Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Με τέτοια που λένε πώς να τρελαίνονται οι εγκάθετοι του Σόρρος

Διευθυντής τη CIA Ο Χριστός είναι ο σωτήρας και η μόνη λύση για τον κόσμο μας.Ο Mike Pompeo έκανε δημόσια αυτή την απίστευτη δήλωση, βλέποντας τα πιστεύω του Ισλάμ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Μαρία Π. είπε...

Μπράβο στον διευθυντή!

Σήμερα στις ειδήσεις Google, πρώτη είδηση από το "Πρώτο Θέμα":
"Ο Τραμπ καρατόμησε την υπηρεσιακή υπ. Δικαιοσύνης επειδή διαφώνησε με το διάταγμα
Η Σάλι Γέιτς θέλησε να αντιταχθεί στο προεδρικό διάταγμα για την απαγόρευση εισόδου πολιτών επτά χωρών και προσφύγων στις ΗΠΑ - Ήταν πρόσωπο της επιλογής Ομπάμα - Ο Τραμπ την κατηγόρησε για προδοσία - Επίδειξη αυταρχισμού από τον Πλανητάρχη

Η κυρία Γέιτς είχε τολμήσει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Πρόεδρο, δίνοντας εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου της να μην εφαρμόσουν το διάταγμα για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά χωρών, στην μεγάλη τους πλειοψηφία μουσουλμάνοι..

..ιδιαίτερα προσβλητική ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο για την άμεση αποπομπή της Σάλι Γέιτς. Η πρώην, πλέον, υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορήθηκε από τον Τραμπ ευθέως για «προδοσία».

Η νέα επίδειξη αυταρχισμού εκ μέρους του Τραμπ έχει προφανή πολιτικό συμβολισμό, καθώς ο νέος Πρόεδρος θέλει να καταστήσει σαφές ότι οι αποφάσεις του είναι αμετάκλητες και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί την παραμικρή απόκλιση από το πρόγραμμά του. Ταυτόχρονα, με την πρώτη ευκαιρία ξηλώνει οποιοδήποτε υπόλειμμα από τον μηχανισμό του προκατόχου του έχει απομείνει στο κυβερνητικό σύστημα των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο πραγματικός ιθύνων νους πίσω από την υπερ-συντηρητική πολιτική του Τραμπ, ιδιαίτερα σε ζητήματα μετανάστευσης, είναι ο προαλειφόμενος για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς. Πρόκειται για έναν νομικό με σκληροπυρηνική εθνικιστική στάση, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό και εύνοια προς την οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν. Εξυπακούεται ότι η επιλογή του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από οργανώσεις και απλούς πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την τύχη θεμελιωδών αξιών της αμερικανικής δημοκρατίας επί των ημερών του Ντόναλντ Τραμπ και των συνεργατών του."


Κλασικό παράδειγμα προπαγάνδας των ΜΜΕ με χρήση ηχηρών λέξεων όπως "αυταρχισμός", "εθνικισμός","ρατσισμός", "Κου-Κλουξ-Κλαν"(!).. όπως επίσης και [στα όρια επιδιωκόμενης "αυτοεκπληρούμενης προφητείας"/"δημιουργίας τετελεσμένων"] κατασκευασμένων-φανταστικών γεγονότων ["θύελλα" αντιδράσεων]..
"Μετάφραση": νεοταξίτικες διαδηλώσεις με υπογραφή Σόρος.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρολογούμε τώρα ότι ο Τραμπ βγήκε...κατά λάθος; Ότι ήταν μια εκλογή που κανείς δεν την περίμενε; Φυσικά και ήταν απολύτως κατευθυνόμενη εκλογή από αυτούς που κινούν τα νήματα στις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή επιθυμούν έναν Τράμπ. Όταν αυτός κάνει την όποια σκληρή δουλειά που θα του πουν να κάνει, δίκην Κλίνταρου σε γουέστερν, τότε βέβαια και θα αποκαθηλωθεί με συνοπτικές διαδικασίες ο Τραμπ και η Αμερική θα να ξαναβρεί το... Δημοκρατικό πρόσωπό της, μέχρι τότε, μη λέμε αηδίες ότι ο Τραμπ βγήκε χωρίς να το περιμένει κανείς. Ο Τραμπ έχει στο πλευρό του και το χριστιανικό και το Εβραϊκό λόμπι. Να θυμήσουμε ότι η Ιβάνκα, είναι Εβραία και έγγαμη με Εβραίο σύζυγο, που φρόντισε όλη την προεκλογική εκστρατεία του Δονάλτιου.

Μαρία Π. είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε (11.36), μεταφέρω ένα μέρος από ένα σχόλιο (του Α.Μ.) στις 12/11/2016:

"Η συμπεριφορα του λεγομενου πατριωτικου και εληνοκεντρικου και ορθοδοξοκεντρικου χωρου απεναντι στον Τραμπ - χαρηκαν απαντες οι ελληνοορθοδοξαρες σαν χαζουλες γκρουπις του Μπιμπερ - δειχνει γιατι οι διεθνιστες και εθνοαποδομητες εχουν παρει την ροδελα κυριολεκτικα αυτου του χωρου . Ειναι δυνατον μπρε ορνια ο υποψηφιος του ρεπουμπλικανικου κομματος να ειναι αντισυστημικος και αντισιωνιστης και αντιπαγκοσμοιοποιτης . Μιλαμε για το κομμα που επι των προεδρων Νιξον ,Φορντ και Μπους νεωτερου θητευσαν στο υπουργειο εξωτερικων οι Κισσινγκερ , Παουελ και Ραις . Και αλλοι παρομοιοι κατα καιρους . Επιπλεον ο συγκεκριμενος βαψομαλιας πορνογερος λογω της δουλειας του - καζινο στη Ν.Υορκη - ειναι κολος με βρακι με τους ισχυρους Εβραιους . Δευτερον . Οι αναλυσεις των εθνικοφρονων ελληνοκεντρικων του πισινου οτι με την ψηφο τους οι Αμερικανοι καναν ειρηνικη επανασταση κατα της ελιτ . Ε λοιπον 120 εκκατομυρια Αμερικανοι ψηφισαν τα δυο συστημικα κομματα -ΑΕ οργανωμενου εγκληματος - για πολλοστη φορα απο τα μεσα του 19ου αιωνα . Οταν θες επανασταση δεν βψηφιζεις το κομμα του Κισσινγερ , των Μπους κλπ . Οταν επαναστατεις τα κανεις ολα λιμπα . Καπου εδω σταματαω γιατι αν συνεχισω θα πω για τον λεγομενο ελληνοκενρικο και ορθοδοξοκεντρικο χωρο και αλλες φρασεις των 80ς σαλονικιωτικες και δεν ειναι σωστον ."


Kαι ένα μέρος από τη δική μου απάντηση (12/11/2016):
"O AM λέει πικρές αλήθειες που δεν έχουν συνειδητοποιηθεί ακόμα από την έκπληξη και ικανοποίηση από την ήττα της Χίλαρι, (λόγω όλων των σαθρών που εκπροσωπούσε, άγριο φιλελευθερισμό, επεκτατικούς πολέμους, πολιτική ορθότητα κτλ..).
Το αντίπαλο δέος σε αυτό, οι πολιτικοί τύπου Τραμπ ή Σάρα Πέιλιν, με την ονομασία "συντηρητικοί" συμπυκνώνουν ένα προτεσταντικού τύπου "ιδεολόγημα" που είναι π.χ. ενάντια σε λαθρομετανάστευση, ομοφυλοφιλία κτλ.. αλλά είναι και αυτοί υπέρ όλης της υπάρχουσας δομής της κοινωνίας και οικονομίας της Αμερικής, της μητρόπολης του φιλελευθερισμού και του υλιστικού φρονήματος[...] Η νίκη Τραμπ ήταν "θετική", με την "μέθοδο της απαγωγής σε άτοπο" (λόγω Χίλαρι), κυρίως με βάση τα παγκόσμια γεωπολιτικά δεδομένα (αλλά ΚΑΙ αυτό μένει να το δούμε[...]Επειδή όμως πρέπει να επαινούμε οτιδήποτε σωστό, μόλις τώρα είδα αυτή την πολύ θετική είδηση για τις εξελίξεις στην περιοχή μας:
Tην πλήρη αλλαγή στάσης των ΗΠΑ στο συριακό ζήτημα προανήγγειλε με συνέντευξή του στην The Wall Street Journal ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ σταματώντας πλέον τις αμερικανικές προσπάθειες ανατροπής του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έναν Γ' ΠΠ."

Μαρία Π. είπε...

Και είχα γράψει ακόμα στις 9/11/2016:

"O Nigel Farage έχει πάρει πολλές φορές σωστές θέσεις και έχει πει μεγάλες αλήθειες.Στην περίπτωση του Τραμπ τον υποστηρίζει επειδή είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την λαθρομετανάστευση και γενικά θεωρείται το κόμμα του περισσότερο εθνικό-πατριωτικό από της Χίλαρυ.
Ο Φάρατζ κρίνει με πολιτικά κριτήρια, υπάρχει όμως και ένα μεγάλο παρασκήνιο με δρομολογημένες παγκόσμιες εξελίξεις τις οποίες και ο Τραμπ ίσως "ενισχύσει" και μάλιστα ίσως με "καλύτερο" τρόπο από την Χίλαρυ (πιο βολικό για το σύστημα). Γιατί ακριβώς επειδή είναι πιο "συντηρητικός" (οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους αλλά ας το πούμε έτσι) ναι μεν μπορεί να πάρει κάποια μέτρα ενάντια στην ασυδοσία π.χ. των λαθρομεταναστών, αλλά από την άλλη θα μπορέσει να επιβάλλει σκληρότερα μέτρα εναντίον των ίδιων των πολιτών, μεγαλύτερη αστυνόμευση ακόμα και στρατιωτικό νόμο σε έκτακτες περιπτώσεις ανοίγοντας έτσι το δρόμο για παγκόσμια απολυταρχική στάση απέναντι στους λαούς (με το πρόσχημα της ανεξέλεγκτης κατάστασης),ώστε να προχωρήσουν τελικά καλύτερα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, και του παγκόσμιου αστυνομικού κράτους του μεγάλου αδερφού, της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης-δικτατορίας.Θα δούμε.."


Όπως βλέπεις λοιπόν δεν έχουμε ψευδαισθήσεις ούτε ονειροβατούμε.Επειδή τα πολιτικά δεδομένα της Αμερικής είναι συγκεκριμένα και γνωστά δεν τολμούμε "να το πιστέψουμε"... είναι αυτό που λέμε "πολύ ωραίο για να είναι αληθινό"..
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ όμως...Και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά... Δεν μπορούμε να μην το πούμε... Αν υπάρχουν σκοπιμότητες θα φανεί στην πορεία..

Μαρία Π. είπε...

Γνωρίζουμε σχετικά με την κόρη του Ιβάνκα.. Δείτε αυτό το βίντεο:

Δηλώσεις υπέρ Ισραήλ Εβραίων κ AIPAC του Ντόναλντ Τραμπ,

https://www.youtube.com/watch?v=zl7zYk103uQ

Σχόλιο κάτω απ΄το βίντεο

"Η πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή θα είναι πάντα προσανατολισμένη προς τα συμφέροντα του Ισραήλ .Ούτε πρόκειται ο Τραμπ να απελάσει τους μουσουλμάνους των ΗΠΑ ή να κλείσει τα τζαμιά γιατί οι Εβραίοι πάτρωνες του που άνοιξαν τα σύνορα τους θέλουν και έχουν προαποφασίσει τη μείωση των λευκών Αμερικανών στις ΗΠΑ .
Οι Εβραίοι αποτελούν το 3% των ΗΠΑ και όμως έχουν μια άκρως δυσανάλογη δύναμη .Χρησιμοποιούν την ισχύ των ΗΠΑ και τους πόρους των Αμερικανών φορολογουμένων για τα γεωπολιτικά συμφέροντα του Ισραήλ. Ας ξυπνήσουν επιτέλους και ας απελάσουν τους αρουραίους που λυμαίνονται την πατρίδα τους.Ο Τράμπ ίσως κερδίσει μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο .Το παιχνίδι είναι στημένο προκαταβολικά. Το 2009 ο Ομπάμα θέλησε να περάσει ψήφισμα στο κονγκρέσο για να επικυρώσει ένα χτύπημα κατά του Ιράν όμως αυτό απερρίφθη λόγω των συνθηκών (εκτόξευση δημοσίου χρέους από τους πολέμους του Τζορτζ Μπους, φιάσκο στην υπόθεση Σαντάμ Χουσείν με τα δήθεν πυρηνικά). Μετά το Ιράκ, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, τη Συρία, σειρά έχει το Ιράν .Το Ιράν πάντα ήταν ο απώτερος στόχος .Θέλουν να διαμελίσουν και να τριχοτομήσουν τα κράτη της Μέσης Ανατολής ώστε αυτά να είναι πιο ελέγξιμα από το Ισραήλ. Όλα γίνονται για χατήρι του Ισραήλ! Ο Τράμπ όπως θα δείτε στο βίντεο συνεχίζει το έργο ."


Παρόλα αυτά ελπίζουμε.Ή θα αποδειχθεί ότι είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, ή ότι πραγματικά είναι "τρελός" και απρόβλεπτος, και το σύστημα τον πολεμά διοχετεύοντας διάφορες τέτοιες ειδήσεις.