Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Χεστρόνι καθηγητή!

 Κύριε καθηγητά Γώγο μου φαινόσουν συμπαθής έως τώρα, αλλά σήμερα σε σιχάθηκα!

Όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο στη δίκη της Χ.Α, απάντησες ότι "ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση" αντί να καταδικάσεις ρητά την παραβατική συμπεριφορά περί συγχρωτισμού εν μέσω πανδημίας και μπλα-μπλα-μπλα. Αλλά μήπως η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που ακυρώσατε δεν είναι και αυτή μια "ιδιαίτερη περίπτωση";

Χεστρόνι καθηγητή! Που να τολμήσεις να πεις τα πράγματα με το όνομα τους; Φοβήθηκες μην σε καρφώσουν στα κάγκελα της ανυποληψίας οι αριστεροί ελεγκτές της κοινής γνώμης;
Άντε τώρα να κυνηγάτε τους πιτσιρικάδες στις πλατείες!

 Άντε τώρα να κόβετε πρόστιμα σε μεμονωμένους ιδιώτες! 

Δεν σας πειράζουν ολόκληρα δένδρα, σας ενοχλούν όμως οι οδοντογλυφίδες. 

Υποκριτές!!
Να γιατί ο κόσμος δεν σας πιστεύει και δικαιολογημένα εκφράζει απορίες.. Για εμένα κ. Γώγο σήμερα διεγράφης!!

Γ.Γ.Γ,

10 σχόλια:

  1. Περιμένω την ημέρα που θα τους πάρουμε όλους αυτούς με τις πέτρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σου κε Γώγο.
    Αν ήταν καμιά λιτανεία θα έλεγες τα ίδια;
    https://www.alfavita.gr/koinonia/334478_pagoni-gia-synostismo-exo-apo-efeteio-tiroysan-tis-apostaseis-kai-foroysan-maskes
    Τα ίδια καραγκιοζιλίκια και από την Παγώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν πέσει προ πολλού οι μάσκες της "επιστημοσύνης" σας και σας έμειναν οι μάσκες του θεάτρου ως κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε ΟΥΣΤ από εδώ βρωμερα,σιχαμερα και άθλια κομματοσκυλα. Στο βωμό του χρήματος και της κομματικής ανέλιξης βιάζετε καθημερινά τον ελληνικό λαό. Ο χρόνος του καθενός σας αργά ή γρήγορα σε αυτή τη ζωή Θα τελειώσει και θα έρθει η ώρα της δικαιας κρίσης. Νομίζετε ότι είστε δυνατοί και ισχυροί λόγω θέσης και ιδιότητας και ότι μπορείτε να εμπαίζετε και να φοβεριζετε τους ανθρώπους. Θα έρθει όμως η ώρα που θα κλαψετε πικρά για την απάνθρωπη στάση σας και για τα ψευδη σας, αλλά θα είναι αργά. Φυλάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά φυλάει και το νοικοκύρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν η ιατρική επιστήμη χειραγωγειται από την πολιτική, αυτά γίνονται και χειρότερα θα γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τη στιγμή που:
    α) Η επιστημονική άποψη ποινικοποιείται
    β) Η πολιτική άποψη ποινικοποιείται, και
    γ) Ο ίδιος ο Κύριος με το Σώμα και Αίμα Του ποινικοποιείται
    ...πέστε μου αν έχει πάτο η δικαιοσύνη εν έτη 2020.
    Τί θα χρειαστούμε για να συνέλθουμε; Για να μη χαθούν οι νέες ψυχές τί θα πρέπει να ζήσουμε; Πως θα μετανοήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε Ο Υ Σ Τ..επαναλαβανω ...πριν διαβασω το σχολιο του προηγουμενου σχολιαστη...ετσι μου βγηκε..τι να πεις για αυτα τα αθλια υποκειμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς, έχουμε ό,τι μας αξίζει. Το πρωΐ σε συζήτηση που είχα και μετά από σχετικό προβληματισμό μου για την ανοχή στους πανηγυρισμούς χωρίς τα απαραίτητα μέτρα στην υπόθεσή της Χ Α.,ο συνομιλητής μου είπε ότι ήταν ιδιαίτερη περίπτωση όλο αυτό. Όταν ρώτησα γιατί άραγε δε μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο και με την 28η Οκτωβρίου, μου είπε με εκνευρισμό ότι δε θα αντιπαρατεθεί μαζί μου και άλλαξε θέμα. Εγώ είπα απλά ότι δεν αντιπαρατίθεται, αλλά προβληματίζομαι και το αναφέρω.
    Για αυτό λέω ότι όσα χειρότερα θα έρθουν, με πολλή ευκολία θα γίνουν δεκτά, πάρα τα παράδοξα των ενεργειών των κυβερνώντων...Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ένα ιστολόγιο που προσπαθεί να προβάλλει και να τιμά τους Αγίους της Εκκλησίας μας και που κόπτεται για τη διδασκαλία τους δεν ταιριάζουν εκφράσεις χουλιγκάνων οπαδών αθλητικών ομάδων από αρθρογράφους (αυτός ο Γ.Γ.Γ. πολύ τον τσαμπουκαλή παριστάνει) και σχολιαστές.

    Δεν είναι αυτό το χριστιανικό ήθος. Δεν μας διδάσκουν αυτά οι σεμνοί και ταπεινοί Πατέρες μας. Λίγη ταπεινοφροσύνη και ευγένεια (φυσική και πνευματική) να 'χετε.

    Και μετά κλαίτε και οδύρεστε για την κατάντια της κοινωνίας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή