Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Στο Λονδίνο 2.000.000 κόσμος διαμαρτύρεται για την πανδημική απάτη!

 


Τι μέρα! Τι όμορφοι άνθρωποι! Τι κλωτσιά στα δόντια για το καθεστώς! Και ούτε μια μάσκα να φαίνεται – εκτός από την αστυνομία που αναγκάστηκε να φορέσει. Φτωχά πράγματα.

Ήσασταν εκεί; Εάν ήσασταν, θα μπορούσατε να εντοπίσετε τον εαυτό σας σε μια από αυτές τις εικόνες από την πορεία που χθες υποχρέωσε το κεντρικό Λονδίνο σε στασιμότητα. Ή ίσως μπορείτε να εντοπίσετε την αφίσα που σχεδιάσατε και φέρατε.

Πρώτα για το μέγεθος της πορείας. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν είναι για την ηλικία μου να ανεβαίνω στα λιοντάρια στην πλατεία Τραφάλγκαρ για να πάρω μερικές από τις καλύτερες αποκλειστικές φωτογραφίες μιας στροφής στην κοσμοπλημμύρα. Μπορεί να έχουν δίκιο. Αλλά αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες είναι το ταχέως αναπτυσσόμενο κίνημα σε αντίθεση με την τρελή διάπραξη αυτού του νέου ολοκληρωτισμού. Όλοι που διαδήλωσαν χθες ήταν ήρωες.

Όσον έφτανε το μάτι, τα πλήθη των διαδηλωτών κατέβαλαν την πλατεία Τραφάλγκαρ. Αν μοιάζει με πλήθος, επιτρέψτε μου να πω ότι είναι η κορυφή του παγόβουνου. Κοιτάξτε το μέγεθος του πλήθους που έρχεται προς την πλατεία Τραφάλγκαρ από το ίδιο πλεονεκτικό σημείο του λιονταριού του Λάντσερ στο νοτιοανατολικό πόδι της στήλης του Νέλσον.

Πλήθη όσο το μάτι μπορεί να δει και παραπέρα. Αν ήσασταν εκεί, ξέρετε πόσο εντυπωσιακή ήταν αυτή η διαδήλωση. Εάν όχι, γιατί όχι;

Η αποστολή μου ήταν να διανείμω 1.000 αυτοκόλλητα εκ μέρους των Doctor for Covid Ethics (D4CE) και να φωτογραφίσω τις αφίσες των ανθρώπων ως έμπνευση για μελλοντικές εκδόσεις. Έτσι, οι ακόλουθες φωτογραφίες είναι κυρίως αφίσες, με εξαίρεση αυτήν με τις μοναχές και τον περιέργως βαριά οπλισμένο αστυνομικό. Απολαύστε!

ΕΔΩ 

 Πάνω ἀπό 2.000.000 κόσμος, λένε, σέ χθεσινή πορεία στό Λονδῖνο! Καί πουθενά νά μή γίνεται θέμα;! Μά τόοοοση δημοκρατία πιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου