναφλεγεί “και οι γιατροί στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ του Addenbrooke αναγκάστηκαν να του ” το κόψουν κάτω από το γόνατο “
Ο Dave Mears είπε ότι το “πόδι του ανατινάχτηκε” και έπρεπε να ακρωτηριαστεί
Ο Dave Mears, 58 ετών, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής taekwondo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών το 1984, πέταξε σπίτι τον Απρίλιο του 2020 μετά την εξάντληση των εργασιών στην πανδημία.
Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στο Στάμφορντ, στο Λίνκολσαϊρ, και έζησε μια συνηθισμένη ζωή μέχρι τις 5 Μαρτίου, όταν ανέπτυξε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και υψηλή θερμοκρασία.
Ο Mears είπε ότι αυτό επήλθε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca πριν επιδεινωθεί η κατάσταση κατά τη διάρκεια του μήνα. Φοβάται ότι μπορεί να σχετίζεται, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν ότι η αιτία είναι άγνωστη..
Ο Ντέιβ κάλεσε τον GP του που ήρθε στο σπίτι του,και κάλεσε αμέσως το 999.
Μια ομάδα από το νοσοκομείο του Πίτερμπορο έριξε μια ματιά στα άκρα του και τον έσπευσαν στο νοσοκομείο για δύο ημέρες πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ στο Addenbrooke's Hospital.
Ήταν εδώ που η κατάσταση του Dave ήρθε σε ένα φρικτό κεφάλι καθώς το "πόδι του" εξερράγη, "στέλνοντας" αίμα παντού. "
Ο 58χρονος είπε: «Υπήρχε αίμα παντού. Ήταν τρομακτικό. Έκανα τη χειρουργική επέμβαση και ακρωτηρίασαν το πόδι μου και έχασα 5 μονάδες αίματος.
«Ήταν αρκετά σοβαρό και μετά ήμουν πολύ άσχημα».
Πρόσθεσε: «Το βρίσκω παράξενο που αρρώστησα για εβδομάδες τη νύχτα του εμβολίου που με οδήγησε να χάσω το πόδι μου.
«Νομίζω ότι πρέπει να συνδεθεί. Μου έβαλε το δεύτερο. Οι γιατροί λένε ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι συνδέεται με την ένεση του Covid και ότι η λοίμωξη θα μπορούσε να υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σύμπτωση. "
Οι γιατροί είπαν στον Ντέιβ ότι θα έπρεπε να λειτουργήσουν αμέσως και αρχικά του είπαν ότι «μπορεί να χάσει μερικά δάχτυλα».
Σταδιακά, η ιατρική ομάδα τον ενημέρωσε ότι η μόλυνσή του είχε πάει «τόσο βαθιά στο οστό» που θα έπρεπε να κόψουν κάτω από το γόνατο.
Είπε: "Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι θα μπορούσα να χάσω μερικά δάχτυλα ποδιών, τότε ήταν μισό πόδι και τελικά τελικά φοβόμουν ότι θα χάσεις το πόδι σου.
«Η μόλυνση έχει φτάσει βαθιά στα οστά, οπότε δεν πήραν καμία πιθανότητα και ακρωτηρίασαν ακριβώς κάτω από το γόνατο.

 πηγή

1 σχόλιο:

  1. 1) Χανιά: Γλίτωσε από αιφνίδιο θάνατο 59χρονος εμβολιασμένος με το AstraZeneca – Η συγκλονιστική μαρτυρία του:

    https://www.in.gr/2021/05/10/greece/xania-glitose-apo-aifnidio-thanato-59xronos-emvoliasmenos-astrazeneca-sygklonistiki-martyria-tou

    2) Νορβηγία: Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με AstraZeneca και Johnson & Johnson:

    https://www.naftemporiki.gr/story/1724174/norbigia-anastellontai-oi-emboliasmoi-me-astrazeneca-kai-Johnson-kai-Johnson

    ΑπάντησηΔιαγραφή