Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το μέλλον της στρατευόμενης Εκκλησίας είναι στις κατακόμβες

Αποτέλεσμα εικόνας για κατακομβες
Η στάση της διοικούσης Εκκλησίας στο θέμα του κορωναϊού αλλά και σε όλα όσα προηγήθηκαν (ψευδοσύνοδος, ουκρανικό, αντίχριστοι νόμοι) μας δείχνει πώς θα υφανθεί το δίχτυ που θα παγιδεύσει τον άνθρωπο στον Αντίχριστο. Στα χρόνια του πραγματικού Αντιχρίστου θα υπάρχει απόλυτη σύγχυση και ο ανοχύρωτος πνευματικά άνθρωπος θα παραδοθεί στον δαιμονικό ολοκληρωτισμό της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Η στάση της διοικούσης Εκκλησίας μας δίνει μία μικρή γεύση για τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στα χρόνια του Αντιχρίστου. Ο τρόμος για τις βιοτικές ανάγκες, ο φόβος του θανάτου έναντι της Πίστεως. Αδελφοί από το μέλλον, σας στέλνουμε από το παρελθόν ένα μήνυμα γραμμένο σε ένα χαρτί που βάλαμε σε ένα μπουκάλι και το αφήσαμε στον ωκεανό: ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΖΩΗ. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η στάση της διοικούσης Εκκλησίας μας δείχνει γιατί το επίσημο Ιερατείο θα είναι αυτό που θα παραδώσει τους δύο Προφήτες στον Αντίχριστο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η στάση της διοικούσης Εκκλησίας μας δείχνει γιατί ο οικουμενισμός θα είναι ο τελευταίος πύργος της Βαβέλ που θα επιχειρήσει να φτιάξει ο αλαζόνας άνθρωπος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κατακομβες
Ο μέγας αρχιοικουμενιστής Βαρθολομαίος, έβαλε την επιστήμη πάνω από την Πίστη.
Η στάση της διοικούσης Εκκλησίας μας δείχνει ότι κάποια στιγμή αναπόφευκτα η αληθινή στρατευόμενη Εκκλησία του Χριστού για να επιβιώσει θα πρέπει να σταματήσει να συνυπάρχει με τους ψευδοποιμένες που κατατρώγουν το Σώμα Της.
Το μέλλον της στρατευόμενης Εκκλησίας είναι στις κατακόμβες.

Φαίη

3 σχόλια: