Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Επίκειται επισκοπικός διαγκωνισμός συλλογής ψευτοπροοδευτικών παρασήμων...

Μετά την προπαγάνδα της "πολιτικής ορθότητας", ντελίριο "επισκοπικής ορθότητας" με θύμα το μάθημα των θρησκευτικών! Η "νέου τύπου" δημοκρατία της Νέας Τάξης, επιβάλλει να μην σκεπτόμαστε πλέον, ούτε να αμφισβητούμε, ούτε βεβαίως να αντιλέγουμε, εφόσον...άλλοι σκέπτονται και αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς. Η ελευθερία σκέψης και έκφρασης θεωρείται πλέον επιθετική ενέργεια προς το καθεστώς και τους εκφραστές του. Αν δεν είσαι πρόθυμος και ήσυχος, είσαι επικίνδυνος!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  ΓΑΒΡΙΗΛ   

Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Δυστυχώς, ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, οι υπονομευτές του ορθοδόξου χριστιανικού προσανατολισμού και χαρακτήρα του πολύπαθου μαθήματος δεν πρέπει να αναζητηθούν μονάχα στη γνωστή ομαδούλα των διασπαστών του θεολογικού κόσμου αλλά και εντός του ιεραρχικού σώματος.
Κλασσική περίπτωση αποτελεί ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας με τις αδιανόητες για Ορθόδοξο και Έλληνα ιεράρχη, ψευτοπροοδευτικές του απόψεις(εδώ) που ναρκοθετούν και ακυρώνουν το θεοφιλή και επωφελή, για το καλώς εννοούμενο συμφέρον του Έθνους, αγώνα που καταβάλλει η υγιώς φρονούσα μερίδα της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό την κατοχύρωση του προαναφερθέντος χαρακτήρα των Θρησκευτικών.


Η θλιβερή και στρεβλή επισκοπική αυτή συλλογιστική συντονίζεται άριστα με τις επιταγές, τους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις της λεγόμενης Νέας Τάξης, της "ανοιχτής κοινωνίας", της "πολιτικής ορθότητας", με όρους και κατηγορίες της οποίας εκφέρεται και διατυπώνεται.
Γι αυτό και προώρισται να συλλέξει τα εύσημα των γνωστών και μη εξαιρετέων "προοδευτικών" συστημικών κύκλων που θα σπεύσουν, αγαλλομένω ποδί, να κάνουν λόγο για τον "ανοιχτόμυαλο", "ρεαλιστή", "φωτισμένο", "νηφάλιο" και "ανοιχτών οριζόντων" ιεράρχη, που δεν δεσμεύεται απο "αγκυλώσεις του παρελθόντος" και "παρωχημένη νοοτροπία" αλλά "βλέπει μπροστά".
Ενδεχομένως, τα εν λόγω εύσημα να ενσωματωθούν όταν έλθει η ποθητή ώρα και στο φάκελλο των "ουσιαστικών προσόντων" με τα οποία πρέπει να είναι εφοδιασμένος ένας ιεράρχης επικειμένης της κενώσεως του αρχιεπικοπικού θρόνου των Αθηνών και ο νοών νοείτω... Άλλωστε προβλέπεται συνωστισμός "μνηστήρων", ιδίας "κοπής", ως επί το πλείστον, με τον εν θέματι επίσκοπο οπότε επίκειται σχετικός επισκοπικός διαγκωνισμός συλλογής ψευτοπροοδευτικών παρασήμων...
Πού καταντήσαμε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ,
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ SURVIVOR.
ΑSLAN

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΘΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ι.Μ .Ν .ΙΩΝΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ.ΑΠΟΥΣΙΑΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΑΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ;;;