Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ω, της υποκρισίας...

5 σχόλια:

  1. Ο κ. Τσιόδρας μας αποχαιρέτισε κάνοντας ένα απολογισμό ! Όμως ! Ενώ είδε νά κλείνουν τις εκκλησίες δεν μίλησε ! Ενώ είδε νά τίθεται θέμα μολυσμού απο την Θεία Κοινωνία δεν μίλησε ! Ενώ είδε νά στοχοποιείται η κ. Γιαμαρέλου δεν μίλησε. Οχυρώθηκε πίσω απο την τοποθέτηση οτι ο ρόλος του είναι μόνο επιστημονικός ! Όχι κ. Τσιόδρα δεν είναι έτσι ! Τότε ένας γιατρός γυναικολόγος κάνει εκτρώσεις χωρίς συνειδησιακό πρόβλημα , γιατί αυτό λέει επισήμως η επιστήμη ! Απλά σας χρησιμοποιησαν για νά γίνουν τα μέτρα πιό πιστευτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανταζής Ιωάννης28 Μαΐου 2020 στις 7:20 μ.μ.

      Θα μου επιτρέψεις αδελφέ να προσθέσω πως ο λοιμωξιολογος ενσυνείδητα πρωτοστάτησε στον διωγμό τής λατρείας και τής Θείας Κοινωνίας, επελέγη από τα αφεντικά της ΝΤΠ να φέρει εις πέρας την μισοθεη και μισάνθρωπο αποστολή του ...

      Διαγραφή
  2. Δοξα τω Θεώ, ξεκουραστήκαμε Επιτέλους, από την τρομάρα και από το δεξιό ιεροψάλτη και παπαδογαμπρό πολύτεκνο (συγχαρητήρια ΒΑΣΙΚΑ στη γυναίκα του) ...επιστήμονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ ! Γιατί η κ. Κεραμέως πήγε στην εκκλησία και μάλιστα μέ μάσκα ! Συνηθίζει νά πηγαίνει στην εκκλησία της Αποδόσεως ; Δεν χρειαζόταν νά πάει μάλιστα κινδυνεύοντας νά κολλήσει ιό ! Θα γινόταν η Απόδοση και χωρίς την παρουσία της ! Πήγε για νά προσδώσει λαμπρότητα και αίγλη ! Δεν χρειαζόταν ! Θα έλειπαν και οι αηδείς φιγούρες του αιδεσιμολογιοτάτου πρωτοπρεσβυτέρου , πρώην πρωτοσυγγέλου της αρχιεπισκοπής..... και βάλε .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρουσία τού πρώην πρωτοσυγγελου να ίσταται σε στάση προσοχής στην υπογραψασα το κλείσιμο των Ναών, είναι η απάντηση τι θα συνέβαινε αν ήταν αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος.
      Απολύτως τίποτα...

      Διαγραφή