Κυριακή 14 Μαΐου 2017


Φωτογραφία της Nota Haras.  

«Άθεοι, δεν υπάρχουν. Θεοποιημένα είδωλα υπάρχουν, που κάποιοι ελπίζουν, ότι θα πάρουν από αυτούς, όσα δίνονται απ' τον Θεόν. Ως τέτοιο Είδωλο, αναφέρω τη Θεοποίηση του ΕΓΩ....! Κάποιοι απ' τον θαυμασμό των άλλων, πιστεύουν ότι είναι ημίθεοι, ήρωες, σωτήρες, και επιζητούν λατρεία, θρησκευτική αφοσίωση των οπαδών τους... Σαν την χάσουν όμως, συντρίβονται σε σχιζιφρένεια, εγκλείονται σε φυλακή, φρενοκομείο, τάφο. Προσβάλλει η αρρώστεια αυτή, διανοουμένους, ηγέτες, πλούσιους, και στερουμένους του «Γνώθι σαυτόν»...!!!»

Κάποιοι στους δρόμους, πουλάνε Χριστιανισμό, με ψευτοευσέβεια. Είναι οι Χιλιαστές... Στρατολογούν αφελείς, ακόμη και με πληρωμή. Ο Χίτλερ, πέτυχε την αφοσίωση των Γερμανών, γιατί τους βρήκε χωρίς Θεό... Τους τον είχε προηγουμένως ξεριζώσει, ο Ορθολογισμός, ο Πανθεϊσμός, ο Αγνωστικισμός, ο Υλισμός....Και ο Χίτλερ, τους έδωσε ως Θεό τον εαυτό του, και τον Εθνικοσοσιαλισμό....Φέρονται στους δρόμους, σαν την «Αλεπού γιατρός»...Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, γιά τις κοροϊδίες τους.....!!!

Και δυό λόγια, επιτρέψτε μου, γιά τον Μασωνισμό. Όποιος δεν έχει σχέσει προσωπική με τον Θεό, και κάτω από ειδικές συνθήκες, γίνεται Μασώνος. Σε ξελασπώνει από ατασθαλίες, σε υποστηρίζει επαγγελματικά. Τα μέλη του, ειναι η Ελίτ, του Πνεύματος και της Ύλης.

Αποστρέφεται το γυναικείο φύλο, που θεωρεί αναξιόπιστο. Υπόσχεται κοινωνική ανάδειξη των Νεοφωτίστων, που «Αντί πινακίου φακής» παραδίδουν τους ανεκτίμητους θησαυρούς της πίστης. Προσελκύει αφελείς και εύπιστους... !!!»

 Στυλιανος Ματθαιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: