Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ο εκκλησιασμός των ορθοδόξων πιστών στην Γεωργία, όπως έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, περπατάει και εσωτερικός χώρος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τους! Οταν ο Λαός του Θεού θέλει, τότε και το Ιερατείο Μπορεί!

Ανώνυμος είπε...

«θα γίνονται πολλά ΘΑΥΜΑΤΑ μέσα στα Ελληνικά Νοσοκομεία , όλοι θα μένουν άναυδοι και οι πρώην ασθενείς θα φωνάζουν «ανοίξτε τις εκκλησίες να πάμε να ευχαριστήσουμε τον ΘΕΟ» πω –πω τι έχουν να δουν τα μάτια μας τις επόμενες άγιες μέρες».

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Στην αρχή δεν θελήσαμε να μεταφέρουμε την πηγή του παραπάνω γιατί δεν προέρχεται από γνωστό γέροντα ή γερόντισσα.
Αλλά προέρχεται από φίλο γιατρό που δίνει χρόνια μάχες στην πρώτη γραμμή πάντα με την ΒΟΗΘΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ , όπως συνήθως τονίζει.
Αυτός λοιπόν μας είπε:
« Σήμερα το μεσημέρι κατάκοπος μετά από εφημερία έκλεισα τα μάτια μου για να τα ξεκουράσω»
« δεν αισθανόμουν τα πόδια και τα χέρια μου γιατί με την μάσκα που φοράμε συνέχεια δημιουργούνται προβλήματα υποξυγοναιμίας»
« ούτε πρόλαβα να χαλαρώσω και ένα τσακ άκουσα στο χερούλι της πόρτας»
« Ένας ιερέας μπήκε στο γραφείο μου από το πουθενά»
- « πήγα να του πω , ποιος είστε πάτερ και τι θέλετε εδώ μέσα και πριν προλάβω, μου είπε χαμογελώντας με»
«θα γίνονται πολλά ΘΑΥΜΑΤΑ μέσα στα Ελληνικά Νοσοκομεία , όλοι θα μένουν άναυδοι και οι πρώην ασθενείς θα φωνάζουν «ανοίξτε τις εκκλησίες να πάμε να ευχαριστήσουμε τον ΘΕΟ» πω –πω τι έχουν να δουν τα μάτια μας τις επόμενες άγιες μέρες»
- « Με το που είπε αυτό έκανε μεταβολή και έφυγε»
- « έτρεξα να τον προλάβω , είχε εξαφανιστεί και όταν ρωτούσα στον διάδρομο αν είδαν κανένα ιερέα με κοιτούσαν παράξενα»

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πηγή του προηγούμενου κειμένου:
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/04/blog-post_35.html

Ανώνυμος είπε...

Τό ωραιότερο θέαμα . Ας το δούνε οι δικοί μας νά ξεστραβωθούνε . Νά ανοίξουν τις εκκλησίες καί άν υπάρχει πολλή προσέλευση -- πράγμα απίθανο -- νά κάνουν πολλές διαδοχικές ακολουθίες . Βλέπουμε το φαινόμενο σε μία Θεία Λειτουργία νά βρίσκονται τρείς και τέσσερις παπάδες ! Γιατί !

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβάλλετε οτι ο λαός του Θεού θέλει νά πάει στην εκκλησία , στις ιερές Ακολουθίες την ημερών ; Όμως οι κληρικοί , παπάδες και δεσποτάδες είναι ψοφοδεείς . Μιλάνε λές και μέχρι τώρα πηγαίναμε στην εκκλησία για τά μούτρα τους και τώρα μας απαλλάσσουν απο αυτή την υποχρέωση . Λές και είναι ένα δικό τους θέμα .