Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ρωμαίγηκο κάλεσμα

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Αγαπητοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες, αλλά και ξένοι, μα φίλοι και, τιμητές του ελληνοχριστιανικού πνεύματος.
Επιβάλλεται το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου να είμαστε όλοι στην Θεσσαλονίκη! Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε κανέναν! Δεν μας ενώνει κανείς πολιτικός φορέας-κόμμα, αντίθετα αυτά μας κομματιάζουν!
Η παρουσία μας στο λυτρωτικό συλλαλητήριο της 8ης Σεπτεμβρίου πρέπει να είναι παλλαϊκή! Η μαζική συμμετοχή όλων μας, εκπροσωπόντας τον εαυτό μας θα αποτρέψει την κατάχρηση του μεγάλου και φερέλπιδου αυτού γεγονότος οποιονδήποτε πατριδοκάπηλο και λαοκάπηλο σφετεριστή!
Στο συλλαλητήριο θα χωράμε εκατομμύρια απλών πατριωτών με πολλά εκατομμύρια Ελληνικές σημαίες! Δεν χωράει όμως ούτε ένας πολιτικός, εφόσον έρθει βέβαια ως πολιτικός, ας έρθουν όσοι το αισθάνονται ως απλοί πατριώτες και να αναμειχθούν με τον λαό.
Δεν χωράει επίσης οποιαδήποτε κομματική σημαία, όποια απόχρωση και να έχει, μπλε, κόκκινη, πράσινη, ροζ μαύρη, λευκή ή και πορτοκαλί! Σήμερα δεν είμαστε συριζαίοι, νεοδημοκράτες, χρυσαυγίτες, κομμουνιστές, πασοκτσήδες,κεντρώοι, ποταμιωτες και αν.έλληνες πλέον είμαστε όλοι Πατριώτες!
Καλό θα είναι επίσης να μην υπάρχουν ούτε καν σημαίες ομάδων, όλοι μαζί, και οι φίλαθλοι ενωμένοι μαζί!! Σήμερα δεν είμαστε παοκτσήδες, ολυμπιακοί, παναθηναϊκοί, αεκτσήδες, αρειανοί κτλ είμαστε όλοι Έλληνες, μαζί μας ας είναι και όλοι οι ξένοι που αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες! Και... Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

Δεν θέλουμε να ρίξουμε καμμιά κυβέρνηση, παρά τα εγκληματικά τους λάθη! Θέλουμε να δώσουμε στην κυβέρνησή μας το διαπραγματευτικό όπλο της αδιαλλαξίας του συνόλου των Ελλήνων πολιτών, που είμαστε Πατριώτε, για να εκπέσει τελικά η ντροπιαστική και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!
Κύριε πρωθυπουργέ, συνομήλικέ μου κ.Τσίπρα! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!
Οι Πατριώτες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη για να σας δώσουμε την ευκαιρία να ξεσηκώσετε από τα "σκονισμένα μπαούλα" της ψυχής σας όσο Πατριωτισμό σας έχει μείνει! Κάπου θα υπάρχει... Θα είμαστε εκεί ειρηνικοί αλλά και με διάθεση ομολογίας με κάθε νόμιμο τρόπο του αγνού Πατριωτισμού μας! Είναι η ευκαιρία σας! Βγείτε μπροστάρης στον δίκαιο αγώνα μας! Ελάτε όχι ως αρχηγός κόμματος, αλλ' ως ο δημοκρατικός κυβερνήτης της χώρας μας, στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία, αφουγκραζόμενος τον πατριωτικό παλμό όλου του λαού, ΚΑΙ της συντριπτικής πλειονοψηφίας των ψηφοφόρων σας, δίδοντας το περιπόθητο, από όλους μας, τέλος σε αυτή τη συμφωνία! Και μη φοβάστε τίποτα! Έχουμε κοντά μας τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και την Υπέρμαχο Στρατηγό μας Κυρία Θεοτόκο!
Και να ξέρετε: ο Θεός αγαπά την Ελλάδα και δια τούτο ο Θεός Ελλάδα έσωσε, ο Θεός Ελλάδα σώζει, ο Θεός Ελλάδα σώσει!!!
Αυτό είναι το ραντεβού σας με την ιστορία, το ραντεβού σας με την αιωνιότητα, το απόγευμα της 8 Σεπτεμβρίου 2018 είναι αφιερωμένο στο βήμα σας, τώρα αν το βήμα θα είναι προς τα εμπρός ή προς τα πίσω είναι θέμα δικό σας...
π.Γεώργιος Εκκλησία Νιγρίτας Κελεμπέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: