Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Η εικόνα της απόλυτης υποταγής. Η συντριβή και κατάργηση του ανθρώπου. Επίθεση εναντίον του ως εικόνας Θεού. Πραγματικά δαιμονική επινόηση.

4 σχόλια:

  1. Άλλος ένας πληρωμένος από τον Μπιλ Γκέιτς https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1036799/apadisi-stous-sunomosiologous-giatros-fora-epta-maskes-kai-den-hanei-to-oxugono-tou-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκάθαρα αδερφέ, άλλος ένας διεφθαρμένος και επίορκος ιατρός, πλανεμένος στο έπακρο, τέκνον του πονηρού, ο Θεός να μας λυπηθεί!

      Διαγραφή
  2. Τώρα με αφορμή έναν ιό πέφτουν οι μάσκες του νεοφασισμού της Ν.Τ.Π. και φαίνεται σε κάθε χώρα ποιοι τον υπηρετούν . Φάσκουν και αντιφάσκουν. Οι ίδιοι που λένε ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν και ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες ειδικά για μικρά παιδιά, οι ίδιοι λίγους μήνες μετά από αυτές τις δηλώσεις κατηγορούν ως συνωμοσιολόγους τους γονείς των παιδιών που αρνούνται να τους φορέσουν μάσκα.
    Αρχίζω όμως να βλέπω μια διαφορά με την άνοιξη που μας έπιασαν στον ύπνο ... Ακόμα και γονείς που μέχρι πρόσφατα ήταν φοβισμένοι και υπάκουαν στα κελεύσματα των "ειδικών" , αρχίζουν και κλωτσάνε . Οι νέοι από την άλλη έχουν καταλάβει στη μεγάλη τους πλειοψηφία τι γίνεται.
    Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι . Σε πρώτη φάση , τον δρόμο τον δείχνουν ένας νομικός και ένας πρώην στρατιωτικός : μαζικές μηνύσεις - αγωγές κατά των "ειδικών" και τους εκπροσώπους του κράτους που καταπατούν για άλλη μια φορά το Σύνταγμα , αυτή τη φορά όμως με απαίτηση πληρωμής αποζημιώσεων για πιθανή βλάβη της υγείας των παιδιών μας , όπως υποστηρίζουν παιδίατροι και επιστήμονες .
    Σε δεύτερη φάση , πρέπει επιτέλους να προχωρήσουμε στην ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων που θα στηρίζονται και θα ελέγχονται σε κάθε τους απόφαση από τον ίδιο τον λαό χρησιμοποιώντας τα μέσα και τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία. Με κύριο πρόταγμα την Ορθόδοξη Πίστη μας , την προάσπισή της , την εθνική μας κυριαρχία, την πραγματική Δημοκρατία , την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας ξεκινώντας από το έμβρυο και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς . Ό,σο διατηρούμε το ίδιο πολιτικό προσωπικό που και στις δύο μεγάλες κρίσεις - οικονομική και υγειονομική , για να μην αναφερθούμε στα εθνικά θέματα - υπάκουσαν σε εντολές από εξωθεσμικά όργανα εξουσίας , που δεν εκλέγονται και δεν λογοδοτούν σε λαούς όπως το ΔΝΤ, το EUROGROUP , τον Π.Ο.Υ. , τόσο θα διολισθαίνουμε στη καταπάτηση όλων των βασικών δικαιωμάτων του ανθρώπου και στην πνευματική και οικονομική μας υποδούλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή