Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από όσο νομίζει κανείς....

 

Ας μην έχουν αυταπάτες μερικοί και ας διδαχθούν, όσο υπάρχει ακόμα καιρός. Οι Τούρκοι, όταν θα μας επιτεθούν, θα βάλουν άλλους μπροστά, τουλάχιστον στην αρχή. Το έκαναν πάντα στην πολεμική ιστορία τους και το κάνουν και τώρα στη Συρία, στην Λιβύη και στο Αρτσάχ. Ο τουρκικός στρατός έβαζε μπροστά καταναλώσιμες ημιάτακτες ορδές βασιβιζούκων, ενώ τώρα βάζει μισθοφόρους κατσαπλιάδες ισλαμιστές και τουρκμένους από τη Συρία. Οι Τούρκοι στέκονται από πίσω και απλά βομβαρδίζουν, ή συμμετέχουν με μικρά τμήματα ειδικών δυνάμεων. Τη δύσκολη δουλειά και τις βαριές απώλειες τις αφήνουν στους άλλους. Έτσι, περιφέρουν από μέτωπο σε μέτωπο τις χιλιάδες των ισλαμιστών μισθοφόρων τους. Το ίδιο θα κάνουν και με εμάς. Αρκεί να θυμηθείτε την δήλωση προ καιρού ενός Σύριου ισλαμιστή μαχητή από το Αφριν, ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν πρόθυμα στο πλευρό της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας. Δυστυχώς στην περίπτωση μας, οι μελλοντικοί άτακτοι μαχητές της Τουρκίας βρίσκονται ήδη εντός των τειχών και αναμένουν το σήμα της ενεργοποίησης για την εσωτερική αποσταθεροποίηση. Διαβάστε την παρακάτω είδηση και δείτε την εικόνα.
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο Αρτσάχ. Το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει μόνο τους Τούρκους και τους Σύριους τζιχαντιστές στο πλευρό του, αλλά και Πακιστανούς! Αυτό αναφέρει ένα από τα μεγαλύτερα ινδικά ΜΜΕ.
''Πακιστανικές ΕΔ μάχονται εναντίον της Αρμενίας σύμφωνα με αναφορές. Μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δύο Αζέρων έκανε λόγο σχετικά με την παρουσία Πακιστανών στρατιωτών.''
Η συνομιλία που καταγράφηκε:
''Η πλευρά μας λέει ότι έχουμε πάρει επίσης το βουνό Marv. Από την πλευρά του Agdam, έχουν συγκεντρώσει Πακιστανούς στρατιώτες και τους έχουν πάρει προς το Agdam'', αναφέρει το ινδικό zeenews.
Γ.Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: