Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣΈρχεται ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με τους συν αυτώ αρχιμανδριτάδες, με απροκάλυπτο τρόπο, να προωθήσει τα μοχθηρά οικουμενιστικά του σχέδια, προμοτάροντας τις αποφάσεις της ληστρικής ψευδοσυνόδου της Κρήτης. 

 Υπάκουος ο μητροπολίτης  Άνθιμος, στο οικουμενιστικό σχέδιο που εκφωνήθηκε στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος του Νοεμβρίου 2016 από τον μητροπολίτη Σερρών, προωθεί όπως αποφασίσθηκε εκεί, με την ιδιαίτερη παρέμβαση του ιδίου, σιγά σιγά, “λάου λάου”, τις αιρετικές αποφάσεις της Κρήτης στο λαό.

 Έχουν λυσσάξει οι Οικουμενιστές μετά την λεγομένη “Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης”.

 Έχουν τρελαθεί από το φόβο τους μήπως και ο λαός απορρίψει τις αποφάσεις της. 

 Ο μητροπολίτης Άνθιμος υπηρετώντας τον Οικουμενισμό, έχει στο πλευρό του ότι πιο οικουμενιστικό και αντορθόδοξο έχει να παρουσιάσει το τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ σε έμψυχο δυναμικό. Την αφρόκρεμα των εμψυχωτών της Οικουμενικής Κίνησης! Προσφέρει την αίθουσα εκδηλώσεων της μητρόπολης στους "ευαγγελιστές" του οικουμενιστικού πνεύματος καθηγητές της θεολογίας και "φλογερούς εραστές" της μεταπατερικής θεολογίας, στους εμπνευστές της εισαγωγής του τμήματος Ισλαμικών σπουδών και ενεργούς συμπροσευχητές στον Φράγκικο Ναό της ασπίλου Συλλήψεως στη Θεσσαλονίκης για να διακονήσει την μεθόδευση για την “άλωση” της Θεσσαλονίκης από τους “γενίτσαρους” της αιρέσεως. Ως άστοργος πατέρας, ακόμα και στα βαθιά γεράματα του, με κλονισμένη την υγεία του, κηρύσσει "γυμνή τη κεφαλή" με τον πιο εξόφθαλμο τρόπο, την παναίρεση στη μητρόπολή του. 

Αλλά οι αιρετικές του προθέσεις, οι δόλιες μεθοδεύσεις του και των συνενόχων του, δεν πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος. 
Δεν πρέπει η Ορθόδοξη Συμβασιλεύουσα, να πέσει σκλάβα στα χέρια του κακόδοξου Φαναρίου. Δε θα ανεχθούμε να σκλαβωθεί η πατρίδα μας από τους αιρετικούς και αιμοβόρους φιλοπαπικούς Οικουμενιστές. 

Καταδικάζουμε σήμερα τις μεθοδεύσεις της πανθρησκείας, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά. 

Εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός και παραμένουμε ανυποχώρητοι στον αγώνα κατά του Οικουμενισμού με τη βοήθεια του Δεσπότη και Αφέντη της Θεσσαλονίκης, τον Μεγαλομάρτυρα και Μυροβλήτη Άγιο Δημήτριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: