Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ : «Ή ΤΣΙΠ Ή…ΘΑΝΑΤΟΣ»



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ειλικρινά, μόνο διανοητικά τυφλοί ή αυτοί που έχουν ελάχιστο υλικό στο…κεφάλι τους, ή οι διάφοροι μιντιόπληκτοι, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί γίνονται όλα αυτά στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εδώ και χρόνια οι Γέροντες τα είχαν προβλέψει και προειδοποιούσαν για το τι έρχεται, συμβουλεύοντας αυτούς που τους άκουγαν να πάρουν τα μέτρα τους και κυρίως να εφοδιαστούν με ψυχική αντοχή που μόνο η πίστη προσφέρει, γιατί οι δυσκολίες και οι πιέσεις θα είναι αφόρητες.
Η παγκόσμια ελίτ επιδιώκει εδώ και δεκαετίες την εφαρμογή του δικτύου απόλυτου έλεγχου της ανθρωπότητας, όπως το είχε παρουσιάσει ήδη από την δεκαετία του ογδόντα, ο Τζώρτζ Όργουελ.
Και αυτό θα γίνει μόνο με το παγκόσμιο τσιπάρισμα, δηλαδή με την εμφύτευση του τσιπ που θα είναι το όργανο ελέγχου του κάθε ανθρώπου αυτού του πλανήτη. Έτσι θα είναι απόλυτη η κυριαρχία της.

Αυτό το τσιπ, ή η κάρτα του πολίτη, ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομαστεί, δεν είναι άλλο από το γνωστό χάραγμα της Βίβλου που είναι και το σημάδι της έλευσης του Αντίχριστου.
Έπρεπε πρώτα να προηγηθεί το ψυχολογικό έδαφος για την εφαρμογή αυτού του σχεδίου του τσιπαρίσματος και η χρυσή ευκαιρία δόθηκε σε πρώτη φάση με τον περίφημο Κορονοιό, που είναι και η μεγάλη άπατη του αιώνα.
Με το Κορονιό όλα θα διευκολυνθούν, καθώς ο πανικοβλημένος κόσμος θα είναι έτοιμος για να υποτίθεται σωθεί, να τα υποστεί όλα όπως θα τον καθοδηγούν τα εντεταλμένα ΜΜΕ (ένας τρόπος είναι και τα περίφημα εμβόλια που διαφημίζονται από τώρα ότι θα…»σώσουν» τον κόσμο).
Έτσι ο εφιάλτης θα γίνει πραγματικότητα και οι άνθρωποι απρόσωπα ρομπότ, μια κοινωνία που δεν θα είναι κοινωνία αλλά απρόσωπη αγέλη.
Μάλιστα το δίλημμα θα είναι τόσο αμείλικτο που θα μοιάζει με το επαναστατικό, «Ελευθερία ή Θάνατος», μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα είναι, «Ή τσιπ ή Θάνατος».
Η εκκλησία τα είχε προβλέψει αυτά εδώ και αιώνες, αλλά ποια εκκλησία ; όχι αυτή η διοικούσα εκκλησία που είναι ξεπουλημένη στο σύστημα και ουσιαστικά υπηρετεί την Ελίτ.
Όμως το πόσο αυτό το αυτεξούσιο θα μπορεί να ακυρωθεί και να εξουδετερωθεί, θα εξαρτηθεί και από άλλους «παράγοντες».
Και εδώ έγκεινται το μεγάλο και αμείλικτο πρόβλημα, γιατί αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι υπάρχει και το «Άλλο», που δεν το ελέγχουν και ποτέ δεν θα μπορέσουν να το ελέγξουν γιατί…είναι υπεράνω ανθρώπων.
πηγή

7 σχόλια:

Δημήτρης Ρόδης είπε...

''Αυτό το τσιπ, ή η κάρτα του πολίτη, ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομαστεί, δεν είναι άλλο από το γνωστό χάραγμα της Βίβλου που είναι και το σημάδι της έλευσης του Αντίχριστου.''

O συγγραφέας του κειμένου κάπως σαν να συγχέει το χάραγμα με την κάρτα, άλλο όμως το χάραγμα, άλλο η κάρτα...

«Πως το πεντοχίλιαρο έχει το 666 και το χρησιμοποιούμε; το ίδιο θα είναι και η ταυτότητα; - Εδώ όμως είναι η ταυτότητα μου, είναι κάτι προσωπικό, δεν είναι νόμισμα. Ταυτότητα σημαίνει ότι και η λέξη, ταυτίζεται δηλαδή κανείς μ αυτά που δηλώνει. Βάζουν το διάβολο και υπογράφω ότι τον αποδέχομαι. Πως να το κάνω αυτό;

- Γέροντα τι σχέση έχει αυτή η ταυτότητα με το σφράγισμα;

- Η ταυτότητα δεν είναι σφράγισμα, είναι η εισαγωγή του σφραγίσματος. Η Εκκλησία πρέπει να πάρη μια θέση σωστή. Να μιλήση, να εξηγήση στους πιστούς, για να καταλάβουν ότι, αν πάρουν την ταυτότητα, αυτό θα είναι πτώση.

Αφού ξεκάθαρα τα γράφω στο φυλλάδιο "Σημεία των καιρών", ας ενεργήσει ο καθένας ανάλογα με την συνείδηση του. Βέβαια μερικοί είπαν: "Ε, αυτά είναι μια γνώμη ενός καλογήρου, δεν είναι η θέση της Εκκλησίας". Εγώ όμως δεν είπα δική μου γνώμη, αλλά διατύπωσα απλά τα λόγια του Χριστού, του Ευαγγελίου, γιατί την δική μας γνώμη πρέπει να την υποτάσσουμε στο θέλημα του Θεού, που εκφράζεται μέσα στο Ευαγγέλιο...» ~ Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Β΄ Πνευματική αφύπνιση


Τρελέ σε νιώθω να ξέρεις... όλοι είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και θέλουνε να βροντοφωνάξουμε την αλήθεια.

Να εύχεσε για με, έχεις την αγάπη μου...

Evans είπε...

Συγχαρητήρια για την ανάρτηση! Πρέπει να πληθαίνουν οι φωνές σαν του Κου Χειλαδάκη!

Ανώνυμος είπε...

Ο Συγγραφέας ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ το έτος 1948 έγραψε το ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ με τίτλο "1984", και το εξέδωσε το 1949...η πρώτη τηλεοραση είχε φτιαχτεί από έναν Σκωτσέζο διαβάζουμε στο Δίκτυο μια φράση που μας ενημερώνει:

"Οι πρώτες εκπομπές

Οι πρώτες επιτυχείς τηλεοπτικές μεταδόσεις έγιναν από τον Τζών Λότζι Μπαίρντ (John Logie Baird), μεταξύ 1928 και 1935 στo Λονδίνο της Μ. Βρετανίας"
....................
Η φαντασία του Οργουελ υπήρξε πολύ μπροστά για την εποχή του...και αναρωτιέται κανείς ποιοι μεγάλοι επιστήμονες, μπορει να τον προμήθευαν με πληροφορίες που ΤΟΤΕ φάνταζαν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ για τις μεγάλες, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ, από την ΕΛΙΤ εκείνης της εποχής.

Ανώνυμος είπε...

ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΡΕΛΕ; ΦΟΒΑΣΑΙ;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Προς ανώνυμο 5:47 μ.μ_ Κάθε άλλο.εάν θέλεις όμως να δημοσιεύονται τα μηνύματα σου σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία γράμματά τόσο άπλα !

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο λόγος που αρέσει σε κάποιους νά γράφουν μέ κεφαλαία ; Βαριούνται νά βάζουν τόνους ; Νομίζουν οτι έχουν μία ιδιαιτερότητα ; Διαβάζονται πολύ δύσκολα . Εγώ ποτέ δεν μπαίνω στον κόπο νά διαβάζω σχόλια μέ κεφαλαία και μέ εκνευρίζουν αφάνταστα .

Unknown είπε...

Αυτό που κάνουν και το κάνουν με πολύ πονυρο σκεπτικό είναι ότι κάνουν πράξη τα όσα λέει η Αγία γραφη. Όλοι στη γη ήξεραν και ξέρουν για την βίβλο την Δευτέρα παρουσια και την αποκάλυψη του Ιωάννη. Κάπως έτσι ξεκινάει λοιπόν αλλά είμαι σίγουρος πως αυτές οι 6000 οικογένειες που μας κυβερνούν όσο γερά τυχοι και αν έχουν φτιάξει για να παρακολουθήσουν από πίσω τους το τέλος του κόσμου θα κατεδαφιστουν.