Κυριακή 1 Απριλίου 2018

“Στην Ελλάδα μας νοιάζουν περισσότερο τα δικαιώματα του ληστή και του βιαστή, παρά του θύματος”

 
Το σπίτι μου, το κάστρο μου» λένε οι Αγγλοσάξονες. Και το εννοούν. Στον Καναδά, που έχει πολύ αυστηρή νομοθεσία σε σύγκριση με τις ΗΠΑ για την οπλοφορία και γενικά για την οπλοκατοχή, πριν από μερικά χρόνια ένας σύντεκνος από τα Ζωνιανά, ο Βασίλης Παρασύρης, σκότωσε τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του τέσσερα (!) άτομα από ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν κάνει «ντου» έχοντας κάνει λάθος στη… διεύθυνση. Εσπασαν, δηλαδή, την πόρτα λάθος ανθρώπου και, μέσα στο σκοτάδι και στη σύγχυση, ο Κρητίκαρος τους πέρασε για ληστές και τους έστειλε εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναψύξεως, θεωρώντας ότι υπερασπίζεται τη φαμίλια του και το σπίτι του από συμμορία κακοποιών. Στο δικαστήριο αθωώθηκε.
Στις ΗΠΑ, εάν εισβάλει κάποιος στο σπίτι σου, του ανοίγεις έξτρα κουμπότρυπες κι ο εισαγγελέας στέλνει την υπόθεση στο αρχείο, αφού το αστυνομικό τμήμα σε κεράσει καφέ και σου πάρει μια κατάθεση, ενώ τα ΜΜΕ θα εστιάσουν στη γενναιότητα του πατέρα ή της μάνας που υπερασπίστηκε την οικογένεια και το άσυλό της από κακοποιούς.
Για τη  συνέχεια
Μονο οι σκλαβοι δεν εχουν οπλα και δικαιωμα στην αυτοαμυνα .Τον/τους στέλνεις στον ...αγύριστο, και τους εισαγγελείς τους γράφεις στα ...&απαρια σου. Πάνω απ' όλα η ασφάλεια της οικείας και των οικείων σου.

3 σχόλια:

  1. Ούτε στο σπίτι μας δεν μπορούμε να αμυνθούμε και
    αυτό το λένε δικαιοσύνη ...
    ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που δημιούργησαν αυτό το σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις την δουλεια μας με τοσους που μαζεψανε. Με καθε μεσο θα μεσο θα υπερασπιζομαστε τα δικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ "ατερ θεου ουδεν γινεται" ΑΝ "πρεπει να υπομενουμε στη ζωη μας αυτα που ο θεος επιτρεπει να μας συμβουν" και μαλιστα ευχαριστωντας γιατι το κανει απο αγαπη για να σωθουμε κλπ κλπ που λενε οι γεροντες και οι αγιοι, τι να μπαλοταρεις και τι να μη μπαλοταρεις. ο συμπατριωτης μου φορτωσε την ψυχη του με 4 φονους, τι να κανει τα μπραβο ενωπιονξ του θεου ? καποτε πρεπει τα "ορθοδοξα" ιστολογια να ξεκαθαρισετε τι πιστευετε πραγματι. και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφυλαξ ολα δικα μας δεν γινεται. ειναι δοκιμασιες απο θεου ή οχι? αλλου υποταγη και αλλου μπαλωθιες? εγω γουσταρω τις μπαλωθιες στο ψαχνο, αλλα άλλα μας λεει η πιστη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή