Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ «ΞΗΛΩΣΟΥΝ» ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΕΙΔΗ «ΣΕΝΤΡΑΡΕ» ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΓΚΕΪ ΠΟΥ «ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ».
SPYROPOULOS1
Έχουν ζωηρέψει τα πράγματα από ότι φαίνεται στην Ελληνική αστυνομία και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημιουργούν θλίψη σε όλους τους πατριώτες που όχι μόνο αγαπούν την Ελλάδα, αλλά από το μετερίζι τους ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο!
Και αν όλα αυτά σας ακούγονται γενικότητες, τότε θα προχωρήσουμε στο «παρασύνθημα» που λένε και στο στρατό και θα σας παρουσιάσουμε τον «ιδιαίτερο δρόμο» που έχει αποφασίσει να τραβήξει ένας αξιωματικός της αστυνομίας μας, τη σύγκρουση του με έναν άλλον αξιωματικό του σώματος και πως ο δεύτερος δέχτηκε τα «βέλη» της ηγεσίας της αστυνομίας για τις πατριωτικές του απόψεις!
Ο αρχιφύλακας της ελληνικής αστυνομίας και περιφερειακός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής» στην Κρήτη, Γιώργος Σπυρόπουλος αναφέρει σε επιστολή που μας έστειλε: 
«Τρεις νέες Ε.Δ.Ε, έχουν διαταχθεί από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εις βάρος μου γιατί κατέκρινα  τον Υπαστυνόμο Λώλη ,που συμμετέχει ως ένστολος σε πορείες τραβεστί και σε συνέντευξη του σε περιοδικό υποστήριξε το δικαίωμα των σλαβοσκοπιανών να ονομάζονται Μακεδόνες, συν ότι καταφέρθηκε κατά  της τρίτης πολιτικής δύναμης στο Κοινοβούλιο, τη  Χρυσή Αυγή, με αισχρές και άθλιες κουβέντες κατά παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΛ.ΑΣ.
Φυσικά για τον εν λόγο εθνικό μειοδότη αξιωματικό δεν υπάρχει κάποιος να τού ασκήσει  δίωξη, σε αντίθεση με εμένα προσωπικά που με διώκουν για ακόμα μια φορά διότι υποστηρίζω το δίκαιο.
Και διώκουν έναν εν ενεργεία υπαξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και  αιρετό εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού στην περιφέρεια Κρήτης, με το συνδυασμό που στηρίχθηκε από την Χρυσή Αυγή!
Και  έχουν στο απυρόβλητο τον παραπάνω αξιωματικό που αγνοεί τους τόνους αίματος που χύθηκαν για να απελευθερωθεί η Μακεδονία μας από τους βάρβαρους, αφού τα λεγόμενά του περί Σκοπιανών Μακεδόνων, θα αποτελούν πλέον τη φαρέτρα των γυφτοσκοπιανών για την κλοπή της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονιας μας!
Τίποτα από όλα αυτά  δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω ,και περιμένω με χαρά να με στείλουν κατηγορούμενο για τον αντιρατσιστικό νόμο…»
LOLIS2
Ας δούμε τώρα τι είχε δηλώσει ο Μιχάλης Λώλης, Υπαστυνόμος Α΄ του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: