Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Russian Vids - Στοιχεία για fake(;) καταστάσεις κ κορονοιό!

Αποδόμηση για την απάτη του «κορωναϊού» των…της Ελίτ των Μασόνων.


Ακούστε τον προσεκτικά!

8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας,
    Κατέγραψα τις σκέψεις μου χθες βράδυ για την κατάσταση που ζούμε και τις μοιράζομαι μαζί σας.
    Κρίνετε αν είναι χρήσιμο για να το αναρτήσετε (με ή χωρίς το όνομά μου από κάτω)

    Καλή δύναμη!
    Χαρά
    ΘΑ ΤΟ ΣΤΈΙΛΩ ΣΕ ΔΎΟ ΜΈΡΗ αφού αλλιώς δεν γίνεται δεκτό


    Αγαπητοί αδελφοί και φίλοι καλησπέρα! Ζούμε δύσκολα αυτές τις μέρες, σε πολλά επίπεδα, προσωπικά και ως οικογένειες, ως λαός, ως Ελλάδα, ως παγκόσμια κοινότητα. Μας μαθαίνουν να ζούμε σε καραντίνα. Για πόσο άραγε; εβδομάδες μήνες, χρόνο; Μήπως παρατηρήσατε ή νιώσατε ότι, με αφορμή την έξαρση παγκοσμίως της διασποράς του λεγόμενου κορωνοϊού, με πολλά θύματα σε πολλές χώρες Ανατολής και Δύσης, μια ύπουλη πανδημία φόβου εξαπλώνεται σιγά σιγά, αλλά μεθοδικά, με γεωμετρική αύξηση ταχύτερη ασφαλώς από τους αριθμούς των χιλιάδων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους... Εκατομμύρια ψυχές καθημερινά λυγίζουν στο "έλεος" μιας ανελέητης και αδίστακτης προπαγάνδας διεθνών και εγχώριων Μ.Μ.Ε. , άνθρωποι λιγοψυχούν ή και βουλιάζουν στον φόβο των επερχομένων. Μήπως παρατηρήσατε ότι το σκηνικό της κοινωνικής ζωής άλλαξε άρδην, ή μάλλον, χάθηκε σαν τη γη κάτω από τα πόδια μας; Για αφύπνιση και επίγνωση καταθέτω αυτή την οπτική, για να ΜΗΝ πέσουμε σε "κατάθλιψη" . Ακούγοντας τα νέα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και την ποινικοποίηση της καθημερινότητάς μας χωρίς μάλιστα ΒΑΣΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΛΟΓΟ, σκέπτομαι ότι αν δεν μας θεωρούν ηλίθιους θέλουν ίσως να μας κάνουν έτσι. Η ιδιωτεία (βλ και idiot- ηλίθιος) επιβλήθηκε με απόφαση της κεντρικής διοίκησης 'δια ροπάλου' για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Μάλιστα,πολιτικοί και τηλεπαρουσιαστές θαυμάζουν ότι σήμερα 23.3.2020 (πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου γενικού "lock-down" στην Ελλάδα, η συμμόρφωση των πολιτών άγγιξε το 100%! "τυχαίο" νομίζετε; Οποία επιτυχία! γίναμε αίφνης ένας πειθήνιος λαός σε 'καταστολή' ; από ηρωϊκός άλλοτε - νά' τανε το '21 ;
    Πολλοί επιστήμονες αμφισβητούν πλέον δημοσίως τη βαρύτητα της λεγόμενης πανδημίας του συγκεκριμένου ιού, ενώ δημοσιογράφοι και αναλυτές ισχυρίζονται με ιστορική αναδρομή διεθνών γεγονότων ότι, αυτό το ¨οργουελικό" σκηνικό΄ και η κατάλυση ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων αποτελούν βαθιά προμελετημένο "χειρουργικό" στόχο. Οι ενδείξεις πληθαίνουν και ποιός άραγε μπορεί να αποδείξει το αντίθετο; ...(συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Β΄μέρος
    (συνέχεια)
    Ενώ οι καμπάνες σίγησαν στους άδειους δρόμους των πόλεών μας...καμπάνες-πρόστιμα άρχισαν ήδη να επιβάλλονται για όσους ακόμη πολίτες τολμούν να εκφράζονται δημοσίως, είτε αθλούμενοι είτε απλώς απολαμβάνοντας τον ήλιο με την παρέα τους σε απόσταση λιγότερο από 2 μέτρα και άλλα πρωτοφανή φαινόμενα του παρανοϊού που μας έπληξε. Το βλέπουμε, το ζούμε πολύ επώδυνα μάλιστα, ιδίως στην Ορθόδοξη Ελλάδα οι πιστοί την εβδομάδα αυτή της Σαρακοστής μετά της Σταυροπροσκυνήσεως, χωρίς να μας επιτρέπεται η Σταυροπροσκύνηση... δύο μέρες πριν από την Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, που δεν μας επιτρέπεται να γιορτάσουμε!!!. Τυχαίο; δεν νομίζω. Οξύμωρο, ή 'απλώς' τραγικό: η συλλογική μνήμη της απελευθέρωσης του Ελληνισμού από τον Οθωμανικό ζυγό βιώνεται σε συνθήκες άλλου ζυγού... εγκλεισμού του λαού μας υπό τον ζυγό μιας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων που μας θέλει 'μέσα' ενώ στην πόρτα καραδοκούν οι "φίλοι=γείτονες' Τούρκοι. Βιώνουμε έναν ολοκληρωτισμό και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει: είναι καθεστώς υποδούλωσης της συνείδησης, όχι ωραία ιδεολογία απελευθέρωσης τύπου "μένουμε σπίτι και κλείνουμε την πόρτα στον ιό".
    Τραγική ειρωνεία: ανοιχτά τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ και φυσικά οι... ναοί του χρήματος, αλλά κλειστές οι εκκλησίες. Η Θεία Λειτουργία απρόσιτη, γίνεται 'κεκλεισμένων των θυρών', αυτό το μέγιστο θεραπευτικό μέσο για την ρύθμιση της αναπνοής μας, για τη λειτουργία του κόσμου γενικά απομακρύνθηκε από τον κόσμο μή τυχόν και κολλήσουν...αρρώστια! Παράλογο μόνο; ή δόλιο και σατανικό; κι ας σπεύσουν να το απαξιώσουν οι "πολιτικά ορθοί" ανθρωπιστές ως συνωμοσιολογία και σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ελάτε τώρα! Τί κοσμογονική αλλαγή συντελέστηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες εμπράκτως σε πολλές χώρες του 'πολιτισμένου' κόσμου; Καταπατήθηκαν εν ριπή οφθαλμού και ισοπεδώθηκαν 'χωρίς να κουνηθεί φύλλο', θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων, όχι μόνο βάσει της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων αλλά και βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης (Ε.Σ.Δ.Α.) και φυσικά του εθνικού μας Συντάγματος, όπως είναι το δικαίωμα του θρησκεύειν (αγαπητοί μα άτολμοι ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου γιατί σωπαίνετε;). Πράγματι, στα καθ' ημάς, ήδη έχει προσβληθεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για λόγους κατάφωρης αντισυνταγματικότητας η επίμαχη Υπουργική Απόφαση της κεντρικής Διοίκησης.

    Το κακό είναι γενικό κι επιβλήθηκε από τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο για το 'καλό μας' και πολλοί ευκολόπιστοι πολίτες το αποδέχθηκαν άκριτα, τυφλά, όχι συνειδητά ως μια περίεργη τουλάχιστον, ως μια αυθαίρετη και εκτεταμένη φίμωση" στην κοινωνία μας, μια πρωτοφανής καραντίνα των συλλογικών εκφράσεών μας, της ιστορικής κοινής μνήμης μας, της συλλογικής συνείδησης, της Πίστης και της Παράδοσής μας, Ήθη, έθιμα, φιλικά αισθήματα, σχέσεις ανθρώπινες, συγγενικές, συναδελφικές.: όλα αυτά έχουν παγώσει με μια... Υπουργική Απόφαση μέχρι νεωτέρας... για το ΄καλό μας' . Μια πανδημία φόβου και τρόμου ωραία σκηνοθετημένη που περιμένει ένα "μαγικό εμβόλιο" για να λυτρωθεί. Μια ανθρωπότητα καθηλωμένη ή μάλλον προσηλωμένη στον σταυρό ενός δίχως τέλους μαρτυρίου (μαρτυρίου της συνειδήσεως για πολλούς εξ ημών, γιατί αυτό είναι), χωρίς ελπίδα Αναστάσεως οι άπιστοι ή προσδοκώντας την Ανάσταση οι πιστοί που ίσως δεν θα επιτρέπεται να πανηγυρίσουν(άκουσον!!!). Και μετά θα μας πούν οι πολιτικοί, ό μη γένοιτο, ότι, τί να κάνουμε, το Πάσχα φέτος βγήκε εκτός σχεδιασμού της Πολιτείας και οι χριστιανοί τότε... θα βγουν στην παρανομία, αν θελήσουν να τελέσουν την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και ν'αναφωνήσουν το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γ' μέρος (συνέχεια)
    Θα μου πείτε και σωστά, ότι ο Θεός είναι Μεγάλος, Εις Θεός Μέγας, Εκείνος θα επιτρέψει ο,τι είναι όντως για το καλό μας, Ευχόμαστε και ελπίζουμε, μέσα από την πορεία της προσωπικής μας μετάνοιας και προσευχής μας, να διαλύσουμε τον κακό αυτό άνεμο της ολιγοπιστίας, της ολιγοψυχίας ή και απιστίας που ενέσκηψε στην Ελλάδα της νέας εποχής και του αναδυόμενου εφιάλτη της Παγκόσμιας (θάθελαν...) διακυβέρνησης. Όμως το Ευαγγέλιο της Ζωής μας προτρέπει σε γενικό εσωτερικό συναγερμό τώρα, σε προσωπική αφύπνιση και ειρηνική αλλά σθεναρή άρνηση της περιρρέουσας νέας κουλτούρας του φόβου και του θανάτου που επιβάλλεται. διότι "πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις".Ο Κύριός μας είναι κοντά μας, τίνα φοβηθώμεν; "γρηγορείτε και προσεύχεσθε" μας λέει, "Μή ταρασσέσθω υμών η καρδία... στώμεν καλώς στώμεν μετά φόβου" (Θεού),

    Συγχωρέστε με, καλή φωτεινή πορεία προς την Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, να αξιωθούμε οι Έλληνεςνα τη ζήσουμε όλοι μαζί, μετά τη συσταύρωση να πανηγυρίσουμε την Ανάσταση και το Πάσχα!

    καλημέρα,

    Χαρά

    Υ.Γ. Για τους σκεπτικιστές και αμφισβητίες, παρακαλώ διαβάστε ενδεικτικά εδώ
    http://trelogiannis.blogspot.com/2020/03/t-cia.html
    https://www.ft.com/content/19d90308-6858-11ea-a3c9-1fe6fedcca75

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μου πείτε και σωστά, ότι ο Θεός είναι Μεγάλος, Εις Θεός Μέγας, Εκείνος θα επιτρέψει ο,τι είναι όντως για το καλό μας, Ευχόμαστε και ελπίζουμε, μέσα από την πορεία της προσωπικής μας μετάνοιας και προσευχής μας, να διαλύσουμε τον κακό αυτό άνεμο της ολιγοπιστίας, της ολιγοψυχίας ή και απιστίας που ενέσκηψε στην Ελλάδα της νέας εποχής και του αναδυόμενου εφιάλτη της Παγκόσμιας (θάθελαν...) διακυβέρνησης. Όμως το Ευαγγέλιο της Ζωής μας προτρέπει σε γενικό εσωτερικό συναγερμό τώρα, σε προσωπική αφύπνιση και ειρηνική αλλά σθεναρή άρνηση της περιρρέουσας νέας κουλτούρας του φόβου και του θανάτου που επιβάλλεται. διότι "πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις".Ο Κύριός μας είναι κοντά μας, τίνα φοβηθώμεν; "γρηγορείτε και προσεύχεσθε" μας λέει, "Μή ταρασσέσθω υμών η καρδία... στώμεν καλώς στώμεν μετά φόβου" (Θεού),

    Συγχωρέστε με, καλή φωτεινή πορεία προς την Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, να αξιωθούμε οι Έλληνεςνα τη ζήσουμε όλοι μαζί, μετά τη συσταύρωση να πανηγυρίσουμε την Ανάσταση και το Πάσχα!

    καλημέρα,

    Χαρά

    Υ.Γ. Για τους σκεπτικιστές και αμφισβητίες, παρακαλώ διαβάστε ενδεικτικά εδώ
    http://trelogiannis.blogspot.com/2020/03/t-cia.html
    https://www.ft.com/content/19d90308-6858-11ea-a3c9-1fe6fedcca75

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστουμε πολύ ΧΑΡΑ, και να γνωρίζεις, πως υπάρχουν κι άλλοι πως σκέφτονται ακριβώς έτσι. Σ ευχαριστώ όμως, και προσωπικά, παρόλο που δεν σε γνωρίζω, διότι ανήκεις κι εσύ σε αυτό που ονομάζω "δίκτυο συμπαράστασης" (support network), το οποίο είναι πολύ σημαντικό για "εμάς". Και πρέπει να κάνουμε τον κόπο να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, έστω και με έναν λόγο που θα πούμε. Γιατί ΔΕΝ θα τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά όλα αυτά που ειπώθηκαν αλλά να μην μένουμε μόνο στα λόγια, πρέπει να αντιδράσουμε έμπρακτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έργα! Βαλτώσαμε στις αναλύσεις! Το πράγμα είναι φως Φανάρι! Εδώ και τώρα να πιούμε έναν καφέ, έστω σε κάποια πλατφόρμα σκάιπ ρε αδερφέ...Ποιος ξέρει από αυτα να μας οργανώσει; Αυτή η Μαρία Π. μας τα έγραψε και μου έδωσε πολλή ΧΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας έπιασαν
    στον ύπνο!

    Τουλάχιστον, φέτος
    που χάσαμε όλα όσα
    οι περισσότεροι,
    τυπικά
    επιφανειακά
    "επετειακά"
    τελούσαμε

    απέναντι στον Χριστό μας
    και την πατρίδα μας,


    γιά να μην αναφέρουμε
    κι αυτούς που
    με μιά λογική
    τύπου

    ...πονάει μάτι...
    βγάλει μάτι..
    ...όχι πονάει πιά...

    λύσσαγαν
    να καταργήσουν
    τα π ά ν τ α


    ολοι μαζί, πορευόμασταν
    στον γκρεμό
    που τώρα που πέσαμε
    και τσακιστήκαμε

    (και χωρίς Θεό
    θάρθουν και χειρότερα)

    ας εφαρμόσουμε
    με επιμονή
    τα δοκιμασμένα
    από το γένος των ορθοδόξων

    που κάποιες
    ...κοτσάκαρες
    -περιφρονημένες ψυχούλες-
    αγράμματες
    αλλά όχι
    αμόρφωτες

    σήκωσαν στις αδύναμες
    πλάτες τους,
    ψ υ χ ω μ έ ν ε ς από τις
    ασίγητες προσευχές τους.



    ΑπάντησηΔιαγραφή